Luleå..

Skrivet 2010-10-31 @ 19:04:33
I morgon ska jag och Ruben fara till Luleå på hemligt uppdrag och shopping :) Men det blir nog bara att shoppa julklappar .. Om det finns pengar kvar så kanske man köper något nödvändigt .. Vi har även bokat platser till Saw 3D, ska bli sköj! :) Har aldrig sett i 3D så det blir intressant ..



Blir en lång dag i morgon! :) Så skööönt att få komma bort från byhålan!

Halloween..

Skrivet 2010-10-31 @ 13:23:44
I dag ska jag sminka och göra min syster Erica läskigt snygg! ;) Ska bli roligt, vet på ett ungefär hur jag ska göra.. det blir en utmaning, ofta så blir det heller inte som man tänkt sig.. men gör mitt bästa! :)


Sen har jag och Ruben blivit bjuden på middag hos mor och far , lax! mmmmmmm se gött!
Nää har inge mer att säga, vi ses!

Dagens Smink.

Skrivet 2010-10-29 @ 11:25:31

Länge..

Skrivet 2010-10-27 @ 11:30:51
Har länge funderat på att tatuera mig igen men vet ju inte riktigt vad .. Men det blir att tatuera över min ena tatuering och då är det ju lite begränsat! Men vi får se, Jeriz har bokningsstopp fram till December.. det suger..
Sen funderar jag på att ta bort två tatueringar som jag har, vill verkligen inte ha kvar dom!! Så det blir att spara en massa pengar till det, tur att dom inte är så stora iaf! :))


Ruben vill också tatuera sig :) Så det blir väl att boka in en tid åt honom också!

Tänkte försöka rita en tatuering.. till mig själv :) Vet på ett ungefär hur jag vill ha den!


Nä nu ska jag försöka göra någon nytta ..

Ses!




(google)

Inlägg ; 400

Skrivet 2010-10-26 @ 09:57:41
Detta blir mitt 400; de inlägg :)
Alltså jag har varit hur possitiv som helst i veckan, jag fattar inte vad som hände? Har varit possitiv glad lycklig.. :) Måste nog vara för att jag börjat träna .. Nåja, har ju tagit en paus i helgen, men i kväll blire lite boxning, ska bli skönt att få slå ut all ilska ur sig.. För det behövs verkligen. :)

happy happy happy ..

- Jo just det ja! Har aldrig framkallat kort , så nu blir det att framkalla .. :) Påbörjade det i går men datorn hängde sig som vanligt.. så vi testar i dag igen då! :) Man kanske ska skaffa en kalender med sina egna bilder?



Högskoleprovet..

Skrivet 2010-10-25 @ 11:17:04
Skrev högskoleprovet i Lördags och det var det hemskaste jag varit med om, sitta och skriva prov så länge.. Vi började kring halv nio och slutade vid 4 tiden någon gång.. Och hur gick det på högskoleprovet? Haha, ja det gick väl inte så där värst bra, har varit inne på studera.nu och kollat resultatet.. vet ej mitt resultat ännu men har kikat lite på vad jag svarade .. Hahaa så dåligt alltså.. Nåja, dom säger ju det att man bör göra det fler gånger.. Och de ska jag göra och nu kan jag vara lite mer förberedd .. :)

Efter provet så skyndade jag mig hem, hoppa i duschen och sminka mig och sen for jag och Ruben till mor och far. Vi fick GOO mat , grillat med potatisklyftor och en massa annat smått och gott :) Sen hjälpte syrran mig och fixa håret och vid halv 8 var vi hemma :) Kajsa kom förbi strax efter det .. vi startade upp lite hos oss.. sen vidare till Josef .. Och sist capsicum då.. - ( har inga bilder från i lördags, glömde kameran hemma) - Om man ska sammanfatta kvällen så var den hyfsat bra men lite konstig? haha .. jag vet inte, men typ lite konstig.. Jag var lite konstig, inte mig själv kanske? ..

Fast det blir man väl aldrig när man har alkohol i sig.. så! Men jag tycker att man kan ha roligt utan alkohol .. ett mycket smartare val .. Fast någon gång kan de ju vara roligt..

Och i går var det verkligen bakis dag på hööög nivå.. haha jag och ruben var helt slut körda.. och vid 6 tiden så körde vi till Brännberg för att fira Nillas födelsedag! :) Vi hade det riktigt trevligt som alltid :)


Nåmen så där såg min helg ut iaf..
Vi ses!

Dagens Smink!

Skrivet 2010-10-22 @ 12:29:12
God dagens gott folk!
Tänkte lägga ut dagens smink, inget speciellt och var inte så himla noga .. men det får duga :) Det var så länge sedan jag la ut dagens smink. Hade jag haft tid och ork så hade jag gjort något ännu snyggare.. Men ska göra en ordentlig sminkning någon gång! :))

Och sminket ser bättre ut i "verkligheten" .. har riktigt dålig kamera..

Just nu...

Skrivet 2010-10-21 @ 12:31:08

Posted in FOTO | Kommentarer (0)

Prommis..

Skrivet 2010-10-21 @ 11:23:20
Jepp nu har man varit ute på en promenad i en timma. Och jag var så lycklig när jag kom hem att jag nästan börja gråta.. Haha, hade så ont i benen .. Men det är bra, det ska kännas när man tränar, så är det bara!!! Fick ett skavsår baki hälen igen, inte skönt men jag klarar mig :) Tog en dusch och nu sitter jag och äter frukost.. sen frukost .. Nu MÅSTE jag verkligen plugga lite .. Och sen MÅSTE jag städa lägenheten.. Skriver mer senare när jag får tid över..

en massa snö..

Skrivet 2010-10-20 @ 09:34:17

Posted in Video | Kommentarer (1)
Jepp i morse när jag vaknade så var backen täckt med snö..
Osis, hade ju velat fara ut och springa i dag men det får bli i morgon istället då! Hade tänkt träna här hemma i dag ..
Fick en present av Bella innan hon for till England, en träningsvideo! :) The Pussycat Dolls Workout .. Har inte testat den ännu men ska testa den i dag! Bella tror att det kan vara något för mig, haha men vi får väl se.. :)

Skriver mer sedan om hur det gick ..


Facebook...

Skrivet 2010-10-19 @ 14:04:28
Tar upp ämnet: Skitsnack..

Detta riktas inte mot någon..
Så här är det, skitsnack kommer alltid att finnas, men istället att ödsla tid på att andra snackar skit så gör något vettigt istället, vill dom snacka skit så låt dom, dom kan ju inte ha något annat att göra.. Sträck på dig och peka näsan upp i vädret och SKIT i dom bara .. Jag har själv snackat skit om folk, men jag har tänkt om, alla är unika på deras sätt, alla har vi goda och negativa sidor, visst jag kan bli arg på folk och jag är en person som talar först och tänker sedan vilket inte är så bra .. men jag har lärt mig det att när en person är "helt dum i huvet" så skratta åt dom istället än att brusa upp för "ingenting" .. Ni vet Karma, jag tror verkligen på sånt, har man varit elak så får man det tillbaka... Tänk bara så löjligt det är, vad är det igentligen som snackar om, varför gör dom det, antingen är dom jävligt omogna och har inget bättre för sig eller så är dom jädrans avundsjuka.. Låt dom vara det, dom växer upp en vacker dag! :)


Varför jag tar upp detta är för att man ser det varje dag på facebook..
Och bara allmänt.. Vi som bor i Arvidsjaur är nog ganska vana vid skitsnack, visst? Alla är vi less skitsnacket, men ändå
så går vi och snackar skit om folk.. Lite dubbelmoral där kanske. Men vi lever i ett litet samhälle där det inte finns något att göra så jag förstår att folk går och snackar skit eftersom det är det enda dom har .. Alla vet allt om alla..

Jag gillar Arvidsjaur, det är mysigt men det är folket jag inte tycker om, nu menar jag inte alla, absolut inte, det finns vettigt folk också! Men tyvärr så är dom flesta ganska bombade i huvudet..

Jag är ärlig, rakt på sak, säger vad jag tycker, sånt klarar inte en Arvidsjaurbo av..


Slut för i dag Tack för i dag!

I dag..

Skrivet 2010-10-19 @ 08:21:30

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Händer det en massa ..
Först ska jag ut och träna med Kajsa, som nu är min personliga tränare .. HAHA :)
Så snart sticker vi på morgonträning .. Men måste först köpa ett par gympadojjer, för ja får skoskav av dom andra :(

Blir intressant.. önska mig lycka till .. :)



Hahah .. inte så värst bra men jag ides inte gå igenom alla kort.. eller göra det så seriöst :)

Ett och ett halvt år..

Skrivet 2010-10-18 @ 18:33:47

Posted in FOTO | Kommentarer (2)
I dag "firar" jag och Ruben ett och ett halvt år tillsammans .. :) Känns som att tiden bara sprungit iväg..
Jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går .. Han är den bästaste! Tack för all tid tillsammans och hoppas på en framtid för evigt tills vi blir gamla och dör .. :) lät grymt men så är det bara!

Jag älskar smink..

Skrivet 2010-10-18 @ 11:24:39

Posted in FOTO | Kommentarer (1)
Jag ÄLSKAR smink.. så otroligt roligt att hålla på med det..
Men skulle vilja lära mig lite mer .. För det behövs.. :)

Mina ögon.. 2009/2010

Badminton..

Skrivet 2010-10-16 @ 11:04:53
Snart ska jag och Ruben fara och spela badminton, de är så jädrans roligt! :) 2 timmar med badminton, det ger mycket träning ;) Sen går vi och hälsar på farmor på sjukan och ser så att hon mår bra.. Efter det så kanske jag följer till Brännberg, men vi får se hur det blir med det.. Ruben ska ju bara vara i garaget, men det kanske finns något som jag kan göra också.. :) Vi får se..

Nåja, först badminton! :)



Vad ska ni hitta på i dag?

Death At a Funeral..

Skrivet 2010-10-16 @ 09:38:38

Posted in Video | Kommentarer (1)
I går hade jag och Ruben mys kväll på hög nivå.. Först åt vi en fruktansvärt god middag, såg idol, tog ett kok hett bad och sist men inte minst en film på det :) GUD så myysig kväll.. Filmen vi såg var "death at a funderal" ..
Den var inte så rolig som jag trodde att den skulle vara men man ska aldrig ha höga förväntningar på en film ...
Helt okej film faktiskt, fick in lite skratt här och där.. :) Men skådespelarna är ju bara för bra, mina favoriter är ju Chris Rock och Martin Lawrence för dom är ju så JÄDRANS bra och ROLIGA! hahaha :) Fast Martin är ju helt klart bäst i Big momma's house.. :)



Värd att se? Jaa det kan jag tycka för man har olika humor och för att skådisarna är ju så otroligt bra!

Mirror 2

Skrivet 2010-10-15 @ 10:30:59

Posted in Video | Kommentarer (0)
Blev så himla sugen på att se en rysare för att det var så fruktansvärt länge sedan man såg en rysare..
Så det blev Mirror 2. Den var ganska så bra , bättre än ettan tycker jag iaf! Helt klart värd att se, den är väl inte så där läskig men den är ÄCKLIG!



SE DEN!

Såld..

Skrivet 2010-10-14 @ 12:55:54
Jepp, nu är Rubens bil såld. Men det är inget ja är riktigt glad över, för det var en fin bil, inte den bästa men ändå bättre än volvon. Ska volvon hålla på så här är den ju värdelös men Ruben är ju iaf lycklig, han älskar den där bilen.. :) Det är ju huvudsaken, han är verkligen lycklig över att få köra den där lilla skrutten! haha..

Så nu åker vi runt i denna! :) Men vi har gjort om den lite, tona rutorna (intedetbästamendetduger) och målat sripes..


Saknar mercan redan!

JAG HATAR SNÖ!

Skrivet 2010-10-14 @ 09:40:48
Vaknade klockan halv sex i morse , vet ni varför? Jo för att Ruben väckte mig och ville ha med mig på besiktningen.. Så snäll som ja är så följde jag så klart med det skulle jag inte ha gjort! Det är SNÖ storm ute nu! Fy bubblan vad jag inte gillar vinter och snöö.. Snö i små mängder funkar men inte så här.. blää! Nåja, besiktningen gick hyfsat bra .. bara lite små fel .. Sedan for vi till Ojanperä där dom säljer bildelar.. Bilen bara dog när vi stannade, så vi tänkte putta igång den men det gick inte .. Vi stod typ mitt på gatan, vi testade chockern , gick inte heller.. Sen tog jag en cigg för att lugna nerverna och sen bad jag och hedde på chockern igen , vred om nyckeln och se på faaan den startade! Så ja GASADE iväg .. skulle just köra ut på storgatan där vid cafe 21:an , men då funkade inte torkarna så Ruben sa åt mig att stanna för att han skulle fixa dom.. sagt och gjort, bilen dog! Ruben ringde tommen , han hjälpte oss att få igång SKIT BILEN , så vi körde iväg ut på storgatan och vi hann bara till minuten (sparbanken) och bilen dog rent i farten medans jag GASADE på för FULLT .. FY FAN då bröt jag då rent ihop.. vi puttade bilen till Ojanperä. Kan du tänka dig att putta en bil när det är ett TON med snö och SNÖ STORM?? Fy bubblan, nåmen vi fixade lite grejjer på Ojanperä.. Ruben bytte batteri och sen startade den .. ÅHH VA LESS JA VAR! Vi höll på så där i 2 timmar.. 2 TIMMAR! gaaaahhh.. Nåja nu är jag äntligen hemma , här kommer jag att sitta HELA dagen! Tänker verkligen inte gå ut i detta oväder.... HUVVA!

Vad tycker ni om snö??

Frisörskolan..

Skrivet 2010-10-13 @ 15:33:27

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Fick just ett mail från frisörskolan i örnsköldsvik.. Och om ja ska vara helt ärlig så tror jag nog inte på det.. Jag tror inte jag skulle passa som en frisörska.. Skulle vara roligt men njaa.. Var ju helt taggad innan jag for på intervjun, men just efter så tappade jag helt lusten..






Så, mitt svar får nog bli NEJ denna gång! Men vem vet vad som händer i framtiden? :)

Bloodö..

Skrivet 2010-10-13 @ 14:06:40

Posted in Video | Kommentarer (0)
Nu har jag rensat i garderoben lite men de är lika fullt ändå.. Och Ruben tar upp alla garderober, han har 3 stycken garderoben och jag har två bara.. och vi delar på en tillsammans .. Nåja de är färdigt nu iaf, väntar på 2 fulla tvättmaskiner nu .. snart färdigt! Nu är det bara lite damsugning och toan kvar :) Sen blir det att laga Rubens favorit rätt till middag ..

Jo just det ja ..

Jag var på dåligt humör i går när jag och Ruben lagade mat och då frågade han om en sak och sen sa han bloodöö .. och jag höll på att döööö av skratt han lät exakt som han här i klippet nedanför.. jag älskar detta klipp.. det får mig ALLTID att skratta .. hahaha


Visst är han SÖÖT? Blööödö

Uppdaterar mer senare..

Gäsp..

Skrivet 2010-10-13 @ 12:41:24

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Gud så trött jag blev efter duschen, fy bubblan alltså.. Skulle kunna somna vilken sec som helst! Ojoj..
Nä får ta mig tusan pallra mig upp från soffan nu.. Måste städa! :) Och plugga, jo gud ja .. MÅSTE ju verkligen plugga!
Har mycket att göra nu, har inte tid att sitta här..


Träning..

Skrivet 2010-10-13 @ 11:13:48

Posted in FOTO | Kommentarer (1)
Jepp, nu blir det massa träning. Har redan varit ute på en morgon promenad i en timma. Vilket var underbart men dock lite för kallt, hade önskat att jag tagit med mig halsduken för det blåste lite, hoppas ja inte blir sjuk..
Har just ätit klart min frukost och ska snart hoppa ini duschen.. Ska försöka hålla på att träna , behöver ju inte alltid vara ute och gå, det finns ju så mycket annat roligt att göra också.. :)
För det kan bli lite tråkigt att göra samma sak varje dag..

Det svåra är inte att träna det svåra för mig är att äta nyttigt och bra.. Jag ÄLSKAR skräpmat och godis.. OCH speciellt COLA! Det kommer att bli jobbigt att sluta med allt sånt men ja ska nog klara det, har ju gjort det förr..
Det värsta som man går upp i vikt av är ju dricka och speciellt cola.. dricka vatten är bättre..

Har tänkt ut en plan .. och de är bara att dricka vatten, inge annat i en månad..
försöka äta så nyttigt som ja bara kan, träna minst 5 dagar i veckan! :)

Får se om ja håller det ;P brukar ju tänja lite på gränserna haha .. men ska verkligen försöka!

Nej, nu blir det duschen, och ja måste säga det.. Jag saknar dig BELLA!

Min video..

Skrivet 2010-10-12 @ 18:58:38

Posted in Video | Kommentarer (0)
Kan någon se det där klippet jag la ut i förra inlägget? Den ska funka..




Men vi prövar igen! Här har ni den! :) Ruben blev rörd när han såg den sa han! :) hihi

Till mitt hjärta!

Skrivet 2010-10-12 @ 15:18:31

Posted in Video | Kommentarer (2)
Du är det bästa som hänt mig, vill inte leva i en värld utan dig. Vill alltid ha dig vid min sida! Du är verkligen det bästa som hänt mig, jag vet att jag funnit den rätta! Jag älskar dig Ruben WIkberg!

VILL SE!

Skrivet 2010-10-12 @ 10:18:52

Posted in Video | Kommentarer (0)


Se Trailern här:







Se trailern här:

Den första snön är här..

Skrivet 2010-10-12 @ 08:02:00

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
I går när jag Ruben och ness var ute så fick jag en känsla av snö..
I natt gick jag på toa helt ovetandes att de snöa ute, jag sjöng white christmas av någon konstig anledning.. Gick till sängs igen och somnade om riktigt fort. Ruben väckte mig på morgonen innan han skulle fara och sa att de snöat.. Fick lyckorus i kroppen, den första snön är för underbar, men sen får det vara bra tycker jag! Inge mer snö .. om det bara är så här lite snö hela vintern så gör det inget.. Men inge mer tack!

Och det är fortfarande kallt i lägenheten trots att vaktmästarn varit här och fixat alla elementen..
Nåja , värmen kommer väl snart förhoppningsvis..

Varje morgon när ja stiger upp sätter jag mig oftast vid datorn, sätter på teven och gör mig ett oboy glad (är ingen kaffedrickare). Första sidan på internet är så klart facebook, och vad får jag se då? Något som ja missat, någon har startat en skvallerblogg om arvidsfolket. Ni ser ju gott folk, skvaller skvaller är det enda arvids handlar om. Folk lever för skvallret.. Men jag blev då riktigt besviken när jag kollade på bloggen, det står inga namn så jag har då inte ens en enda aning om vem det pratas om, bilderna är översuddade, till vilken nytta, alla vet ju redan vem dom är? haha.. Och det där kan jag inte kalla en skvallerblogg, har ni sett skvallertidningarna eller andra svallerbloggar? Ja där skriver dom namnen och lägger ut bilder, rent på kissies.se snea bröst!! Men jag har tre kandidater, jag tror jag vet vem det är som skriver den där skvallerbloggen. Och ni är ju alldeles för patetiska!



Folk som har väldigt lite för sig!

Skellefteå..

Skrivet 2010-10-10 @ 17:53:57
VARNING: Mycket text! :)



Jaa gusis så roligt jag haft det! :) När jag hade kommit fram till Skeå så fick jag sitta och vänta en timma på busstationen för Åsa var på något möte.. Satt där ute och kollade på människor, haha ja det finns verkligen lustiga människor! :) När Åsa äntligen kom så gick vi och skulle äta på dallas men där var det propp fullt! Så vi gick till frasses istället..
Vi hade ju tänkt att fara till någon lekpark med axel men det blev så sent så vi skippade det och traskade hem till henne istället, fy bubblan va långt det var, eller ja igentligen inte men väskan vad problemet, den var sååå tung! Men men det gick bra :) Vi hann prata myyyycket ! När vi äntligen kom fram så satt jag och busa massor med hennes super söta son Axel, lägger upp bilder senare, alltså vilket charmtroll!! :) Fick inte nog av honom alltså!! Nåja hela kvällen bestod av godis cola busa med axel prata med Åsa och se lite idol i mellanåt.. :) Hade en super trevlig kväll..

Då blev det kvällen, somnade ganska fort, vaknade senare den natten för jag hörde Axel gråta, så Åsa fick stiga upp och göra välling, jaa hon gör det verkligen bra! Sen somnade jag om ganska fort..

Vaknade vid halv åtta för att jag hade som tänkt att Åsa skulle få sova ut och att jag skulle ta axel på morgonen för att byta blöja och ge honom vällingen.. Nåja, steg upp, duschade lite snabbt och sminkade mig .. Sen gick jag och väntade på att han skulle vakna .. Ringde till Ruben för att se om han vaknat, men icket, han hade inte hört väckarn, sen ringde han till Ness men han hade också försovit sig, så jag ringde till ness ett par gånger och till slut så vaknade han, så jag fick som väcka båda.. :) men det gick fort för dom att komma till Skellefteå ändå.. dom var snabba! Nåja, efter samtalen så hörde jag något från deras sovrum så jag gick för att kika och se om han hade vaknat, och det hade han, haha han slog åsa i pannan och på kinden men hon sov så djupt.. till slut gick jag in och så gick jag till köket och fixade vällingen :) Axel stod och kollade på mig som en liten mus medans jag gjorde vällingen.. haha så sööt han är !!

Sen satte vi oss i sängen och pratade och axel drack ur vällingen.. :) Såååå mysigt..
- Ruben och dom hade lite problem att hitta till Åsa men till slut så hittade dom..

Var jobbigt att säga hej då, hade gärna stannat längre..
saknar båda jätte mycket redan!

Åsa är en UNDERBAR mamma! Och hon har en UNDERBAR son!

Sen så fick då jag köra i stan för Ruben ville inte :) haha , så vi for in till stan och parkerade bilen och gick vidare till affärerna för shopping .. :) vi hade det riktigt trevligt..  Vi åt faktiskt på SUBWAY .. åhh så gott de är!
Vi hade ju tänkt se bio innan bowlingen men vi hann inte.. så vi var ute och raggade bara ., Ness och Ruben drack lite medans jag körde.. Till slut var det änltligen tid för bowling, cosmic bowling! Gud så jädrans roligt det var, det var väldigt länge sedan! Älskar att bowla, jag vann alla tre serierna! :D Vilket kändes great, för dom sa att dom skulle vinna över mig .. men icket ;) Sen for vi in till stan för att äta för vi belv så hungriga, så det blev kina mat, tatung! :) Åhh så gott det var!

Efter maten blev ja så trött så vi bestämde oss för att fara hemmåt.. Vi kom väl hem vid halv ett på natten eller nå sånt.. Har ALDRIG varit så sköööööööööönt att komma hem .. haha , så skönt att lägga sig ner! :))

Både jag och Ruben sov riktigt gott den natten! hihi

Det blev mycket text, men ni ska få bilder senare! :))

Nä nu ska jag städa lite och sen blire bio! Vi ses!

Jag hatar bussar..

Skrivet 2010-10-08 @ 10:50:50

Posted in FOTO | Kommentarer (1)
Jag hatar att åka buss, det är obehagligt ..och tråkigt!
Super tråkigt om man åker själv också.. Nåja, det handlar ju bara om 1 timma och 50 minuter..

Men det finns undantag, Malta bussarna är ju bara för härliga.. Verkligen en upplevelse att åka i en Malta buss för att dom är helt jävla crazy :) spänning varje dag, kan man lugnt säga, men där i slutet så blev man som van :) Men fy bubblan va läskigt det var i början.. haha .. Jag och Malin målade upp bilder om vad som hände på bussen hahahha, det var jädrigt roligt.. Det var inte så långa sträckor heller, bara en halv timma till jobbet och sen en halv timma tillbaka ..
Så åker ni till Malta någon gång så tycker jag helt klart att du ska åka i en malta buss! I LOVE THEM! På tal om Malta, , JAG SAKNAR "KFC" .. Fy bubblan så gott det är.. :)

MALIN, NÄR ÅKER VI ??? haha


I dag får jag träffa min underbara Åsa, ska bli så roligt att se henne igen!! :)) Och hennes bebis! :) Och i morgon kommer Ruben och hans vänner till skellefteå för shopping och bowling.. :))

Så i helgen kommer jag inte att blogga något, kanske på lördag kväll om ja orkar annars blir det söndag!
Ni får ha en bra helg då! Vi ses! :)




Jag valde..

Skrivet 2010-10-07 @ 14:15:21

Posted in FOTO | Kommentarer (0)




Klicka på F5 för att kika på min nya header, säg gärna vad ni tycker? Tycker själv att den blev lite konstig men den duger tills vidare.. :)

Dilemma..

Skrivet 2010-10-07 @ 12:23:14

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Nu är det så här atte. Jag står inför ett dilemma.. Jag har ju som sagt till Åsa att jag ska hälsa på henne , flera gånger. Har inte en enda gång hälsat på henne i skellefteå, ingen bra vän, jag vet! Nåmen det var ju som tänkt att ja skulle dit antingen i dag eller i morgon.. Men nu fick jag ett sms från jobbet, dom vill att jag jobbar i morgon från 11.45-21.15.. Pengar!! Och jag behöver ju verkligen pengar..

Men vad tror ni? Jag har mitt svar nu.. Men vad tror ni jag väljer?
Hur skulle ni ha gjort?

The Blind Side..

Skrivet 2010-10-07 @ 09:42:52

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
I går såg jag och Ruben The blind side! Trodde att den skulle vara superdålig och långtråkig.. Men den var ju hur bra som helst, jag ville bara krama honom.. Åhhhh, tänk att det finns folk som lever så? Det är ju hemskt.. Men det slutade lyckligt iaf, så skönt att veta att det finns sånna människor som är villiga att hjälpa andra människor med problem! Det är ganska stort tycker jag!! Men vi människor är blinda och ser det vi vill se.. Men det ska vi sluta med!!


Helt klart värd att se!!!

Jag måste då ta upp en sak som ja tycker är så jädrans vidrigt.. Och det är "gamla mammor" som är på 15-17 åriga pojkar.. Det finns dom som tvingat sig på dom.. Fy bubblan för er, pedofiler!! Fick höra av en kille att det var en typ 50 årig morsa som tvingat sig på honom, och han tyckte det var så jädrans äckligt, han är typ rädd för henne, han har typ meen för livet.. Skärp er "gamla mammor" , erat ungdomsliv har varit, moove on! Skaffa någon i eran ålder.. Och det där är inte cougar utan de där är PEDOFIL varning på hög nivå! Äckel!

Ursäkta mitt språk, men jag blir så förbannad! Bete er som mammor för fan!

Så trött..

Skrivet 2010-10-06 @ 18:56:21

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Gud så trött jag blev.. har verkligen försökt att hålla mig vaken men kan nog somna vilken sekund som helst ..
Tog ju ett bad tidigare med älsklingen min men vi höll rent på att somna.. haha

Vi har hunnit se ett avsnitt av OC också.. gud så bra det är, man blir ju tokiii..
Vill se fler, men vi får väl se om det blir nå fler i kväll :P Vi har sett det varje dag nu, flera avsnitt per dag, man blir som beroende! ^^,

Har varit och på skolan och hälsat på mamma.. vi hann prata ganska mycket också, vilket var behövligt!
Sen for jag och Ruben på Dollar och inhandla lite saker och vi hann med ica också.. så nu är ja pank!! Nä men nästan haha ..

Kan verkligen inte hanskas med pengar.. ibland! :)

Nä nu ska jag försöka göra något vettigt och hålla mig vaken ett tag till.. ;)
Vi ses!

Ge blod!

Skrivet 2010-10-06 @ 12:35:18
Jag har funderat mycket kring detta. Vill så gärna ge blod men ja vågar ta mig tusan inte!! Hatar nålar..
Men måste försöka överväga för det är ju något bra! Riktigt bra!!
Ruben ska gå dit nästa vecka och ge blod.. vilken karl jag har! :) vill också ... men hur ska jag våga??


Han är ju ASBALL!

Skrivet 2010-10-05 @ 14:59:39

Posted in Video | Kommentarer (0)
Har följt denna snubbe ett tag! Han är ju urhäftig! Han bjuder verkligen på sig själv!!! Tummen upp!



Detta är bara några han har gjort, men gå in på youtube och kolla in fler, hur grym som helst!
Han har en twitter också.. Han heter Keenan Cahill och är från Chicago, han gillar att spela teater och sjunga! :)
hahahah

Kärlek till dig..

Skrivet 2010-10-05 @ 11:34:46

Posted in FOTO | Kommentarer (2)
Jag ÄLSKAR min mamma!
Jag älskar min familj.
Jag älskar min underbara syster.
Jag älskar min Pappa!

- Tänkte bara säga det!


Det fulaste..

Skrivet 2010-10-05 @ 10:31:43
Ett av dom fulaste, ja rent lite äckligt, är tjejer som har alldeles FÖR korta klänningar. Jag minns en dag i sommras när jag kom hem från jobbet så gick det två tjejer just framför mig, sjukt söta men alldeles för korta klänningar, alltså den ena gick och drog ner klänningen HELA tiden, och tro mig, det var hela tiden, alltså det kan ju inte vara bekvämt att gå så? Jag har själv gått i riktigt korta klänningar men inte så där.. alltså man såg ju allt! Man kan väl ha korta klänningar, tycker att de är skit snyggt men inte för kort va, det finns väl en gräns? Inte konstigt att ni sänder ut fel signaler till killar.. Det är mycket snyggare att "täcka" lite tycker jag .. Plus att gå i så kort och såååå uringat är så osmakligt och lösaktigt tycker JAG!

Det kan vara snyggt med lite uringat men som sagt finns en gräns där också..
Haha , nåja allt ja ville säga! Tjejer, Man behöver inte klä sig som en prostituerad för att killar ska kolla på en.. :) Det finns andra knep!! :)


Ett litet smakprov, va tycks? :)

Fullspäckad dag..

Skrivet 2010-10-05 @ 08:25:26

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Har mycket att göra, känns det som iaf!
Jag ska, städa, laga en massa matlådor till Ruben, plugga, laga mer mat, fara till mamma och träna, plugga och självklart helkväll med timell och desperata! :)

Kändes skönt att ha mycket att göra, men jag gillar inte att ha press på mig.. Och jag är trögstartad och när jag väl börjat så jag kan inte sätta mig ner eller ta det lungt för då blir jag trött och lat.. Så när jag väl är igång med något så går det i superfart.. Men Ruben brukar provocera mig när jag väl börja städa eller hålla på med något, för honom går det i snigelfart och det stör mig och sen ska han hålla på och kramas hela tiden och då blir jag mer irriterad, måste ju fokusera på att städa, och när han då lugnar ner mig från allt så blir jag lat .. haha Kom för tusan inte och stör mig i min städning för då får du nog en höger eller två.. haha jaa jag vet att ja är skum! ;)

Nä nu ska jag ta och hoppa in i duschen..
Vi ses senare!!

Tår i öge..

Skrivet 2010-10-04 @ 16:19:08
Jag är så känslomässig nu..
Är så himla ledsen och har ingen ork till något..

Är jag paranoid? Svar JA! Eller?

Min Bellinen..

Skrivet 2010-10-04 @ 14:37:09

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Bella ringde mig i går , gud så roligt att få prata med henne igen .. Och höra så att allt är bra, jag är som en mamma åt henne, är alltid orolig.. HAHA .. :) Men allt var verkligen bra med henne, hon hade varit på en massa sevärdheter och resturanger, jaa och hennes kille låter toppen måste jag medge.. Gud så roligt alltså, allt börjar gå bra för dig VÄNNEN! Är så jädrans glad för din skull alltså! Längtar tills vi ses igen, men det tar nog inte länge ;)

Puss på dig sockertopp!



Minnen..

Skrivet 2010-10-04 @ 10:55:43

Posted in FOTO | Kommentarer (0)

Lite gamla bilder med mycket minnen! :)


Men det finns en massa mer men ja ids inte ladda upp dom! Dom som jag har lagt upp här kommer från Pixbox :)

Desperata..

Skrivet 2010-10-04 @ 09:21:41

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
God morgon folket.
Ska försöka måla om bordet i dag om jag hinner, måste städa och ha mig en massa först och sen så måste jag låsa in katterna i sovrummet.. haha, kändes besvärligt! Men ska försöka göra bort det i dag..
I kväll ska jag till mamma och träna, blir skoj! :)

Och visst vet ni att desperata börjar i morgon kväll ? :) GUD så spännande! haha
Minns ni vad som hände sist?


Nu hoppar jag in i duschen..
Vi ses!

Babydrömmar..

Skrivet 2010-10-03 @ 13:22:08
Drömmer om att jag har ett barn i magen... Och det är så otroligt verkligt.. Man får som "känslor" ..baby känslor..
Klart att jag vill bli mamma en vacker dag, men tänker inte bli det nu!! Har så mycket saker jag vill göra innan jag skaffar barn. Jag ska ha ett bra jobb med bra inkomst, ha ett hus, Ruben ska ha ett bra jobb som han trivs med, sen handlar det ju om att vara redo, och vi är då absolut inte redo än.. Men det kommer väl så småningom .. Man behöver inte ha brottom med barn, det har jag då lärt mig, man ska ta det lungt och leva ett tag, för sen har du skit ungen där hela ditt liv, haha :)

Nä , ett gott råd, man blir sugen, skit sugen faktiskt, men tänk längre, kan jag verkligen? Nu? Så här? Jaa, tänk om .. Man ska inte alltid tänka på sig själv, man ska tänka på barnet som man föder också, dom ska få ha en bra uppväxt .. :)
Så ha inte för brottom! Det kommer.. så småningom..

Förut så var jag en sån som verkligen skulle skaffa barn tidigt, men jag har mognat och insett att jag skulle nog aldrig klara av det nu.. Men som sagt det kommer någon gång :)

----------------

Nåja, i går så vaknade vi upp i Brännberg, så mysigt!! Vid 10 steg vi upp och vid 11 gick vi till garaget för att påbörja dagens arbete. :) Det blev riktigt bra må jag säga, jag och Ruben är ett riktigt bra team ..
Vid 3 tiden gick vi in och åt lite mat, mästerkocken Ruben lagade den goda maten .. ;)

Efter maten blev vi lata och såg tv en stund, vilket var skönt..
Och sen for vi hemmåt.. Vi trodde att det skulle bli en lugn och mysig kväll, men så blev det inte.
Ruben ville vara chaffis och jag följde med för att hålla honom sällskap..
Nåmen, kring 3 på natten så körde vi till moskosel för att lämna av dom, så jag fick köra alldeles själv då :/ lite jobbigt att hålla sig vaken må ja säga.. Men det gick bra, och sen körde jag hem också men då hade jag sällskap av Ruben och Linus..

När jag och Ruben kom hem så var vi inte så trötta längre, vi låg väl upp till 6 i morse.. haha
Äh nu ska jag avrunda här, vi hade iaf en helt ok kväll fast ja var as trött.. Kul att göra något iaf..

Och jag bara LÄNGTAR till nästa helg, gud så skoj vi ska ha! :D

Nää nu hoppa ja i duschen ..
Vi Ses folket!

Drömmer ...

Skrivet 2010-10-01 @ 17:18:37

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Drömmer Tillbaka till när vi var till Norrköping.. Gud så underbart det var!
Älskar den staden.. Vill så gärna dit igen.. Drömmer mig tillbaks..

Kom ju på att jag har inte varit någonstans i sommar.. jo i piteå och så .. men inte längre.. så jävla sugigt.. Vill typ bort NU!
Och det blev ju inge utomlands heller pågrund av dålig ekonomi .. Nåja måste sluta älta och börja spara istället..

Lite bilder från Norrköping ..










Jahapp nu ska vi då till Brännberg.. Vi ses!

Bara saker som stör mig..

Skrivet 2010-10-01 @ 15:35:57
Hmm, ja vad ska man säga.. Har tänkt på det ganska länge, många i arvidsjaur beter sig som nå gamla tanter..Dom orkar knappt göra något, och gör dom något så sitter dom bara och skvallrar, när dom skaffat pojkvänner så slappar dom och ids inte klä upp sig eller göra sig snygg för pojkvännen. Jag tycker att det är viktigt att man försöker göra sig snygg/sexig för sin pojkvän , sånt är viktigt.. Och nu ligger det ju inte bara på tjejerna heller, killarna ska inte heller slappa efter.. men man märker att de är mest tjejerna som gör det.. Nåja, vart var vi nu jo dom skvallrar, gör inget speciellt, har ingen direkt hobby, är super tråkiga, går inte ut för partay med tjejerna (eller nått) dom bjuder inte på sig själva, allt ska vara så tillgjort och falskt.. Dom försöker bete sig "moget" men igentligen så är dom inte det, ganska lätt att se igenom.. Och vissa pratar rent som om dom vore 90 år .. helt jävla sjukt.. Alla tycker vi ju olika men skärp er för fan, vi är unga människor, vi ska vara aktiva och tycka saker är skoj och leva livet!

En kort sammanfattning, Arvidsjaur = 80 åriga fjortisar..


Nu är ju inte alla så :)
Färdigtantat!!


Ojoj..

Skrivet 2010-10-01 @ 13:26:03
Haha, första träningsdagen ..
Ojoj, det var riktigt jädrans svårt alltså, t-steget var väl ganska lätt men att göra det fort? Jaa man måste ta babysteps som dom säger :) Ja det är bara att öva på som bara den då, men jag kommer nog att göra så här, träna t steget lite varje dag och sen vidare till runningman vilket är sjukt jävla svårt, fattar fan inte hur jag ska göra, Ruben säger att jag kan, men det ser då förjädrigt ut iaf haha .. nåmen en vecka t-step andra veckan runningman .. osv..

Men de är roligt :) En utmaning.. Plus att man svettas som en räv och då kommer man att kunna gå ner i vikt också, :)
Har märkt en sak också, det är ju väldigt guppigt och det känns som inte så bra haha , så jag tror jag måste linda min kropp typ :P brösten och magen iaf.. :)

haha..

Nåja, Ruben vill till brännberg i helgen men jag vet inte om jag var så himla sugen, han kommer ju att pilla i bilen och vad ska jag göra? Bilar är inte mitt största intresse .. kan vara skoj ibland men det är verkligen inte ofta!

Men vi får se!

Vad ska ni hitta på i helgen? :)