Mitt jobb.

Skrivet 2010-07-23 @ 17:37:12

Posted in FOTO | Kommentarer (4)
Som många vet om så spökar det på Ringelsta, för er som inte tror på detta kan sluta läsa redan nu :)
Nåmen Marina berättade för mig att dom har tagit dit ett medium för att kolla om det finns något i huset, klart att det finns något eftersom Ringelsta har funnits länge och det är många som dött, flera vilsna själar har stannat där. När mediumet var där så sa hon att längst upp på Plan sju så fanns det mycket onda energier och nere i källaren var det tydligen riktigt hemskt, riktigt onda andar härjade där. Mediumet vågade knappt gå ner till källaren.. Så tro mig när jag gick ner dit så var jag fruktansvärt rädd. Men jag fick inte se eller uppleva något ibehagligt.. SÅ jag hade TUR!

Jag och Nina satt och prata just om detta i dag på jobbet, sen så larmade det hos en vårdtagare , vi säger att han heter "kurt", nåmen kurt larmade tydligen så Marina sprang ner till "allrummet" för han befann sig där och då frågade hon kurt om han hade larmat, men han nekade detta .. Sedan så larmade det en gång till , Marina stod brevid honom och såg att han inte tryckte på knappen så det var ju omöjligt alltså, någon annan hade ju larmat från hans lägenhet. Så jag och Nina bestämde oss att gå till hans lägenhet, vi testade att trycka på larmet som han hade inne i lägenheten men de hände inget (vi tryckte på fel knapp tydligen) nåmen, vi stod tysta och väntade en stund, och då är de något som skakar i köket, nästan just framför oss, fy fan va vi sprang därifrån, jävlar i gatan vad rädda vi var då.. Så ja, nee jag tänker inte gå in där på ett jävla bra tag för nu är jag vettskrämd, stackars Nina & Erika som måste jobba kväll där i kväll.. Skulle aldrig våga gå in där .. huvva.

Så jaa, det SPÖKAR på Ringelsta!

Nåja har annars haft en bra dag på jobbet, nu är jag äntligen ledig lördag söndag, har varit en jobbigt vecka..
har jobbat varje dag från fredag till fredag så nu är jag slut..

Nu ska jag och Ruben ta och laga oss nå mat och sen kanske det blir Brännberg (om han är snäll hihi)
I morgon blir det nog säkert på Loppis i Järvträsk och sedan hem till Arvids..

Ha en underbar helg nu alla läsare..
Hoppas Nina, Erika & Marina får en trevlig helg på jobbet :)



denna har jag faktiskt gjort själv, fy bubblan va bra ja är! :) hihi

Portholio

Skrivet 2010-07-22 @ 20:39:12

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Dagen har gått ganska fort, har jobbat hela dagen, pengar pengar pengar :) De är det enda jag går och tänker på hela tiden, hihi. Längtar till lönen kommer, hoppas man får mycket :))

När jag kom hem så har jag städat, diskat och dolat på, har inte ätit något än men känner mig inte hungrig.. Mår typ lite dåligt.. Måste gå och lägga mig tidigt, tror att jag ska krypa till kojjs snart, känner mig väldigt trött..
I morgon jobbar jag från 06:50 till 15:50 , sen har jag helg , vilket känns TOPPEN! Det var länge sedan man var ledig :)
Ohh så skönt..

Fick mig en överrasking igår, pratade med ruben i telen vid typ 9 tiden.. han sa att han skulle komma hem i morgon (idag).. Men då efter ca en timma så plingade det på dörren, gissa vem? Jo Ruben stod där vid dörröppningen, han saknade mig och ville ge mig en kram. Åhh vilken underbar sambo jag har! ^^ Så vi myste på som aldrig förr, var så skönt att träffa honom fast än han bara varit bort i två dagar .. hihi

Nåmen han skulle iaf fara före fyra i dag men han for efter att jag kommit hem för att han ville säga hej då , ihh så söt!
Vi får se om han hinner komma hem i kväll, hoppas på det, hatar att vara ifrån min käraste!

Vill ta kort, modell kort, kom igen folket, ställ upp! :) Har redan en massa att ta kort på men dom jobbar ju hela tiden och har som aldrig tid.. Och har dom tid så jobbar jag .. Måste köpa mitt värsting objektiv men vet ej om ja har råd denna månad. Har ju beställt lite saker nu också, haha ! Så vi får väl se, men ja hoppas på att man har råd!

Nu ska ja ta och göra en ansiktsmask och sen krypa till kojjs.
Vi ses! Natti natti


Första bilden som jag tog med systemkameran, detta är då min älskade ruben (just vaknat) hihi sötnos!

Jag

Skrivet 2010-07-21 @ 20:25:26
I dag har jag jobbat hela dagen, från 7-16:30..
Är helt slut, har ont i hela kroppen, har suttit och gråtit sen jag kom hem för att jag har såå ont. Mår verkligen inte bra just nu, både fysiskt och psykiskt..

Jag känner mig så ledsen, förstår inte varför igentligen, gråter över ingenting. Ingen förstår mig , den enda som förstår mig är jag själv, känner mig missförstådd hela tiden.

Jag behöver så mycket jag begär så mycket, jag ger av hela mitt allt men får inte ens hälften tillbaka! Jag tänker alldeles för mycket, måste sluta med det.

- förväntar mig för mycket , är för naiv, är för känslig..
Vad gör man ? Försökte att vara hård, säga precis vad jag tyckte, försökte vara någon som jag inte är, det blev bara helt fel, massa bråk, missförstånd, blev olycklig.

Jag tycker inte om att vara själv, det kan vara skönt, men jag hatar att vara själv. Det får mig att fundera för mycket, inse för mycket, verkligheten är hemskt, drömmarna är underbara ..

Jag önskar så mycket, kan inte berätta vad jag önskar mig för då skulle folk bli så arga på mig..
önskar mig ett annat liv..

Nej uch, jag sitter absolut inte och tycker synd om mig själv, tvärtom, jag måste inse att jag kan inte leva i en drömvärld, världen är hård / en utmaning, jag måste ta och leva med det, måste ta tag i saker, måste börja acceptera, Onej, ingen drömvärld längre. Bara verkligheten.




Älskar att vara glad!

Ont

Skrivet 2010-07-20 @ 17:25:15
Jag har så fruktansvärt ont i kroppen speciellt under mitt högra bröst, har brytit revbenet av allt hostande. Och ni kan inte fatta min smärta alltså, jag har så jädrans ONT alltså! En obeskrivlig känsla. Och nu jobbar jag på som bara den också, jag är en välldans tur nu i sommar, har hostat hela sommaren, hostar än, fick brutet revben, känner mig trött och gängig hela tiden, vi har TRAPPOR på jobbet som man måste springa i varje dag, vi städar, duschar, tvättar och hjälper dom allmänt i vardagen.. Och det blir tungt när man jobbar med människor som behöver så mycket hjälp! TYPISKT, alla får känna sig pigg när dom kommer till jobbet men inte Anna, jag ska ha ont hela tiden och bara må allmänt skit..

Vet inte vad jag ska ta mig till, men ska iaf försöka BITA IHOP i en eller två veckor till, blir det sämre eller inte bättre så kan jag inte fortsätta jobba , då måste jag sjukskriva mig. Pallar inte att ha ont hela tiden..

Nåja, i dag slutade jag klockan 13:15 vilket var SUPER skönt, får vila lite iaf.. Ska lägga mig tidigt i kväll också, lägger mig efter betty..  Behöver verkligen SÖMN.

Ruben for till BB för ett tag sedan för att pilla i bilen, men han mådde lite dåligt, han ville inte lämna mig i detta skick som ja är i, men jag tvingade honom att fara :) klart att han ska pilla i bilen ;)

Tack Sara för kommentaren, och det känns så härligt att ha en systemkamera, men ska dock köpa ett bättre porträtt obejktiv :) Berccan , tydligen så ska de vara ett värsting .. :) Sen är det bara att plåta i massor..

Nej nu ska jag ta och se lite tv och bara vila en massa..

Det kommer lite modellbilder sen, ska försöka att ta kort så småningom, vi får se om ja orkar ! :)

Ha det så bra gott folk! Vi ses & hörs!

Foto

Skrivet 2010-07-15 @ 14:14:02

Posted in FOTO | Kommentarer (1)








Lite kort som jag tagit :) Finns mer på Facebook ..

shoppingsugen som fasen..

Skrivet 2010-07-13 @ 21:33:51
Jag är riktigt shopping sugen, det var ju som ett tag sedan, kanske ett år sedan? Ojoj .. länge sedan alltså!
Nu är ju REAN här, allt är ju så fruktansvärt billigt, måste verkligen köpa något .. :) men de är ju såå himla mycket som man vill ha .. Får se hur mycket inkomst man får och hur mycket det blir kvar efter alla utgifter ..

som ni vet så har jag en systemkamera nu, så nu blir det att plåta i massor..
Vill någon vara min modell så ring eller ring .. :) är skit sugen på att ta en massa modell bilder på någon..

Ska ta och lägga ut nå bilder sen som ja tagit med systemkameran .. men har bara hunnit ta ett kort på Ruben och på hans bil .. haha :) men det kommer..


Ha det fint gott folk!

Bubbla

Skrivet 2010-07-11 @ 12:49:57

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Har alltid velat ha en bubbla, tycker att dom är så himla fina. Då kan faktiskt mercedes och alla andra bilmärken slänga sig i väggen. Bubblan är finast! :) Och jag ska ta mig tusan köpa en sån också, det blir nog inte nu i år men nästa, ska spara ihop pengar först :)


Dom är ju såå fina, spelar ingen roll om den är gammal eller ny, helst båda tack!








Tröttast..

Skrivet 2010-07-08 @ 15:25:59

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Har jobbat dag i dag, vilket kändes konstigt på grund av att jag mestadels bara jobbat kväll, känns det som iaf!
Nåmen, kom hem och fann Ruben i sängen, har är svår på morgonen, men jag lyckas alltid få upp honom ;) Men nu har han då hett sig iväg på jobbet .. Så nu är jag ensam, kan vara skönt ibland! Men saknar honom ändå, men han kommer ju hem i kväll :) Snart blir det att hoppa in i duschen, har inte idas göra det , är så fruktansvärt trött.. blir nog att vila en stund sen om det hinns. I kväll blir det nog bio, längtar!! :)

Snart får jag nog mitt paket, längtar efter det också! :) Hoppas att det kommer i morgon , hoppas på allt de bästa!
Det är hemligt ännu men ni får säkert veta vad sen !

Nästa vecka så går jag in på andra perioden som är heltid, kommer att gå fint! :) mer pengar ;)

Här kommer lite bilder :) Midsommar- Piteå Summer Games.. med mera..
Nu ska ja ta och hoppa i duschen!




















Min Ängel, finns ingen finare än du! <3 Kärlek på hög nivå!







Resten av bilderna finns på facebook inom kort.. :)

Jag bryr mig inte längre..

Skrivet 2010-07-01 @ 23:17:08
Jag skriver om allt här på bloggen, bra som dåligt, så ni som verkligen inte kan ta detta kan lika gärna lämna sidan nu!
Är så fruktansvärt arg på folk som är så jädrans egoistiska och falska, ni kan faktiskt dra, hälsa inte ens på mig , titta hellre åt ett annat håll, för vet ni , ni är avslöjjade, jag kan faktiskt se och känna om de är någon som helst "riktig" känsla där så ni skämmer bara ut er när ni försöker och tror att ni kan fjäska för mig... 
Men typisk Arvids, bara en hop med falska jädrans människor, som fjäskar upp sig .. haha men gud så patetiskt.. tycker faktiskt synd om er ..

Arvidsjaur är verkligen sååå, sååååå jädrans patetiskt, en patetisk lite by håla.
Va fan gör jag då här? Måste verkligen ta mig ur detta "fängelse"..

Alla tycker vi olika så hetsa inte upp era små hjärtan nu..
JAG TYCKER , JAG FÅR TYCKA PRECIS VA JAG VILL!

Det är så mycket man skulle vilja säga, men vet ni ? Jag är ganska öppen om vissa saker, kan prata öppet om det mesta men jag kan faktiskt bevara hemligheter också .. plus att man behöver faktiskt inte berätta allt..

Detta är en Arvidsjaurbo samtalämne:

- JAG! Jag gjorde det och jag är så och ja vill så.. blablabla.. JAG JAG JAG
eller
- Men hon är ju inte klok hon har ju gjort si och så ..

osv..
typiskt arvids samtalämne ..
kan vara skoj med skvaller , men vet ni, det finns en gräns, en gräns till allt .. tänkte bara säga det för ni som inte visste! :)

Lev och må ...
Nu ska ja vräka i mig lite jordgubba!