Adinbox.se

Skrivet 2010-11-30 @ 10:23:11

Gå med i Adinbox, klicka på bannern(bilden) här nedanför :) FÅ en massa roliga prylar!



på dagarna.. på dagarna.. dagarna

Skrivet 2010-11-26 @ 09:20:14
God morgon gott folk.
Har ju inte skrivit på ett tag men ska försöka att ändra på det, för tillfället så har jag inget vettigt att skriva. Denna vecka har gått till träning, lite jobb, ta hand om Ruben , tvättat städat osv..

Har inte gjort fasansfullt mycket på dagarna men det går ju heller inte att göra något pågrund av denna kylan.. Det har varit kring 20 hela veckan och i går var det 25 grader KALLT.. Då är det verkligen INTE roligt att vara ute..

I dag hade jag iaf tänkt städa , gymma och sedan till distriktsköterskan med Ruben för att ta bort stygnen.. Man kan ju göra det själv men jag tycker att man lika gärna kan gå dit för att vara på den säkra sidan..

Sen blir det väl bara att ta det lungt .. ska nog försöka läsa några böcker.. kände mig så sugen! :)
Hoppas att det blir badmington spelande i morgon för jag är så fruktansvärt suuugen, har varit det hela veckan typ :P

Nåja, ha en trevlig fredag! :)


Älskar henne ^^,

Nörd..

Skrivet 2010-11-22 @ 21:31:02
Nu ska jag nörda mig liiiiiiite :)

The KID

Skrivet 2010-11-22 @ 15:15:07

Posted in Video | Kommentarer (0)


Jag och Ruben såg en film häromdan som jag tycker påminnde lite om boken "Pojken som kallades det", för ni som läst boken så vet ni ju hur sorlig den är, otroligt rörande. Denna film var riktigt hemsk men riktigt bra ändå.. Man ska inte titta bakåt, man ska kämpa och gå vidare.. Jag tycker alla borde se den här filmen, den kan dock vara lite långtråkig ibland men .. den har en fint budskap gott folk! SE DEN!

( En liten pojke blir misshandlad av sin mor )
- VARNING, man blir ritkigt arg i filmen..

Badminton..

Skrivet 2010-11-20 @ 22:30:07
Badminton heeeela dagen . Jag och Ruben har varit på gielas från klockan 10 till klockan 18:00 .. Erika hade flera badminton matcher, hon vann 6 stycken av 7 .. så hon är riktigt duktig :)) Sen så for vi till mor för att lämna Rubens bil i garaget för att frosta av den :D Och sen vidare till farmor och faster för en god tacos middag .. vi hade det riktigt trevligt :) Nu är vi äntligen hemma och jag är så trött efter dagens bravader ... så jag tror jag kryper till kojjs tidigt ..

Ha en trevlig kväll gott folk!

Stort GRATTIS till Annahita som fyller år i dag!!

Sjukhus

Skrivet 2010-11-19 @ 22:35:25

Har varit väldigt duktig i veckan med träningen , de är ju så jädrans roligt att gymma :)) Man blir faktiskt mycket gladare .. känns otroligt skönt..

Dagen har varit toppen förutom Rubens skada i handen, jag blev så fruktansvärt rädd.. :/ så vi for på sjukan och lät dom titta på såret och det flödade sjukligt mycket blod.. så han var tvungen att sy 2 stygn utan bedövning, uch såg inte skönt ut men jag har ju en karl som är gjord av stål så :P Så nu i kväll så pysslar jag om honom på hög nivå :) han ska få en härlig massage snart ..

Har inte så värst mycket att säga, men ha en fortsatt trevlig kväll... FREDAGSMYS! :)

Hejs!


bjuder på en gammal bild :D

NY MUSIK..

Skrivet 2010-11-16 @ 13:54:47

Posted in Video | Kommentarer (0)
Jo sen så måste jag lägga över "nyare" musik till min ipod och min mp3 touch .. ;) Det BEHÖVS verkligen!!




Ja ni ser ju att jag ligger lite efter, det var sjukt länge sedan jag hade ny musik i mina musik aparater ;P Den här sista låten med florida är riktigt bra.. Jag tänker på utomlands faktiskt när jag hör låten , får den känsla! ;)

God morgon..

Skrivet 2010-11-16 @ 13:24:07
Steg faktiskt upp just före 8 i morse åt frukost och dolade på. Fick ett sms av Kajsa som ville sova.. Vi hade ju tänkt till gymmet, men det blev inget.. det får bli i morgon då.. Som sagt, vill inte fara själv men tror fasen jag ska göra det någon dag.. :) - Nåja, jag gick och la mig brevid Ruben en stund, skulle ju igentligen väcka honom men jag somna :P Men vi vaknade iaf för en timma sedan och nu är han då på skolan! :) Och jag känner mig extra seg i dag, men har såå himla mycket att göra..

- Städa
- Fara på a-färg och tapet
- Dollar $
- Banken
- Ta fram JULPYNTET, blev ju så fruktansvärt sugen så det måste bara bli av i dag
- Fara och hälsa på farmor
- Konsum
- Fixa time-care på hemtjänsten


Tur att man inte behöver laga nå mat i dag, gjorde ju soppa i går, gjorde inte bara lite haha .. Så det finns gott om soppa nu.. Så då är det bara att värma upp det i dag och alla vet ju att soppan är ju godast dagen efter tillagningen ;)

Nä nu ska jag ta och börja med städningen..
Vi ses !

Barnhemmet i lilla byn Mogilino..

Skrivet 2010-11-14 @ 19:53:02
Jag och Ruben såg på något riktigt fruktansvärt i går på kanal fyra vid tre tiden.. Jag kunde knappt tro att det var sant, hur ? Hur kan dom göra något sådant? Alltså, jag förstår det bara inte.. Kommer nog aldrig förstå mig på sådanna människor..
Denna dokumentären vi såg handlade om oönskade barn i Bulgarien.. barnen på tv;en var som skelett och så ovårdade.. Dom satt och gungade fram och tillbaka, vissa hade sjukdomar och andra blev mentalt - fysiskt sjuka. Det var många som inte kunde tala, det var en liten unge som dom klippte tummen av eftersom hon/ han hade sugig så mycket på tummen så att det hade blivit kallbrand och dom tyckte att det enda lösningen som fanns var att hugga tummen av ungen, dom fick knappt något mat eller omvårdad eller kärlek.. Det var helt seriöst det sjukaste jag sett. Det fanns läkare, sjuksköterskor och vårdare på barnehemmet men ingen gjorde ett jävla skit. När dom skulle förflytta barnen så lyfte dom barnen som att dom vore odjur, i händer och fötter.. Tv teamet frågade en kvinna som jobbade på detta barnhem om hon tycker att barnen ser friska ut, hon svarade; att hon tycker att dom såg friska ut om dom nu inte hade feber dvs.. Hur sjukt låter inte det? Alltså jag blev så sjukligt arg och ledsen när jag såg och hörde detta.. Denna dokumentär gjordes 2007 så jag hoppas att något har gjorts sen dess.. Jag funderar stark på om man ska fara dit och kolla hur dom har det, missköts dom så BYGGER JAG MIG ETT EGET JÄVLA BARNHEM OCH BEHANDLAR DOM MED KÄRLEK bra omvårdnad, rätt kost, aktiviteter osv..

Alltså vi kan inte bara stå och titta på, folk säger väl att det finns inget man kan göra men du där har ni så jävlarns fel, det finns mycket man kan göra, det handlar bara om att göra det.. Och försöka komma på alla möjliga lösningar.. Vi människor måste ju hjälpa varandra, men alla förstår inte detta... det är ju helt sjukt..

Jo och jag minns en flicka som hade brytit benet, hon låg där i sängen hel dagarna och dom vände inte ens på henne en enda gång ( då kan det bli allvarliga skador ), nåmen hon sa iaf att hon ville så gärna ha en rullstol, och hon frågade om lunchen.. OM LUNCHEN.. hon såg ut som att hon inte ätit på flera jädrans månader.. ALLTSÅ jag blev så gud förbannad, jag kände en sån jävla ilska mot personalen och LÄKARNA..

Alla vet ju att läkarna är ju helt dumma i huvet och ingen kan ju göra sitt jobb rätt.. dom har värsta utbildningarna men vad lär dom sig? dricka kaffe? så helt jävla sjukt.. jag är så förbannad..

NÄÄ något måste man ta mig fan kunna göra..
har bara en sak att säga- människor tar döden på varandra.. det är inte "gud" som låter folk behandlas så här utan det är vi människor.. 

Är detta verkligen mänskligt? Dom lämnade dessa barn på pottan i fler timmar..



Vi tar död på varandra!!!!

Toppen helg..

Skrivet 2010-11-14 @ 18:36:36
Jepps , har haft en toppen helg. Lördagen började med träning vid 10 på gymmet med kajsa. Jag tränade hårt!! När klockan slagit halv 12 gav vi upp.. For hem väckte Ruben och gjorde frukost till honom.. Sen vad det bara att he sig iväg på badmington klokcan 12 .. :) vi spelade i 2 timmar och tro mig jag har en sån jävla träningsvärk från den dagen.. haha men det ska göra ont ;) När vi kom hem efter badmington så snabb duschade jag och sen drog vi till Brännberg för Ruben skulle fixa nå grejs ..

18:00 kom vi hem och gjorde oss lite tacos, fy bubblan så gott.. haha men man måste ju få gotta sig ibland ;)
sen hade vi bara en helt underbar myskväll.. LOVE IT!

Söndag, today..
For och gymma med kajsa på morgonen, tog de lite lugnare i dag eftersom min träningsvärk är verkligen inget att leka med.. haha .. For hem och duscha sen råkade jag somna i två timmar, Ruben joinade mig ett tag haha.... myyyysigt

nu ska vi mysa lite till, JAG ALSKAR MYS! hihi

På Önskelistan..

Skrivet 2010-11-12 @ 12:58:41
Skulle vilja ha en sån här airbrush foundation spray .. :) Dom verkar vara superbra och det skulle vara kul att testa.. Man kan ha olika färger också så som ex. silver, guld.. med mera..








bilderna är tagna från google.

Dagens Smink, Green

Skrivet 2010-11-12 @ 11:32:03



"Think inside the mug" -

Skrivet 2010-11-11 @ 19:29:45
Såg på Rachael Ray för någon dag sedan om en kvinna från USA som kommit på en ny och bra ide. Hon bakar på mindre än 10 min och hon gör det i en kopp och sen in i micron, på UNDER 10 min.. Ja nog är det alltid "Fast food" i USA.. haha Nåja men det är ju bra för dom som kanske inte har all tid i världen.. Jag ska iaf testa det någon dag :)

Dagens Smink, Red

Skrivet 2010-11-11 @ 14:10:11

Huset..

Skrivet 2010-11-11 @ 11:59:53
Hade en underbar kväll i går med Ruben, gud så underbart!
Idag har vi hunnit med att besikta bilen, den gick igenom ! :) Vilket också känns helt underbart. Ruben är så himla glad!
Efter besiktningen så for vi till farmor och hälsade på .. VÄRLDENS SÖTASTE FARMOR! :) hihi

Nu är jag hemma och Ruben är på skolan och gör faser.. Har tvättdag i dag också..
Och det blir inget gymmande i kväll eftersom Kajsa ska sova .. blää va trist, jag som var så himla taggad.. Nåja jag får väl fara själv någon gång då fast de är så jädrans tråkigt..

När jag flyttar till hus så ska jag ha en "Walk in closet", pool och ett gym så att man få träna i sin ensamhet.. Det är verkligen ett MÅSTE! Joo och en himmelsäng SÅ KLART! :) hihi

Gud vad jag längtar tills man kan köpa ett hus...

Önskar mig..

Skrivet 2010-11-10 @ 20:57:15
Åhh, detta är verkligen drömmen, vill verkligen ha en sån här! :)
Dom matta skuggorna skulle ja vilja ha, dom verkar bäst!




Kostar ca 249:-
(VÄLDIGT BILLIGT)

Planerare..

Skrivet 2010-11-10 @ 12:49:24
Jo jag är verkligen en planerare.. Men kan vara väldigt spontan också.. :) Har iaf planerat heela dagen .. städa och tvätta före middagen, sen blir det middag och i dag blir det Rubens favorit - köttfärssås och spagetti , sen vila en liten stund.. efter vilningen blir det gymmet med Kajsa, efter gymmet blir det mysbada med Ruben och sen SÖVA! :) Mys dag!!

Ibland älskar jag att planera , för då vet jag att jag är sysselsatt mest hela dagen.. Sedan har man ju planer som man läängtar något så fruktansvärt till , JULEN! Jag älskar JULEN, man får vara med sin familj och släkt, ja alla nära och kära.. Sitta och äta, prata och må gott tillsammans. Det är faktiskt den enda tiden då min familj är lugna och glada annars i vanliga fall så är dom ganska hetsiga och skrikiga haha :) Såå, de är verkligen något jag längtar till ..

Det är bra att ha något att längta till, tanken av den längtan man har gör att man får ett lyckorus i kroppen, ellerhur? :)


Ruben när han var mindre! :) vilken sötprick..

Baka Foto

Skrivet 2010-11-09 @ 19:58:44

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Jeppsi, i dag har jag och Ruben bakat! :) Chokladmuffins och Cookies, båda blev jätte goda, men har dock bara en bild på muffinsarna för dom andra såg inte så goda ut haha.. men kan lägga ut en bild senare då! :)

Har hunnit ta lite kort också, inte direkt som ja vill ha dom men det får duga tills jag fixat den där jädrans ********* .. haha :) Sen vill jag ha mig en modell.. TYP NU! .. är såå fruktansvärt sugen på att ta några snygga kort på någon.. vill lära mig mer.. någon som vill ställa upp? :)














Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men har inte riktigt allt jag behöver, får inhandla det snart! :) Och sen så behöver jag ett nytt objektiv, TACK! Någon som vill köpa mig ett?

Vilken HELG!

Skrivet 2010-11-09 @ 09:43:24
Vilken underbar helg alltså..

I fredags så blev vi bjudna på soppa hos mor och far, gudomligt gott som vanligt! Vi stannade tills idol slutade och vi hann knappt hem så ringde det i Rubens tele. Så då for han och var chaffis ett tag och jag gick till sängs eftersom ja skulle upp tidigt. Fy bubblan va jobbigt det var att sova själv. Steg upp och for på jobbet.. efter jobbet for jag och Kajsa och träna på gymmet..

tog inte i så värst mycket, ångrar det i dag. Har inte gymmat sen i lördags så jag har ångest som faaan.. VILL TRÄNA.. men vill inte fara dit själv.. så jag måste vänta på Kajsa.. och hon har så mycket annat, får försöka att övertala Ruben att börja gymma.. Blir svårt men helt klart värt ett försök..

Nåja, på kvällen så drack Ruben och ja körde en stund åt honom.. Sen for jag hem och titta på Den lilla sjöjungfrun, fy bubblan vad jag grät.. :P hihi .. hann inte ens se en halvtimma så ringde ruben och ville ha skjuts, så då var det bara fara ut och hämta honom.. for hem för att se klart filmen.. hann iaf se klart den.. :) Ruben ringde igen och ville ha skjuts till Lappis, så då var det bara att klä på sig och he sig ut i kylan.. när jag kom fram så var han inte där ute.. så då kom det ett gäng killar och satte sig i bilen och sa åt mig att köra dom till Lappis, men ja sa att jag var tvungen att vänta på ägaren till bilen.. Och dom satt och skrek KONSTANT, alltså det var det värsta, nog fan kan tjejer skrika som fan men jag har aldrig hört något sådant.. dom satt och hånade och skrek konstant .. till slut så kom ruben, han var då lite borta, så ingen hjälp där, ja fick klara mig själv! Dom gav aldrig upp med att skika så då skrek jag tillbaka, försökte verkligen vara glad och trevlig men till slut så BRAST allt.. dom lugnade sig en stund men började kort därefter .. ojoj så arg jag var, hade jag haft en hagelbössa så hade jag nog använt den också!!

Nåja.. sen for jag hemmåt, men då kom jag på att RUben inte hade någon nyckel så jag for och letade efter nyckeln och körde tillbaka till lappis för att lämna den..
klockan var halv ett när jag kom hem och ja låg och drog mig ett bra tag innan jag somna, ruben ringde vid 2 men jag ides inte svara för jag skulle ju upp klockan 6 .. så ja var inte så sugen.. somnade om ett tag efter det.. sen hör jag att någon står och plingar i tok sinne på dörren , då var klockan halv 4 .. så de var bara att stiga upp.. Blev as förbannad och påminnde honom om att han har ju faktiskt en nyckel.. då sa han nää.. men till slut hitta han nyckeln i jackan..

FÖRSÖKTE somna om men det gick fan inte.. var väl vaken till halv fem eller nått.. hade just somnat om och då vaknar jag av att ruben ligger och nyser och hostar.. OJOJOJ.. tryckte kudden mot huvudet och försökte sova av det lilla som fann kvar.. han precis somna om , då ringer väckaren.. HUVVA! jag var så arg trött och ledsen..

Jahapp då var det bara att he sig på jobbet.. från 7.30-16.30..
Gick till ok på lunchen för att köpa bakismat till Ruben.. fast ja var sjukligt arg så är jag forfarande jätte snäll och tänker på folk.. alltså ja är ju för snäll!! :) Nåja.. höll på att somna på jobbet flera gånger.. det var rent en jädrans PLÅGA!
Och att någon pissa på en gjorde inte saken bättre.. men de var bara att bita ihop!

När jag kom hem så var det tända ljus överallt , överallt!!!

Så det var ju jätte mysigt.. och han bad så mycket om ursäkt.. så det löste sig .. :)


Men det där måste nog ha varit värsta helgen hittils..
bara tanken, jobba när alla andra är ute och har skit kul.. plus att man inte fick sova nå.. nää
fy bubblan..

Nåja.. i går var jag på utbildning på flygplatsen, gick bra!
Har inte så mycket mer att säga.. är trött i dag , vill gymma i dag, men inte själv!!! ..
I kväll ska nog jag och Ruben baka! :)


Nää nu ger ja upp.. hejs!

Konstigt..

Skrivet 2010-11-06 @ 16:57:59
Har hunnit med lite jobb i dag och lite gymm. Tog inte i så hårt på gymmet i dag, kände att ja klarar inte av mer träningsvärk i helgen :P Vi får ta i lite mer till veckan, visst kajsa? ;)

Jag har börjat må mycket bättre nu och är allt mer possitiv till saker och ting, vilket känns skönt.. :)
Tror att de har med träningen att göra faktiskt ..

Men det enda som stör mig och har stört mig hela mitt liv är att folk ska ALLTID tävla med mig om saker och ting.. inte alla, men många.. Förstår inte varför folk känner sig så hotade av mig? Till och med vissa "vänner" som jag haft har tävlat med mig, försöka att bli bättre än mig men dom lyckas ju inte alltid .. ^^,

Jag gör saker för mig själv, för att jag själv ska må bra, att man ens ids tävla med folk ? Varför , alltså jag fattar det bara inte.. Så patetiskt ..

Nåja.. nu ska jag vara lite social med Ruben och nessi .. :D

Vi ses

Helt slut..

Skrivet 2010-11-05 @ 16:11:29

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Jodu, är helt jävla slut i kroppen! For ju och gymma med kajsa i går och det blev ett värsting pass för min del.. Tog nog i lite för mycket, stretchade i sinne men träningsvärken i dag gör sååå ont.. har ont i hela kroppen, I HELA KROPPEN.. Har en tendens att pressa mig lite väl för hårt..

Fick ta en vila i dag, vill inte gymma själv! Kajsa är ju i stockholm..

Men i morgon då ska jag jobba en liten snutt till klockan 11 och sen blir det iväg och gymma igen men då ska jag inte ta i som jag gjorde i går..

Undra vad man ska göra lördag kväll ? helt ensam .. inget jag tycker om men får gilla läget..
Söndag blir det jobb hela dagen.. Medans alla ligger i sjuk jävla bakis smärta.. vilket gillas medans jag tjänar en massa peningan , mohahahhaa :D

Nä , nu ska jag och Ruben fara och äta lite soppa hos min mor och far! :)) Mammas otroligt gooda soppa, mums fillibabba..

Vi ses!

Han är verkligen den finaste..

Måndag, Tisdag & Onsdag..

Skrivet 2010-11-03 @ 11:58:52

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Måndag:

Steg upp vid 6, hoppade in i duschen och gjorde mig redo för att fara till stan..
Vi for halv nio och kom fram ca klockan tio.. Gjorde först det "hemliga" ärendet :) Det gick bra. Sen blev det att gå på stan och handla julklappar och behövliga saker till mig själv :) Köpte en massa underkläder och Ruben köpte pyjamas byxor åt mig, super söööta, men tänker inte sova i dom för det blir så fruktansvärt varmt, men hemma mys kvällar, då är dom behövliga! :) haha..

Vi var väl i stan till klockan 4 någon gång och efter stan drog vi till storheden, biltema, rusta, onoff, jysk och Jula! :) Ruben såg så lycklig ut när han gick på biltema, haha :) Jo och sen drog vi till djurmagasinet och köpte en klöspelare åt katterna.. :) Nåja, vid klockan 6 drog vi tillbaka till centrum och åt middag på Waldorf, kina mat! Ojoj så gott det var, fyra små rätter.. men man orkar ju aldrig äta upp allt, inte ens hälften.. men gott var det! :))

Efter middagen drog vi till bibblan , tror det var kulturhuset om ja minns rätt.. haha fy bubblan va roligt, först fattade vi inte vart vi skulle, vi gick upp för trappan, men det blev inte rätt.. så vi tänkte åka hiss upp för att komma till bibblan, men det blev fel igen så vi stod där i hissen och tryckte på en massa knappar , till slut så kom en städare och sa att man var tvungen att gå nerifrån fast på andra sidan, fy fan va dumma vi kände oss då.. men fasen va vi skratta! :D Sen satt vi och kikade lite i tidningar till klockan blev 20:00 .. då bestämde vi oss att gå till bion och vänta.. det var folk där redan då.. fast bion började inte förens klockan halv tio .. nåja.. vi hade det mysigt .. :)

Jaa, filmen, har ju länge velat se i 3D , men blev dock lite besviken.. trodde det skulle vara lite värre än vad det var.. men det var ändå en upplevelse.. Saw , jaa va ska man säga, jag bara älskar filmerna, men denna var nog den äckligaste! :) mycke bra

Efter filmen körde vi hem, vi hade tänkt sova över hos min faster men ville verkligen hem till sängen :) så Ruben fick prata med mig hela vägen, heeeeela vägen, vi pratade konstant i ca 2 timmar, körde inte så fort .. :) vi kom hem vid halv två någon gång :) FY fan vilken bra dag vi hade, vi har alltid så jädrans roligt ihop!! :))haha


Tisdag:

Har väl inte så mycket att säga om Tisdagen, gjorde inte så där värst mycket, hade inte ork till någon faktiskt.. Försökte väcka ruben ett antal gånger tills han blev lite arg och då blev jag sur och sket i att väcka honom, till slut vaknade han men ja var fortfarande kikig och ville inte prata, då for han ut, bara så där.. efter ca 20 min så kom han hem igen och då hade han med sig blommor choklad och ett gossedjur, en pingvin! :) hihi åhh så sööööt pojkvän jag har.. han är den underbaraste..
detta fick ja av min älskade

Onsdag:

Första dagen på gymmet med kajsa, kändes väldigt bra! :) Det var inte så mycket folk heller vilket var toppen! :)
nu ska vi försöka träna så mycket som möjligt, ca 6 dagar i veckan! :)

Ska strax börja städa och sen in i duschen :) Måste fixa mitt matschema också!

Vi ses