Storträsk på Fredag

Skrivet 2010-06-23 @ 13:33:51

Posted in FOTO | Kommentarer (1)
På Fredag, direkt efter att jag slutat jobba så åker vi till underbara Storträsk. Ska bli så himla mysigt och riktigt trevligt. Midsommaren kommer att spederas med Nilla, Dan, Örjan & Sara! :)

Längtar!

Dom här bilderna tog jag förra sommaren då jag och Ruben var där, jag tror rent att det var midsommar då vi var där :) Men så här såg det ut då!





Kommentarer
Postat av: Sara Viklund

Mamma har tydligen tänkt att de ska sova i tält så att vi ungdomar får ta stugan, så att vi kan sitta uppe hela natten om vi vill och spela kort å sånt. Jag tänkte ta med UNO också. :) Nåja, hoppas du får tag på en bra kamera nu och att du blir nöjd. När man väl lär sig alla inställningar så är det hur grymt som helst. Jag skulle aldrig kunna återgå till en vanlig kompaktkamera nu. Jag har för höga krav :) Nja, starta eget tror jag inte jag vill, men jag funderar på att prova sälja nå bilder. Våran fotoförening ska åka på studiebesök på en tidning och få lära oss lite om rättigheter osv när det gäller bilder. Ska bli kul. Man kan tjäna ganska bra om man gör rätt.

2010-06-24 @ 00:06:34
URL: http://sara.brannvidd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback