Lockar eller rakt?

Skrivet 2009-10-31 @ 01:30:41
Ska man ha lockar eller rakt hår i morgon? Har inte riktigt bestämt mig..
Testade locka håret med annahitas locktång i dag.. och det blev riktigt fint faktiskt.. men jag var ju int alls noga.. tog mig ca 5-10 min .. :) Men jaaa vi får väl se..

Blir lite stressigt i morgon , så det blir lite jobbigt .. men jaja !:)

Nää nu blir de en film och sen sängen babes..


SEEEE YAAAA!

Vad tror ni?

Skrivet 2009-10-30 @ 21:32:43
Vad tror ni att jag ska vara på Halloween ?




Halloween

Skrivet 2009-10-30 @ 20:16:14

Jaaa i morgon är det PARTY för fulla muggar! :) Det kommer att bli så fruktansvärt roligt, hoppas jag då i alla fall.. Men det blir till vad man gör det till .. och alla vet ju att det kan bli riktigt hett mellan jag och AH .. HAHA

Alla är välkommna <3

Ledsen i öge..

Skrivet 2009-10-29 @ 19:15:28

I går hade jag och bella mysigt med smink och hår kväll, men båda var så trötta så vi var inte så inne i det vi höll på med men det gick bra, kommer att lägga ut lite bilder senare.. :)

I dag så har jag varit på samhället och tok sökt en röd ögonskugga, men jag hittade INGEN!
Är så ledsen, har skrivit till hela telefonboken min men INGEN, INGEN har en röd ögonskugga eller rouge ..

Är så ledsen, jag som verkligen hade planerat om hur jag skulle sminka mig och allt ..

Vet inte vad jag ska ta mig till, någon som har något tips?

Smink kväll?

Skrivet 2009-10-28 @ 17:39:52
Bella kanske kommer över .. :) så då ska vi ha smink och hår kväll, åhh så mysigt! Hoppas då på det iaf .. men hon skulle göra en massa saker först ..

Lägger ut lite bilder senare :)

Internet

Skrivet 2009-10-28 @ 17:00:52
är ju beställt nu, så vi får se när jag får internet.. men det blir väl om en vecka kanske, så då när jag får mitt nya internet så ska jag fixa min design lite .. :) för jag är riktigt less den jag har nu!

Tipsa gärna! :)

Halloween dräkten har kommit :)

Skrivet 2009-10-28 @ 16:58:01

När jag kom till mamma i går stod ett paket vid köksbordet, min DRÄKT har kommit :) Äntligen, blev så glad!
Drog på mig dräkten och den passade perfekt :) eller jaa, nästan pefekt, bobisarna kommer jag att få trycka in lite.. för beställer man S/M så får man nöjja sig med den storleken på bobisen också :P haha ..
men den duger ..

Tänker inte berätta vad jag ska vara riktigt än .. ;) men det kommer!

Vad ska alla klä ut sig till?

Har ni problem med sminket och hår? - youtube finns ju .. där hittade jag ett jätte bra tips, så nu vet jag hur jag ska sminka mig! Men ska testa sminket i kväll tror jag och håret med .. :) så vi får se om ja passar i det!

Seee yaaa!

Helgen

Skrivet 2009-10-26 @ 22:20:00
Jaa i fredags så hände det inte alls nå mycket, satt hemma och tog det lungt bara.
Sen på lördagen så fick jag ett tele samtal från Emelie som frågade om vi skulle följa med till
Brännberg och överraska Rubens mamma som fyllde år. Och då var det bara kliva upp och göra sig
färdig och sen iväg och köpa nå blommor och choklad. Sen när vi kom fram blev det tårta med en massa
prat, väldigt trevligt! Sen drog vi tillbaka till Arvids, jag och Ruben flumma mest på hela dagen, sedan på kvällen så blev jag riktigt less och ville hitta på något. Så jag fick tag i Anna , så vi var ute och ragga en stund och sedan fick vi för oss att vi skulle på spökjakt, haha! Så vi for till Akkavare skolan och kikade, fy fan va rädd jag var .. haha, Ruben kastade en glasbit och jag trodde helt seriöst att jag skulle skita ner i brallorna.
Haha sen så ringde Bella och då berättade jag om vad vi höll på med och hon var ju helt klart på, så vi for till hennes gamla hus i slagnäs, det var riktigt obehagligt där! När vi kom in i huset var det inte så där jätte farligt.. men när jag kom upp på övervåningen där i hallen fick jag en väldigt obehaglig känsla i hela kroppen..
Sen gick vi in till det första rummet och där kunde jag inte gå in i först, fy bubblan, det var som att jag blev stoppad av något eller någon.. Men det var enbart hallen där uppe och det första rummet som kändes obehagligt. Sen så drog vi på vinden och där var det också obehagligt men inte samma känsla, det var mest för att det var lite läskigt där uppe.. Sen drog dom ner till källaren men jag vägrade gå ner, för jag var så jävla rädd. Källor är inget för mig! Sen drig vi då hemmåt, bella hann ta lite kort här och där, vet igentligen inte om det var nå Orbs som dom kallar det, men man vet ju aldrig, man skulle ha haft mer utrustning.. för det är ju riktigt spännande sånt där. Och något var det ju i huset, för det KÄNDE man verkligen! Jag gjorde det i alla fall..

Lägger upp lite bilder sedan så i får se :)

Men det blir nog säkert nå mer spökjakt senare ;)
Nåmen sen for vi hem och hedde på en film och vi somnade gode fort...

Sen så Söndagen var mest som lugn hela dagen .. kändes som en bakis dag..
Bella kom på besök och vi satt och pratade goode länge, like old times! :) Skit mysigt..

Sen i dag har jag och Rubens städat och varit duktiga .. Annahita kom också och hälsade på så då gjorde jag lockar i hennes hår med spolar, men det blev då inget, vi hade inte i dom så länge! Men vi vet då hur vi ska göra på lördag iaf :) Så det kommer att bli riktigt fint, det vet jag! Ska ta kort då också :)

Väntar på att min Halloween dräkt ska komma, men den kommer ju aldrig :(
Min mamma beställde ju en dräkt för 1000 kronor .. helt tokigt och helt dumt gjort.. men hon är helt underbar ändå, hon tänker på mig! Tack mamma :)

hmm, sen har jag väl inte gjort så mycket today, joo jag och Ruben har pratat hur länge som helst om allt möjligt, i flera timmar nu, vi har haft det så mysigt. Vi har verkligen lätt för att prata med varandra! och det är så himla bra alltså! :) Han är wonderbar alltså..

Nä nu ska jag ta och reta han lite och sen blir det väl att he på en film och se tills man sommnar..

SEEEEEEEEEEEEEEEE YAAAAAAAAAAAAA!

Sailormoon

Skrivet 2009-10-24 @ 00:53:11


Minns ni dom? Min mamma påminde mig i dag om att jag var helt tokig i sailormoon ...
och det är jag än i dag, jag älskar dom! :) Om ni ej sett det någon gång så se den serien för den är så himla bra alltså! Bästa barnprogrammet i hela vida världen faktiskt!

Nä nu blir det att krypa till kojjs ..

SEE YAAA!

Kissie

Skrivet 2009-10-22 @ 16:42:27
Jaa har ni hört rappatacken om henne? :) så jädrnas bra! I dag så har jag gjort lockar i Annahitas hår, hon ville ha lite så där glamour/hollywood lockar.. :) Och jag kan säga er det att det blir riktigt bra faktiskt, riktigt snyggt! Synd att ja ej tog en bild , men får ta en nästa gång för då ska jag göra med spolar .. :) See yaaa!

Halloween..

Skrivet 2009-10-21 @ 18:11:51
Jaa snart så är det Halloween, ska bli roligt hoppas jag! Har sett fram imot detta ett tag nu!
Hoppas på en bra helg! :)

I dag har jag varit till mamma och färgat hennes hår eftersom frissan Loella gjorde inte som mamma ville ha det fast mamma sa det tydligt och klart, nåmen iaf det blev väl bra, inte som hos frissan men men :) Hon blev då nöjd iaf!

Sen kom Annahita och hämta mig så vi for en sväng på konsum och dollar, sen var vi mest ute och raggade :) Skojsigt att träffa henne igen eftersom det var ju ett tag sedan! :) Hon får mig alltid på så gott humör ..

Vi bestämde även att hon skulle komma till mig i morgon så får vi testa på lite olika frisyrer åt henne till Halloween , så det blir roligt och trevligt :)

Sen har jag inte gjort så mycket mer i dag!
Ska väl försöka fixa Annas blogg nu, men det kommer att ta länge eftersom mitt mobila cp internet är SUPERSEGT .. 10 min per sida och ibland mer.. inte så där jätte roligt att sitta vid datorn nu!

Men jag ska väl säga upp detta och skaffa ett riktigt bredband så det går lite fortare för nu e jag less!


Seeee yaaaa!


God morgon folket ..

Skrivet 2009-10-20 @ 12:53:34
eller FIN BAKGRUND! :)



ska jag säga God dag? :) haha
vaknade klockan 11 .. fick sova ut ordentligt i dag! Så det var skönt, sen har jag suttit och prata med bella på telefonen tills nu typ.. Så det var trevligt ..

Ska fixa och trixa lite med Annas nya blogg, länk kommer sedan!
Men först så ska jag hoppa in i duschen :)


Seeeee Yaaaa!


Börjar likna något..

Skrivet 2009-10-19 @ 16:00:17
Nu börjar det likna något .. :) Men det finns fortfarande massor att göra ;)

Men det kommer, det kommer!

Men nu ids jag nog inte göra något mer för i dag .. börjar få ont i nacken och ögonen!

Seeee yaaaa!

Äntligen! :)

Skrivet 2009-10-19 @ 13:42:41

Jag blev så less och arg i morse så jag drog upp Ruben ur sängen och drog honom till sjukan! Nu får det ta mig fan vara nog sa jag, så vi gick in där och börja prata med sjuksköterskorna och sa som det va, att han ej kunde äta, prata och typ andas .. och jag sa att när vi var där i lördags så gjorde dom en sänka på honom och dom hittade bakterier där men dom ides inte göra något för han hade ju tydligen inte halsfluss .. och då sa läkaren att om han hade en sänka på 79 , klart som fan att han ska ha penicillin ..
Så dom underskökte honom en gång till men denna gång en annan läkare! Ruben hann knappt öppna munnen så sa läkaren att han ska ha penicillin .. Så då skrev han ut :) Och jag och Ruben blev nöjda och glaaa'aaa ...

- för jävla bra läkare det där!
Men hon den där andra URDÅLIGA läkaren.. jaa hon behöver vi inte ens nämna i min blogg igentligen men jag vill bara varna er andra att GÅ ej TILL henne! Hon var lång normalbyggd och hade mörkt axellångt hår, tror att hon hade glasögon men jag vet inte ? :S

Jaja, sen drog jag Ruben till tandläkaren för han har ju någon infektion i munnen som måste bort .. Och då fick han gum .. och bedövningsmedel .. :)

Så dagen har gått svin bra .. känner mig nöjd och belåten, Ruben likaså ..
Nu är det bara att knapra och gurgla tills det gått över!


Sen har jag hunnit med att vara på dollar med mamma .. :) Det var trevligt och mysigt, länge sedan vi kunde hålla oss så lugna tillsammans! :) Så det mådde jag bra av .. och hon med! :)

Nu ska jag ta och diska lite och städa undan ..

men ha en bra dag alla ..

Seeee yaaaaa!

Skön helg ..

Skrivet 2009-10-18 @ 12:50:00
Det har varit en skön helg faktiskt, inte gjort så där jätte mycket men skönt har det varit! :)
Har varit hemma med Ruben mest, men var tvungen att fara och hälsa på Kajsa & Bella i går kväll, kunde inte sitta hemma längre, när jag kom ut så var det så härligt att gå, hade jag vågat hade jag gått en bra bit .. är mörkrädd och vill inte gå bakgator för det kryllar av lösa hundar överALLT och det är så fruktansvärt jobbigt, för jag är LIV rädd hundar .. och det blir bara värre.. för var dag som går! För man vet aldrig med hundar, alla säger att det inte är farligt alls, men hallå, skenet kan bedra! Jag slutade ju faktiskt med promenaderna för en HUND, kan ni fatta? Helt sjukt men jag fick sån panik alltså, jag gick "runt" arvids, där vid kyrkogården så kom en hund springandes mot mig utan ägare, han morrade åt mig när han kom fram till mig och jag trodde helt seriöst att jag skulle DÖ .. men han snusade lite och sen gick han vidare, men sen så vände han om och följde mig heeeeela vägen till polisstationen ( inte för att det var långt men ändå ) .. men sen då vända han.. alltså mitt hjärta .. det slog måååååånga slag alltså.. trodde jag skulle få en panik attack .. fi faen .. sen dess så har jag inte vågat he ut mig på "spåret" ... och det är sjukt så ska det inte vara! Och jag tycker inte om när folk säger att deras hundar är så snälla och skulle inte göra något, men dom är STORA och ser FARLIGA ut .. och det hjälper väl inte mig att folk säger så .. jag är väl ändå lika LIVRÄDD..

För någon dag sedan när jag skulle på konsum jaa vad ser ja då?? en svart hund lös.. springandes mot mig.. VA FAAAN .. fick panik och ringde ruben, stannade och var som en pinne , kunde inte röra mig .. blundade och pratade med ruben .. fick panik.. men som tur vad så sprang han vidare .. åhhh HÅLL REDA PÅ ERA HUNDAR för jag är LESSSSS! För alltså det kan ju vara en ilsken hund som är lös? vad VET jag?


Näää nu får det vara nog .. alltså!

Jaja, men iaf så var jag då hos kajsa i går kväll..  hon hade fest, vi spelade lite marioparty och sen drog vi vidare till cap.. vi satt där en stund , alla var som fulla och glada , jag tror att jag var den enda som var spik nykter .. satt väl där i 20 min , sen drog jag hem .. tyckte så synd om Ruben som satt där hemma alldeles själv! När jag kom hem så hedde vi på en film och jag somna gode fort..  :) men de va sköönt..


Och i natt har jag drömt så konstigt och sjukt alltså, men ingen mardröm iaf! - tummen upp för det!

Nä nu ska jag gå coh göra frukost åt jag och Ruben och sen blire väl städning .. :)

Seee yaaa!

Inget fel?

Skrivet 2009-10-17 @ 18:13:40

Vi satt på sjukan i över två timmar och det var tydligen inget fel på honom? Åhh vad jag hatar läkare, men dom gav honom nå bedövning så att han ska kunna äta något .. så nu har han ätit mycket så det är ju bra :)

Men nu är det nå fel på mig, har stora andningssvårigheter .. :( och det är så fruktansvärt jobbigt, vill bara gråta ..

men bara att bita ihop då!


Är så sugen på att fara ut och festa , men jag orkar inte och vill vara här med min älskling!
Men hoppas att alla som ska ut i dag får en TOPPEN kväll :)

Matilda - KÖR HÅRT! ;)

Seee yaaa!

Sjukan

Skrivet 2009-10-17 @ 12:29:09
Nu ska jag och Ruben på sjukan..
Klarar inte av att se honom så här en minut till ! :( Vill att han ska bli frisk nu!

Nää nu borde vi gå!

Skriver mer senare ..

Baka en kaka :)

Skrivet 2009-10-17 @ 00:59:57
Har hållt på med bloggen nu, blev riktigt less så jag får fixa till det i morgon för så här kan de ju bara inte se ut! Haha .. men framåt går det iaf!

I dag så har jag städat, tvättat, bakat och tagit hand om sjuke Ruben .. han kallsvettades i natt och har gjort det nästan hela dagen, han kan inte äta eller något, så jag undersökte honom och jag kom fram till att han har Halsfluss, alla symtomen stämmer .. så det blir sjukan i morgon på morgon för oss .. vill att han ska bli braa, hatar att se honom så här.. bakade lite i dag för att försöka få han att äta, det hjälpte lite men han åt inte mycket .. åhh vill att han ska bli frisk nu!!!

Nä nu tror jag att vi ska krypa till kojjjsi!
Natti natti ..






Baket i dag ;)



Bakom kameran mästerfotografen Ruben Wikberg! :D



Ruben ser riktigt sugen ut :D hahahaha




Resultatet var topppen, det var riktigt mumsigt !

Fy vad jag är less..

Skrivet 2009-10-16 @ 13:46:10
Fattar inte varför jag skulle börja mixtra med bloggen, så ONÖDIGT!
Jag är så fruktansvärt less, för det första så är mitt internet goode segt för det andra så är jag värdelös på det här med kodning .. fi faaen säger jag bara!


Nää nu måste jag forsätta att städa och vara duktig, hejs!

Plastikoperation

Skrivet 2009-10-15 @ 22:41:52
Har kollat runt lite om plastikoperationer, det är ju sjukt hemskt dyrt!
Som ex en bröstförstoring kostar mellan 30.000-60.000 .. det beror på hur man utför operationen .. 
Sen så kan man få komplikationer också, det finns ganska många sådanna som folk inte tänker på.. dom säger bara - jaa de kommer inte hända mig! Men vem vet? Man kan ju aldrig veta säkert.. kan dra några komplikationer för er.. den första är den vanligaste och det är kapselkontaktur som innebär att den kapsel av bindväv som bildas omkring bröstimplantatet som ett led i kroppens läkningsprocess förhårdnar och drar ihop sig .. Implantatet och bröstet kan då komma att klämmas ihop till ett klot, bröstet kommer då att se onaturligt ut och tillståndet kommer att vara smärtsamt!

Det finns stor risk för  Rippling (Ojämnheter)
Permanenta ojämnheter i form av gropar eller vågformighet i huden på bröstet .. väldigt FULT


Man kan få infektioner.. man får ärr för livet .. Känselförändring i bröstvårtan... Ruptur (skador i bröstinplantatet)...

Alla operationer är inte riskfria, allt kan gå åt helvete !!! Bara för att "se bra ut", plastik fantastik? eller?

Så mitt tips .. SKIPPA det och var nöjd över er själva!!
Alla är vi vackra som vi är.. man ska vara nöjd med dig själv!! Varför vara någon annan? Jag och Emelie satt och prata länge i dag, vi tog upp det här med varför folk aldrig är nöjda med sig själva? Varför ska alla tjejer vara så ytliga (killar också) men mest är det nog tjejer! Skärp er för helvete .. var nöjd med er själv! Är det så svårt?

Lite dubbelmoral av mig där, är ju inte riktigt nöjd med mig själv heller, men jag FÖRSÖKER verkligen.. och att stå framför spegeln mycket och säga varje dag flera gånger per dag att man är snygg och helt fantastisk som man är .. det hjälper .. TRO MIG! det tar långt tid, men det hjälper! :)


Och killar, ett bra tips! Har ni tjejer som har jävligt dåligt självförtroende och vill ändra på sig .. så försök få upp deras självförtroende istället för att sänka det, jag vet flera killar som verkligen inte fattar något! Men ge din tjej komplimanger.. varje dag!

Och tjejer, detsamma på er! :)


Tyckte det var ett intressant ämne, var tvungen att ta upp det! :)


TAKE CARE! och kom ihåg , vad nöjda över er själva för ni duger som ni är! ;)
Seee Yaaaa!




Trött..

Skrivet 2009-10-15 @ 10:29:12
Är så himla trött jämt och riktigt laaat.. men det ska bli ändring på det! Måste ta mig i kragen och börja vara ute och gå på morgonen .. :) Jag vet att då mår jag riktigt bra! Men jag är riktigt jävla less på att vara arbetslös, det är verkligen inget för mig! Skulle nog aldrig passa som hemmafru .. så Ruben jag knäckte din dröm där ;) hahaha eller jaa vi får see, man vet ju aldrig i framtiden ;) Men nu känner jag verkligen för att jobba , men jag vill jobba med något jag tycker om .. inte med något jag hatar och får ångest av! Jag vill jobba - tjäna MYCKE pengar.. så man har råd till att göra något .. Har sökt på jobb som är helt okey,, bara vänta och se!

Kikade lite på statistiken nyss, hade 277 besökare .. haha .. damn it .. det var inte dåligt! :) Det går som uppåt hela tiden, glad för att ni gillar att läsa om mitt SUPER HÄFTIGA liv ;)


Ska ta och göra nå frukost åt Ruben som ligger i sängen och är sjuk ..

Seee Yaaa!

Saknar

Skrivet 2009-10-14 @ 20:09:59

Förra vinterns fester och lite av sommarens fester .. :) Vi hade så sjukligt roligt..
Men nu börjar allt bli så där tråkigt igen ...

Jaja, inget att göra åt, bara fortsätta och försöka ... ;)

Ruben är sjuk i dag, så jag har pysslat om honom ordentligt i dag :)
Har gjort plättan i dag också, första gången men det gick skit bra .. gode vass jag är på att laga mat ;)
Är ju inte så van, har ju som aldrig behövt laga mat hahaha.. men nu är det nog på tiden att jag lär mig ..

har som inte så mycket att säga i dag, det är väl ganska lungt..
dagen har varit jobbig med tanke på drömmen jag hade och känslorna som bara sprudlar i kroppen min ..
men har klarat av dagen iaf :)

Nä nu ska pyssla om älsklingen lite till .. :D

Seeee Yaaaa!

Mår dåligt..

Skrivet 2009-10-14 @ 10:01:24
Jag har en sån konstig känsla i hela kroppen, jag mår verkligen inte bra! Har inte kännt mig så här dålig på länge, känns som att allt bara åhhh, jag vet inte! Så fruktansvärt jobbigt.. jag hatar sånt här ..
Jag drömmer så sjuka drömmar varje natt, och dom är så himla verkliga också.. jag vaknade av en dröm i natt, så jag kramade om ruben hårt.. och då sa han du får inte slå mig, så jag hade tydligen slagit honom i drömmen .. :( alltså drömmarna är så otroligt verkliga..

satt på balkongen och rökte nu .. fick upp en massa känslor och ångest .. ångest för allt.. jag vet att jag skjuter upp allt  och att jag her allt åt sidan och plockar fram dom till sista sekunden, så ska det inte vara! Jag mår så fruktansvärt dåligt nu alltså, för jag vet att nästa månad så kommer min månad att vara ett rent helvete .. och jag vet inte hur jag ska klara det ..

vill bara sätta mig ner och gråta bort allt .. men det går ju inte, för alla vet ju att jag aldrig gråter ..

SLUTA PLÅGA MIG! :(

I like big butts

Skrivet 2009-10-13 @ 11:39:15

Haha jag tycker denna är så sööt & låten är ju för jävla härlig alltså! :) Håller ni inte med?
Ruben sjunger alltid den för mig , haha! :D Typ hans kärleks sång till moooiiii ...







Lady Gaga..

Skrivet 2009-10-13 @ 08:49:24

Hon är ju super härlig, gillar hennes stil! :) Så jävla tuff hon är alltså .. och hennes låtar är ju svin bra! :) Gillar hennes kläder, lite mer eller ganska mycket mer attityd ;)

Men Christina Aguilera har ändå bäst röst av alla ;) Och hon är ju snyggast också!

I går hände det inte så mycket, var på apoteket,djurbiten och ams .. och sen så mötte jag upp Bruno ;P Vi for ut och lämnade böcker på biblan for och handla på konsum.. sen hem .. :)

Vi åt mat .. lekte med sköldpaddorna :)

Sen så såg vi Hollywood fruar .. haha så jävla bra alltså! Tycker inte om Anna Anka, för hon är ju helt skadad i skallen på RIKTIGT! Hon som är film producent / skådespelare är ju lite korkad också.. hon var en värdelös skådespelare iaf .. sen sparar jag bäst till sist! Hon den där super söta, minns fan inte vad hon hette, men hon är gode trög.. men jävligt söt! Haha fy faan .. så jävla söt hon är alltså! Min nya IDOL! :D

Annars händer det väl inte så mycket i dag .. funderar på om man skulle ha tagit en dusch? men ja vet inte .. kändes jobbigt.. men sen har jag ganska myket att göra! :) Så det känns bra


Hade!
SEEEEEEEEEEEEYAAAAAAAAAAAA!

Nytt Husdjur

Skrivet 2009-10-12 @ 10:27:38
Två stycken sköldpaddor :) Dom är super söta, vi tog över Linus och Emelies sköldpaddor :)
Haha det är såå skoj att titta på dom :D  i går när dom kom hit var dom väldigt oroliga men i dag är dom väldigt väldigt lugna .. :) Har tänkt att fara på djurbiten och kika lite, men allt är ju så dyrt.. men jaa man får ju kika iaf :)

Sitter och kollar runt på hus i USA nu också.. :) fasen vad sugen jag blev.. jag tror helt seriöst att man kanske skulle ha flytta dit ..  Men det är ju inte bara att flytta .. man måste ju verkligen planera och ha allt färdigt .. man måste ju ha jobb och allt .. så det är ju mycket jobb .. men helt klart värt det tror jag ..

Och jag har bestämt att jag ska ha ett hus med POOL .. så är det bara!!!!! Spelar ingen roll vart ja bor men jag ska ha en POOOOOOL! :D


Nu ska jag kika vidare sen .. tvätta ! :)

Lite bilder på sköldpaddorna .. :)


Fotograf: Ruben Wikberg ;P haha




Fotograf: Ruben Wikberg ..

Lördagen

Skrivet 2009-10-11 @ 13:25:44

Jag och Ruben sovde ganska så länge , vaknade vid 11-12 .. och det är länge för mig!! För jag var klarvaken klockan 8 men kände verkligen inte för att stiga upp då så jag somnade om .. :) Så det var ju härligt ..

Sen så for vi och köpte min jacka på intersport :) Så nu är jag ju pank.. 
sen så for vi en sväng till Linus och Emelie, emelie var bakis och mådde dåligt Linus och Robin satt och spelade xbox .. :) Vi satt där en stund sen gick vi hem och åt och sen satt vi och spelade en stund på xboxet .. :) Need for speed underground :) riktigt skoj!

På kvällen så for vi förbi cap med bella, men det var inte en kotte där.. :( så vi bestämde oss för att dra till Lappis .. Vi fick gratis inträde för Erik och Viktor var så snälla och bjöd in oss :) Det var riktigt snällt av er, Tack !

Hhahhaa, har som aldrig varit nykter när jag gått ut, så det var riktigt skoj att se alla fulla :) Speciellt på dansgolvet, haha alla tjejerna såg så roliga ut .. :) alla vet ju att alla fulla tjejer anstränger sig ordentligt på dansgolvet , man måste ju se sexig ut.. och jaa haha .. dom var inte det minsta sexiga .. HAHA fy faan .. nu kan jag tänka mig hur jag själv ser ut när jag är på dansgolvet och dansar, jaaa .. :D haha fyy vad pinsamt, men roligt ;) Man ska skita i vad andra tycker, bara köra sitt race, soo GOOO GIRLS ! ;)

Men annars så var det ganska trevligt ändå :) fick mig mycket skratt .. speciellt med Ruben Erik och Viktor.. :) haha dom är bara för söta!

Sen drog jag och Ruben hem för han blev så trött.. :)

Vaknade i morse klockan 7 .. nä fyy tänkte jag och somnade om igen, så då vaknade jag vid tio .. försökte somna om men det gick inte :( ..

hmm, njää har inte så mycket mer att säga, ska gå och väcka Bruno nu!

Seeee yaaa!




TRÖTT I DAG

Ny Jacka

Skrivet 2009-10-10 @ 18:35:58

Har köpt en ny jacka i dag :) Den är jätte fin, varm och skön :) Är så nöjd.. men man ser ju ut som en liten köttbulle i den men det är as snygg ändå :) Den var ganska dyr också, men helt klart värt det.. mitt dyraste klädköp hittils iaf .. 1500 :-

Nu sitter jag och Ruben och ser på Bumbibjörnarna .. haha
alla super ju i kväll, men jag vill hitta på något bus/roligt .. att göra !

Om ni har något förslag så skriv gärna! :)

See yaaa


Blir så arg

Skrivet 2009-10-09 @ 12:29:18
På alla dessa j*vla skitungar .. 11-12 åringar går klädd ganska så utmanande, dom vill vara vuxna, dom försöker att betee sig som vuxna, dom sminkar sig, har högklackat osv.. Det är ju helt sjukt, varför inte vara barn så länge man kan vara barn, för tro mig vuxenlivet är fan imig inte alls roligt! Inte lika roligt som när man var barn .. Och det är dom vuxna, alltså deras föräldrar som pushar på dom till det, det är ju helt sjukt.. var på min systers klassfest när hon var 9-10 år gammal, där kom en tjej med hödklackat, handväska, utmanande kläder och en massssssssa smink, mer än mig .. Och hon sa att hennes mamma hade hjälpt henne att få henne så där "snygg" .. alltså det är ju sinnesjukt! Hur faan kan en mamma tillåta sin dotter att gå ut så där.. jag förstår inte? Är dom så j*vla hjärndöda? Och dom här som ger deras barn kaffe, öl osv vid tidig ålder, det tycker jag är helt jävla sjukt!!! Alltså nu får ni väl för fan ta och skärpa er, det är BARN vi pratar om ! Era barn, va faan .. alltså världen håller på att bli helt jävla fucking sjuk alltså... fi fan för er.. ni borde inte ha barn, försök att tänka er för för faaaan! Blir så förbannad..

Nu har jag avreagerat mig lite, så det känns bra! :)

Vaknade klockan 07.00 steg upp rökte, sminka mig, tog på mig klädan, rökte igen, tog ett glas oboy, väckte Ruben, sen så drog vi till skolan, satt och gjorde några prov :P sen så drog jag vidare till mamma, vi for och hämtade pappa på sjukan, körde till intersport och kollade på jackor, måste ju ha mig en vinterjacka jue .. sen for vi på mimmis oh kollade lite också.. vill ha ALLA jackorna .. men som tur var hade jag med mig min kamera så mamma tog lite foton på jackorna.. så då får jag sitta och fundera över vilken jacka jag vill ha , har till i morgon på mig.. funderar på att lägga ut bilderna, men jaa jag vet inte .. ? :)

nu är jag hemma, ska städa lite och pyssla lite :)

Skriver nog mer senare ..
ha det gött


seee yaaa 


 BILDER PÅ MINA SMÅ ÄLSKLINGAR!

Nisse  busar .. ;)



Sötnos



Spike ute på balkongen med mig :)



Han njuter , (tog dom här bilderna i dag)



Han blev nyfiken ;)



haha, lite trött kanske? :)


Rutiner

Skrivet 2009-10-08 @ 14:49:53

Nu har jag städat och diskat undan, äntligen! :) Är så himla less på att städa varje dag, det är så himla tråkigt att vara arbetslös, vill ha ett jobb nu!

I går var jag och solade en stund, blev lite brun.. men alltså i morse när jag vaknade fick jag en chock, jag var röd som en tomat i ansiktet.. fattar inte? brukar inte bli så röd efter ett solarium besök ..

Men det lägger sig väl förhoppningsvis snart .. :) Sen blir det att sola nästa vecka också, känner mig som en blekfis, vill inte vara det längre..

Nä snart måste jag fara och handla .. och det är inte så skoj att vara ute och gå när man har skoskav.. :/

- tog denna i dag



Det där vita som jag har på läppen är munsårskräm , har ju munsår nu också :( inte mysigt alls



Seeee yaaaa!

Inför Fredagen ..

Skrivet 2009-10-08 @ 12:47:41

Rabih Jaber
Låt: When love takes over av David Guetta/Kelly Rowlan
För att rösta ring 09941402 eller smsa Rabih till 72400
Jag tror: Att det är en ganska så passnade låt till honom men lyckas han inte med låten så charmar han publiken och tittarna , helt klart ;)


Erik Grönwall
Låt: Leave a light on av Belinda Carlisle
För att rösta ring 09941407 eller smsa Erik till 72400
Jag tror: Att det är helt rätt låt , han kommer att äga!


Eddie Razaz
Låt: Release me av Agnes
För att rösta ring 09941409 eller smsa Eddie till 72400
Jag tror: Att han har valt helt fel låt, tyvärr.. åhh, vill verkligen inte att han ska åka ut, men hoppas verkligen att jag har fel!




Vilka ögonstenar ;)

Skrivet 2009-10-08 @ 12:20:45
Alltså han är ju fantastisk, lyssnar på han jämt .. :) otroligt charmig också .. haha







Sen så har vi ju våran kära Eddie, han är ju så underbar alltså ..






Och Erik är ju otroligt bra .. :) gillar han skarpt mycket .. Rubens favorit också ;)


Drömmar , hemska drömmar!

Skrivet 2009-10-08 @ 09:29:29

Åhh kan inte fortsätta så här, drömmer jävligt obehagliga drömmar varje natt nu, får panik när jag vaknar för det känns i hela kroppen! Allt är så verkligt, vill inte ha det så! Kan jag inte få drömma om något bra någon gång? Har drömt dåligt i över en vecka nu, VARJE NATT! Nu får det vara nog !

i dag blir det att städa lite, få se om ja hinner fara på skolan sen också..
sen så måste jag ringa till Annahita :)

Men nu ska jag städa ..

hörs sen



Duktig

Skrivet 2009-10-07 @ 21:27:27
Har varit så duktig i dag :) Har lyckats göra något i dag , haha!
Har faktiskt varit en sväng på skolan och gjort en massa prov ;) sen så for jag till Mamma och pratade lite med henne och sen for vi på polisstationen! Sen for jag hem och städade, sen satt jag och prata ett gode bra tag med bella också! :) Tack för att du finns vännen! Du är guld värd alltså! Sen så gjorde jag köttsoppa med klimp , resultatet blev ganska bra faktiskt, inte så dåligt som ja hade trott! Efter soppan så låg jag och älsklingen och myste lite i soffan och lyssna på gamla godingar, satt och pratade om livet med mera.. vilket var riktigt mysigt! Sen så drog vi till suntan, var tvungen att sola lite, det var riktigt skönt må jag säga :) så då for älsklingen min och hyrde en film .. :) så snart blir det filmmys ..

Måste bara säga att i kväll är det en sån där underbar kväll, det är så fint och härligt ute, man blir så glaaa och lycklig .. :)

Ha en bra kväll gott folk
seee yaaa


Före:



Efter:

Jaa, det snöar!

Skrivet 2009-10-07 @ 08:32:47
Vaknade i morse av Rubens väckar klocka, steg upp och skulle he mig ut och röka , tyckte det var så mörkt ute så jag tittade ut, oh faan det snöar ju! :) Blev glaaa, men lite jobbigt, för det var fullt med snö på balkongen, måste fixa en spade och skotta bort allt .. :) Älskar att skotta snö, tycker det är skit skoj, haha konstigt men sant .. :) men erkänn , det är ju härligt !

Nu ska jag göra mig i ordning, fixa ner tvätten och sen på skolan och en sväng till mamma också! :)
Ha en bra dag



Seee yaaa


Så här ser det ut nu, tog en bild alldeles nyss!



mysigt

Roligt med bilder

Skrivet 2009-10-06 @ 19:53:06
Tycker att det är såå himla roligt att göra om bilderna, dom blir ju så satans snygga alltså, eller vad? :D Haha fan va fint det blev ;)

Jag och älsklingen har haft det så myyyysigt i dag, han fick mig verkligen på bra humör ..
Älskar han as mycket! *tummen upp för det ^

Nu är det Ugly betty som gäller för oss och sen desperata !
SEEE YAAA





Här kommer bilderna jag mixtrat med ;)















Nu är jag less..

Skrivet 2009-10-06 @ 13:14:16

Är så himla less nu ..

jaja bara att leva vidare då .. jävla skit också

i dag händer det väl inte så mycket, tar det lungt som vanligt, har fan ingen ork för något just nu.. är bara allmänt lesssss på ****** ... 

i kväll börjar Ugly Betty om och Desperata .. så det blir väl att se det ..

annars inge nytt ..

är på dåligt humör

bjuder på lite bilder iaf



Från Norrköping i sommar..
 

En apa på kolmården



Haj



Syrran :)





Söt






söt




:) frän bild





Pdol med Ruben Pappa & Syrran




Min och Rubens bebis .. en mörkhyad :) seee söööt


kissemisse

Skrivet 2009-10-05 @ 14:21:17

Ruben pratar om att skaffa en till kisse, men jag vet inte.. det blir lite väl mycket jobb för tre kissar !
men man vill ju så gärna ha en till :) men ja vi får väl se..

om vi nu skulle skaffa oss en till så blir det en viting ..

men då måste Ruben övertala mig till tusen ;)

nä nu ska ja fortsätta att städa


seeeyaaaa

min kissemisse Spike! ♥

 

 

Jag vill ha..

Skrivet 2009-10-05 @ 08:40:33
I dag är det en jag vill ha dag, vill ha så himla mycket just nu! Men men man kan ju inte få allt här i världen.. tyvärr.. bara kämpa vidare!

I går hade jag det bara allmänt mysigt .. vi låg och såg en massa filmer i går kväll.. och åt en massa onyttigt :)
Men nu är det slut på det onyttiga, måste börja träna på allvar , skippa det onyttiga, leva sunt helt enkelt, så svårt kommer det att bli men det lönar sig i längden! Bara att tänka framåt..

mm .. så det här kommer att gå fint :) det känner jag på mig, måste bara kämpa på lite och inte vara så laat! Har jju en tendens att lata mig ganska mycket .. :P

Men som sagt ändring på det!


Funderar riktigt starkt på att gå skola, är riktigt sugen! Jag tror jag vet vad jag vill gå, men det förblir en hemlighet ;) Funderar iaf på att göra det på distans! :) om det går så klart

men 3 års skola, är jag redo för det?? aahh får tänka på det ett tag till!

nä nu ska jag göra någon nytta, göra nå morgon gympa och sedan städa bort, sen ska jag till skolan en sväng också! :)

Ha det bra gott folk!
Seee yaaa!



Bakisdag

Skrivet 2009-10-04 @ 19:20:42
Yes! Today is bakisdag! :) Hade en trevlig kväll i går, hade inte ont i magen som tur var! :) Magen mådde toppen och jag var på ett strålande humör!

Jag och Ruben sprättade en öl vid ca sju, sen så inväntade vi Bella! Vi stod och valde ut kläder och sen gick vi till Tobbe! :) Blev lite action senare , och det gilla vi! :) haha

Sen drog vi vidare till lappis.. och där var det super kul :) Vi dansade HEEEELA kvällen, Ruben var också på hugget, haha så sööt han är alltså! Men vi hade skoj .. :) iaf

Sen just innan det stängde så hände det lite tråkigheter, skäms, men ibland så tar spriten helt om en .. måste verkligen gå och be om förlåtelse till den där stackars tjejen som jag och Ruben torterade, fiiyyy vadviärelaka!


Mm men annars hade jag en toppen kväll! Tack till alla goa och glaa'a! ;)
Här kommer lite bilder från gårdagen! Men lägger ut resten på Facebook, ids inte göra det här!

Seeee yaaa!


Ruben- Today! Pizza time


Hos Tobbe!





Söta Bella!





I bakrunden - Robert & Nina (Supersöta) och gulleplutten Annahitis!





Bella och Linus :)





Folk hos Tobbe






Mer folk





Sötnosen min!





Jag och Bella inne på damtoan på Lappis! - ( jag ser lite konstig ut :S )





Jag innan allt

Ont

Skrivet 2009-10-03 @ 14:54:20
Jag har en sån otrolig värk i magen, helt sjukt! Vill bara lägga mig ner och gråta..
Så ONT gör det! Och jag vette tusan vad jag ska ta mig till, måste fixa det!
Kan ju inte gå och ha så här ont i kväll, måste ju vara på topp, det är ju PARTY för fulla muggar ;)

Hoppas det blir bättre i kväll iaf ..


Seee yaaa!

muuusigt värre

Skrivet 2009-10-03 @ 00:11:44
Sitter här vid tv med Ruben och tittar på när han spelar tv spel :) Han var ju tvungen att pröva det nya spelet ;)
Vi har varit till mamma och pappa en sväng i kväll, vi såg IDOL och sen så klippte mamma sne lugg på mig :)
Fan va bra att Eddie och Rahib eller vad han nu hette kom vidare, dom är fan bäst och Erik .. så klart ;) Men fi fasiken vilka charmiga killar hörrni ;) Tejerna står redan på led ..
Ska blir roligt att följa dom, hoppas dom tar sig långt .. Iaf Eddie ! ;)

Sen så ha jag inhandlat lite smink i dag! :) Och en parfym, älskar Puma, den röda! :) Tycker den luktar sååå gott..

Sen har jag kollat lite på internet om vad man skulle ha beställt, hittade ett par stövlar och en skit snygg tröjja, men ingen lycka med jackan! :/ Finns fan ingen som jag vill ha, är alldeles för kräsen! Får väl göra en egen jacka ;)

Och snart måste man ju beställa halloween kläderna ;) Jag vet precis vad jag ska vara, inget speciellt, men jag gillar det, ni får en ledtråd

- ett djur .. ;) eller jaa, typ ett djur , haha!

Nä gottt folk! Nu blir det sängen!

Seeee yaaa!

I MORGON ÄR DET UTGÅNG!



Fredags mys!

Skrivet 2009-10-02 @ 08:50:53





Äntligen så är det fredag, veckan har varit ganska jobbig men händelserik
Hoppas på bättre vecka till veckan ..

I går så for jag till mamma, brännde ut skivan och väntade på att syrran och Ruben skulle pallra sig hem från skolan! :) Till slut kom dom, så vi for till Piteå kring 4 typ .. Sen när vi kom fram så åt vi på Blå Ängeln och det var riktigt gott , men det var meningen att vi skulle äta på dragon (kan det heta så?) men det var fulllllt där ..

Sen direkt efter att vi ätit så drog vi på stan, jag kännde mig så stressad , ville ju hinna med att titta .. men man hinner fasen inte att titta på bara några få ynka timmar, man vill ju gå igenom plagg efter plagg, sko efter sko osv .. men icket, det är ju fullproppat med folk så det går inte att titta ens, sen är ju tjejer som vilda djur i kläd och skobutiker.. Och vissa är ju riktigt sega och visar absolut ingen hänsyn, men men så är det ju! Alla är vi olika och det är ju tur det! :) Ruben köpte sig iaf ett spel på Game Stop .. Så då blev han lycklig :) Jag köpte mig två par byxor och två tjocktröjjer .. bra att ha till vintern .. men tråkigt köp! Hade velat ha en jacka, skor, några till linnen och byxor och massssor med smink, men det blev ju inte.. vi hann rent inte! Så det var ju synd! Men jag fick ju över lite mer pengar än väntat! Men då blir det att beställa från internet istället eftersom man kan inte fara till stan så ofta! Och jag har verkligen kommit fram till det att Piteå suger sten hårt.. ska man shoppa så ska man antingen till Luleå eller Umeå! :) Eller varför inte slå på stort? Stockholm/Göteborg :) Skulle vilja fara till Ullared någon gång .. har hört att det är väldigt billigt men snyggt där .. - Jamen si någon gång ska det väl hända.. :)

Tack Mamma Erica & Ruben för en fin kväll i Piteå ! Ni var underbara .. Mamma var lugn :) Syrran var också ganska lugn, Ruben var också lugn .. han var fastklistrad vid mig den mesta tiden haha ..  Så tacktack till en toppen kväll .. ni gjorde min kväll helt enkelt! Love you ..

Nää nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen ska ja tvätta och städa! :)

Seeee ya!


Tjejkväll

Skrivet 2009-10-01 @ 13:14:53
I piteå i dag! :) Med mamma , syrran och Ruben! :D haha hoppas det blir skoj, men det kommer säkert att bli nå tjaffs, för mamma blir tokig på mig när jag köper utan att tänka mig för :D Och jag har en tendens att köpa för mycket och onödiga saker också.. Men jag måste ha nytt smink, byxor, jacka, skor, och någon härlig och fin top.. men kommer säkert inte att hitta något.. :/ hmm, hatar Piteå .. älskar Luleå, för där finns det verkligen massa bra affärer .. :) trivs bra där..

Men men vi får väl se hur det kommer att gå .. :) späännande!

Ska snart iväg till mamma och bränna en skiva åt henne..


Ha det bra!!
Seee yaa

- Bjuder på lite kort ;)


Togs i dag!





Togs i dag!





  Togs i dag!