Just nu..

Skrivet 2010-12-30 @ 12:01:43
Håller på att tvätta för fullt och jag måste verkligen städa, har varit så laat hela veckan.. :) Men för att göra allt så mycket roligare så sätter jag på happy musik på högsta volym! Yeeey..






Inspiration..

Skrivet 2010-12-30 @ 10:53:36

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Är så sjukt sugen på att fotografera.. Vill ha nya bilder ! Men måste försöka få igång photoshop, men de är inte så lätt .. något fel på programmet.. just nu söker jag efter lite inspiration.. :)





Merry Chrismukkah..

Skrivet 2010-12-29 @ 21:58:21
Nu är dagen snart slut och efter att jag skrivit detta inlägg blir det att gå till sängs för att se lite O.C och sen sova.. Jag älskar denna serie , den bästa serien som någonsin gjorts! Jag tycker att den är bra för att man får "smita" lite från sitt liv, den ger dig "happy feelings" vilket jag älskar ..

Ett avsnitt som jag älskar..


MERRY CHRISMUKKAH .. - Seth Cohen


Måste bara säga att min granne Vera lever om som aldrig förr, jädrans - låter som att dom slåss där inne.. haha! :) Tokgranne..

Nä nu ska jag ta på mig min "yarmaclaus" och krypa till sängs..
Vi Ses i morgon gott folk, Natti natti!

Chokladbollar..

Skrivet 2010-12-29 @ 19:51:59

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Har just gjort färdigt chokladbollarna och dom blev super goda :) Väldigt enkelt och gott! Jag skippade kaffet och gjorde med mjölk istället .. Muuumms säger jag bara ...

Resultatet..



Lite julbilder..

Skrivet 2010-12-29 @ 18:10:35

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Mer bilder kommer att läggas ut på Facebook :)

Ruben


Syster & Ruben


Syster


Syster, färg.


Design

Skrivet 2010-12-29 @ 17:02:21
Har just fuskat mig till en ny bloggdesign, visst är den fin?
Men ska försöka göra en helt egen bloggdesign inom kort, vet ej om jag ids påbörja den i dag men ni får helt enkelt hålla utkik :)

Snart är det ett nytt år med nya möjligheter..
man kan börja om från början, vilket känns skönt.. Vissa behöver inte ett nytt år för att "börja om" men det behöver jag, man känner sig mycket piggare och vill satsa mer.. Och det är precis vad jag behöver just nu ..
Jag är en kämpe men ibland speciellt före jul och nyår så brukar jag ha en tendens till att ge upp allt..

Man kanske ska sätta upp några mål för att hålla sig på rätt bana, men man ska inte sätta upp mål som man inte är villig till att uppnå.. om ni förstår vad jag menar ? :)

Nåja, ska bli bättre på att blogga nästa år ;) haha


Jul

Skrivet 2010-12-26 @ 19:09:04
Julen har varit underbar! Riktigt underbar ..
Jag och Ru firade julen hos min mamma och pappa. Vi anlände hos dom ca klockan 12 och då hjälpte jag syrran med håret och sminket, hon blev riktigt julsöt, lockigt hår med ljusglimmande ögonlock :) Vid 14.00 så kom min faster, hennes man och farmor och då gjorde jag några juliga drinkar åt dom.. klockan 15.00 blev det kalle anka för hela familjen och efter det tv myset blev det dax för mat. Jag älskar vårat julbord, så fruktansvärd god mat, min mamma är så duktig på att laga mat! Massa olika sallader, skinka, lax, fruktkorgen med en massa annas, apelsiner, äpplen (med mera), janssons frestelse, prinskorv, revbensspjäll, köttbullar, potatis och en massa annat smått och gott :) Efter maten så dök tomten upp, tyvärr så missade jag tomten men hoppas på att få se honom nästa år. Fick så mycket fina presenter av alla, är så fruktansvärt nöjd..
Efter julklappsöppningen så blev det efterrätt och smått och gott. Har inte ätit såå mycket på lääänge , haha. Resten av kvällen bestod av charader och absolut överens, vi hade fruktansvärt roligt, mycket härliga skratt! :) Klockan 12 så bestämde vi oss för att bege oss hem, båda hade druckit så vi var tvunga att gå hem med julklapparna men vi tog inte med oss alla, det hade blivit alldeles för mycket att bära ..

Nåmen som sagt , bästa julen hittils! Såå mycket goda skratt, trevligt sällskap, god mat och kärlek och vad mer kan man begära? Så underbart, hoppas att ni också haft en underbar jul.. :)

Nu ska jag ta och fortsätta att mysa framför tv:en med Ru och jag tror det blir en tidig kväll för oss..
Kram hejs.

Tips

Skrivet 2010-12-22 @ 16:53:44

Posted in Tips | Kommentarer (0)



Lite tips inför Juldagarna och Nyårsfirandet ;)
Kleta lite vaselin på kroppen och spruta lite parfym på vaselinet så håller det i sig mycket längre.. Du kommer att lukta gott hela dagen/kvällen :)

Today..

Skrivet 2010-12-21 @ 11:19:53


God dagens gott folk!

Sovit gott? Själv har jag sovit väldigt bra fram till klockan ca 05.30 .. Steg upp , vandrade runt och gick sedan tillbak till sängen för att försöka sova i någon timme till.. det tog länge innan jag "somna".. då ringde väckaren så då var det bara att stiga upp ..- brukar alltid stiga upp när Ruben far på skolan/praktiken, varför? Det berättar jag i ett annat inlägg någon gång :) I dag måste jag fixa julklapparna, städa, hemligt möte och handla .. Sen har jag tänkt kika förbi farmor om jag hinner ..

Nu ska jag ta och börja städa undan lite, känner mig verkligen inte taggad, men man måste ju städa om man vill ha det rent och fint :)

Ha en bra dag!

Till er..

Skrivet 2010-12-20 @ 13:45:04
Jag har länge varit osäker på mig själv men jag börjar bli säkrare och säkrare i allt jag gör. Man ska aldrig tvivla på sig själv, man ska tro på sig själv och göra det bästa man kan.. Jag vet att det är många där ute som är väldigt osäkra och inte tror på sig själv. Men du duger precis som du är, var bara dig själv hela tiden.. Jag vet också att många klagar över sina kroppar, vilket är HELT FEL. Jag har själv varit missnöjd med min kropp för man vill ju vara perfekt. Men vad är perfekt? Det finns INGEN som är perfekt.. Och det är sjukt att unga tjejer svälter sig själv för att dom tror att dom blir mer lyckliga när dom är supersmala.. men där har ni fel tjejer.. Man ska älska sig själv för alla är unika på deras sätt.. tänk dig att det är ingen som ser ut som du, vilken tur va? Tänk om alla såg precis likadana ut? Gud vad världen skulle vara tråkig.. Så tjejer var nöjda över hur ni ser ut .. för alla är vi fina på våra sätt.. Så sluta klaga över era kroppar.. älska det du har!!



Dessa tjejer är ju hur fina som helst.. spelar ingen roll om du är smal eller om du har kurvor.. Men personligen tycker jag faktiskt om kurvor, jag tycker att det ser mer kvinnligare ut .. :) Och jag har ju själv kurvor och jag är nöjd över det! :)


- Är du osäker?
Dömmer du andra människor för deras utseende eller kroppar?
Ja då är du helt klart osäker på dig själv!!  Sluta dömma folk efter deras utseende och börja älska dig själv och acceptera andra för hur dom ser ut .. Och våga  vara dig själv, klä dig hur du vill, sminka dig hur du vill, ha håret som du vill osv.. Skit i vad andra tycker om dig.. det är du själv som bestämmer, inte dom som dömmer!!!


Vill prova..

Skrivet 2010-12-19 @ 20:48:27


Skulle så gärna vilja pröva detta solariumet.. :) Man står upp vilket är ett plus.. dom man ligger är ju dåliga eftersom man får hemska fläckar under armarna och strecken under rumpan.. Så det skulle ju vara det ultimata! Det sägs att man blir brunare av den ståendes solariumet.. åhh VILL såå gärna! :) Men tyvärr så finns dom inte i Arvidsjaur och jag tror att dom inte ens finns här i norrbotten heller..

Har ni testat på detta? Berätta gärna om hur du upplevde det osv :)

5 saker....

Skrivet 2010-12-19 @ 20:00:49

  • Jag gillar absolut inte tuttlisor meeeen jag älskar JORDAN (katie price).. Hon är ju en tuttlisa men hon är ju så jädrans snygg och bryr sig verkligen inte om vad folk tycker om henne.. hon har sin egna knäppa lilla stil och det gillar jag!!


  • Jag är livrädd för fötter, jag hatar fötter.. URCH!!!!!!!! på riktigt..
  • Jag biter på mina naglar vilket jag tycker är riktigt äckligt, det är en otroligt dålig vana men jag ska försöka låta bli..
  • Jag älskar tomater, kan äta dom som äpplen :) och när jag var liten så trodde jag att det var äpplen ^^,
  • Och sist men inte minst, jag älskar att prata på Engelska, varför vet jag faktiskt inte men det känns så rätt när jag gör det.. Kanske inte pratar så bra engelska.. men jag gillar det iaf! :)


Jerseylicious

Skrivet 2010-12-17 @ 19:37:41

Posted in Video | Kommentarer (0)


Jag tycker att hon är så jädrans frän :)

27 grader kallt..

Skrivet 2010-12-13 @ 17:39:50

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Just nu är det 27 grader kallt, urch jag hatar kylan så fruktansvärt mycket!!
Och när jag gick hem från jobbet så höll ja rent på att frysa ihjäl, min arbetskamrat Malin var så snäll och ställde upp och gick med mig :) Tack för det! Och jag träffade Chrille på vägen hem också så jag stannade och pratade med honom ett tag, vilket var trevligt med tanke på att vi inte träffats på ett bra tag! Så när jag kom hem så var mina ben lika röda som tomater .. så tro mig, jag höll rent på att FRYSA IHJÄL!

- Snart flyttar jag och Ruben till ett varmare land för vi pallar inte denna kyla! :/




MIN ÄLSKLING! :)

Högsta drömmen..

Skrivet 2010-12-12 @ 20:51:52
Nu är min högsta dröm uppfylld.. :)
Jag har fått min himmelsäng och den är såå himla underbar!! Den kom i fredags och på kvällen när allt var klart så kunde jag inte låta bli att fälla ett par tårar, haha! Har ALLTID velat ha en himmelsäng.. och nu är den min! Jag har den finaste sängen i världen ;) Nu saknas bara utsmyckningen av tyg.. Hade tänkt köpa lite tyg och sy själv med lite hjälp av min mamma som är super duktig på att sy! :) Och jag lovar er att ni kommer att bli sååååå avundsjuka ;)

Ska lägga upp en bild senare när jag fixat tyget och allt ..


------------------------------------------------
Och i går var jag och Ruben till Luleå och julhandlade lite, vi hade riktigt roligt! :) Och vi hann med att äta på Waldorfs , fyra små rätten, MUMS!

------------------------------------------------

I dag har jag tvättat och bara glassat i våran nya säng..
Vi gjorde en romantisk middag med tända ljus och maten var så fruktansvärt goooood .. jag är så duktig på att laga mat ;)

Min helg har varit helt underbar, den bästa på länge!

Hoppas att eran helg var lika toppen!

Hejs!

Toppen..

Skrivet 2010-12-09 @ 14:36:19
Man kan ju inte vara på topp varje dag! Känner mig lite nere i dag faktiskt, varför vet jag inte. Eller jaa, jag kanske vet, kan det bero på mina drömmar? Jag har drömt så mycket på senaste och det är inga härliga drömmar.. Jag tror jag går och funderar för mycket, vissa saker måste man bara släppa fast det är svårt, andas djupt och bara ta dagen som den kommer.. Lättare sagt än gjort, man får börja lite smått, försöka att sysselsätta sig med något.. Går och är arbetslös nu och det är ju inte så där jätte roligt.. Får se till att jobba mycket inom vården för jag jobbar bara två dagar i veckan på flyget och det blir inte många timmar .. :/ Men det är bara att försöka bita ihop och kämpa, livet ska inte vara lätt och skulle det möjligtvis vara lätt så tror jag att det skulle bli ganska tråkigt .. i längden!

Man måste se det possitivt, då blir det lättare! :)


Ha en bra dag gott folk..



Den här underbara människan heter Ruben Wikberg och han gör mig så lycklig, är glad för att jag får ha dig vid min sida! <3 Jag älskar dig!
Hallelujah, är verkligen den bästa sången..
Vem sjunger den bäst då?

Jag tycker att det är Jeff Buckleys låt helt klart, den är som gjord för honom!





Börjar alltid att gråta när jag hör den här sången.. den är såå vacker!

En av mina favoriter..

Skrivet 2010-12-08 @ 14:58:48

Posted in Musik | Kommentarer (0)
Jag älskar den här låten, den är så jäkla bra. Brukar faktiskt inte tycka om den där sortens musik men den där jaa, den är obeskrivlig.. Lyssna och säg gärna vad du tycker! :)

Today

Skrivet 2010-12-08 @ 12:34:31

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Har bytt hårfärg! :)

Life is a mystery..

Skrivet 2010-12-08 @ 11:52:48

Posted in Video | Kommentarer (0)
Måste ju bara berätta om en sak som hände i helgen. Jag tror det var i lördags, Ruben och jag bestämde oss för att bege oss ut på samhället för att se om det hände något spännande. Vi körde förbi Capsicum (en liten bar) men det var as dött där, längre ner vid gatan så gick några killar över vägen och den ena pekade fingret åt oss .. Ruben blev lite irriterad och bestämde sig för att köra efter dom där killarna, det skulle han inte ha gjort! En gick rakt imot bilen medans dom andra flyttade sig från vägen, den tokiga killen med blå mössa vägrade att flytta på sig så Ruben tutade på som bara den och då brast det för den där killen. Han försökte öppna min dörr och han såg jävlat tokig ut, blev faktiskt lite rädd men jag höll imot som faan.. Sen när han märkte att han inte hade en chans mot mig ;) haha så började han banka som satan på fönstren.. Och då fick Ruben sinne och gick ut för att prata med det där puckot fast då blev det värre , han blev tokigare och skulle slå Ruben.. Och då brast det för mig, jag gick ut och började TOK skrika åt honom , haha gud så arg jag var alltså, ingen får röra min Ruben!! Så är det bara! Puckot blev gode chockad när jag skrek på honom.. och hans kompisar försökte stoppa honom och bad om ursäkt för hans beteende, han hade tydligen druckit alldeles för mycket.. Så jag bad Ruben att kliva in i bilen och köra iväg, så då fick han motorstopp och när han skulle köra iväg så höll han rent på att köra på honom.. Men han klarade sig.. Adrenalinet pumpade på som bara den när vi körde därifrån, vi var så arga båda två men jag tror jag var argast!! För man gör inte så där.. spelar ingen roll om han hade snefylla eller nått, man gör inte så!! Pucko!

Haha jaa det finns ju riktigt psykiskt sjuka människor..




Sjukt bra!!

Julklapp till..

Skrivet 2010-12-06 @ 16:46:15
Pappa..

Det är så otroligt svårt att köpa något till sin pappa. Speciellt min pappa, för han dricker inte öl och han kan i stort sett inget om datorer. Han önskar sig alltid samma sak varje jul och det är ju en godispåse och sockar.. har sökt på internet och det mesta som kommer upp är helt sjuka saker som en mankini, hallå, till sin pappa? Öhh nej tack så nu ska jag göra helt nya julklappstips till en pappa! Lite normala julklappar! :D




Julen är härlig, meeen..

Skrivet 2010-12-06 @ 13:16:14
Julen är ju för underbar men det värsta med julen är nog att köpa julklappar. Det är så svårt att veta vad man ska köpa när man följer en hård budget. Hade man haft mycket pengar att spendera på julklappar så hade det nog inte varit lika svårt. Det är inte lätt att köpa presenter till föräldrarna för dom har ju oftast allt dom behöver, att köpa något till sina syskon är lite lättare eftersom dom oftast säger vad dom vill ha.





Och för att göra det lite billigare så kan du ju fråga din pojkvän om han kan sponsra lite ;)

Skriver mer julklappstips senare! :)

Tidig Julklapp..

Skrivet 2010-12-05 @ 19:38:20
Jaa, snart får jag min tidiga julklapp! :) Gud så glad jag är alltså, det är allt jag drömt om i hela mitt liv! Jaaa gu vad jag längtar ..

Ni får veta vad det är senare!

I helgen har jag varit riktigt lat , i fredags blev jag och Ruben bjudna på middag hos mor och far. Det bjöds på tacos och som efterrätt blev det glass, mm så gott! Efter middagen så satte vi oss framför tv:en, jag och erica såg tv medans mamma satt och stickade. Både jag och Erica blev helt till oss och ville lära oss att sticka, sagt och gjort, nu är jag fast! Haha, lite tantvarning att sitta och sticka en heeel helg , ojoj! Men det är kul och avslappnande, i like it ;) Ruben blev lite paff när han äntligen kom till mor och far, haha lite små kul faktiskt !

På lördagsmorgonen så gick jag och Ruben till idrottshallen för att spela lite badminton, jag vann dom två första setten och sen fick Ruben sin revanch, äntligen ;)

Senare under dagen så hände det inte så värst mycket, vi lagade lasange tillsammans och hade en allmänt mysig kväll som vanligt :)

I dag tog jag faktiskt sovmorgon, jädrans alltså, det var ett tag sedan! sovde till klockan 12 i dag! Gud seee skjööönt!
Har bara latat mig i dag också och mer latande blir det också..

Fast i morgon blir det lite jobb! :)

Blev mycket text i detta inlägg, lite tråkigt kanske? Men ni får faktiskt nöjja er med detta! No pic today!

Ha en fortsatt trevlig söndags kväll gott folk!

Flygplatsen..

Skrivet 2010-12-03 @ 15:26:11
Kom just hem från flygplatsen. Har börjar jobba som städare där, var väldigt nervös i morse. Drömde att jag skulle åka in i dom där propellerna på planen, huvva! Men som tur så kom jag hem helskinnad.. :) Det var ganska roligt faktiskt men väldigt stressigt, allt ska göras fort och folk springer hit och dit.

Snart ska jag iväg till mor och far och äta lite tacos, såå gott! Ruben har inte kommit hem än för det var nå fel på volvon :/ Hoppas att det löser sig annars kommer han ju inte hem :/

Nä nu ska jag göra mig i ordning, vi hörs senare! Kram på er!




(Bild lånad från google)

Christina.

Skrivet 2010-12-03 @ 10:18:48

Posted in Video | Kommentarer (0)


GRYM LÅT! :)

Samtal

Skrivet 2010-12-02 @ 21:25:54
Fick ett samtal av en god vän till mig, Annahita! :) Va roligt att hon ringde, vi pratade i nästan 3 timmar ! Och jag saknar henne bara ännu mer nuuu!!. Brukar inte prata så värst länge i telen för jag gillar inte att prata i en telefon, vill hellre prata "live" så att säga :) haha.. nämen det var riktigt trevligt! :) Har hunnit med lite tvätt och gruvar mig för att gå ner till tvättstugan, det är mörkt, läskigt och trapporna är inget att se fram imot. Men det är UNDERBART att ha rena kläder för det luktar så otroligt gott..

----------------------------------------------------------------------------





Malin!

Här har ni en person som betyder väldigt mycket för mig, vi levde ett ganska så intensivt liv i 3 månader ihop, vi sovde i samma rum och umgicks varje dag. Det är faktiskt det bästa jag gjort i mitt liv. Hon är en sån fantastisk människa, hon kan man verkligen prata ut med. Hon kommer med bra råd och har hon inga råd så är hon så otroligt klok att hon får en att tänka till något så fruktansvärt. Denna människan ser jag väldigt mycket upp till för hon har hjälpt mig såå mycket. Hennes röst gör mig lugn och hon får en att må bra. Hon är verkligen min Ängel.


Jag är så glad för att jag får ha en sån fin människa i mitt liv som du Malin.
Saknar dig så otroligt mycket!
<3

STORM på riktigt..

Skrivet 2010-12-02 @ 15:30:31
Det blåste på som fasen när jag gick till farmor, alltså shiiiiit! Trodde rent att jag skulle blåsa bort, haha . Kan ju inte vara lätt när man är lätt som en fjäder.. :) Meeen jag tog mig fram och vi hade det riktigt trevligt, vi satt och pratade i vardagsrummet ett bra tag.. tills Ruben ringde och sa att han skulle till Brännbergo för att fixa sitt projektarbete. Tråkigt, tycker verkligen om att vara med honom men kan ju vara lite skönt att ha egen tid.. Får spökerna och hela sängen för mig själv i natt då, yeeey!

Nä nu ska jag ta och göra någon nytta som ex att städa undan lite och sen tvätta , så duktig jag är! :)


Rund och go= godast!

OnOff..

Skrivet 2010-12-02 @ 12:33:39

Posted in FOTO | Kommentarer (1)
Har varit lite off på senaste men jag tror att jag är på väg mot on .. Så jag ska bli bättre på att uppdatera, helt klart! :)
I dag har jag barit flummat runt här hemma, dansat som en tok .. man får som en glädjekick av det, så känner du dig låg så he på HAPPY MUSIC and dance ;) Nu ska jag bege mig till farmor och se hur hon har det och sen blir det städa och tvätta ..


This is me today! :)



Ha en bra dag gott folk!