Gullegullan

Skrivet 2010-06-30 @ 13:12:01
Midsommarhelgen va underbar , bortsett från min hosta då! Ruben ville boka in en begravning hahaha :) Kan berätta lite kort om midsommar helgen:

Vi spelade kubb, cricket (tror ja det heter), vi sköt på burkar vilket var riktigt roligt, klarade alla burkarna :) HAHA va vass ja är, vi fiskade, åt god mat, spelade kort, badade , hade allmänt roligt :) bästa helgen på länge!

Tack för en fin helg Sara, Örjan, Nilla, Dan & Ruben! <3

( kort kommer senare )

Nåmen, håller på att tvätta för fullt, i kväll blir det jobb, så de är ju kul :)


En sak jag ALDRIG kommer att förstå mig på är att hur människor kan vara så onda, nog kan alla vara lite "ond" ibland men , så ond? Nu i dagens läge så handlar allt om makt, pengar och egoism. Jag har den förmågan att när jag träffar en människa så vet jag oftast hur den människan är, jag läser av människor ganska fort. Eller ja vissa! Men ändå så ger jag alla en chans, för det tycker jag att alla förtjänar! - Men det finns en gräns? Ellehur?

Jag tycker att alla borde ta sig en funderare!

Nää nu ska ja springa ner till tvättstugan.
Vi Ses Gott Folk!

jag önskar ingen ONT igentligen, så nu till alla er som läser , Jag önskar alla er allt gott i världen! :) Jag skiter i om ni har gjort mycket dumt, men det är aldrig försent att ändra på sig!

Storträsk på Fredag

Skrivet 2010-06-23 @ 13:33:51

Posted in FOTO | Kommentarer (1)
På Fredag, direkt efter att jag slutat jobba så åker vi till underbara Storträsk. Ska bli så himla mysigt och riktigt trevligt. Midsommaren kommer att spederas med Nilla, Dan, Örjan & Sara! :)

Längtar!

Dom här bilderna tog jag förra sommaren då jag och Ruben var där, jag tror rent att det var midsommar då vi var där :) Men så här såg det ut då!




Dröm

Skrivet 2010-06-23 @ 12:33:46

Posted in FOTO | Kommentarer (1)
Har alltid velat ha en systemkamera, är så sugen på att köpa en! :) Pappa har en Analog systemkamera, en väldigt gammal och den funkar inte längre, så den kan jag ju inte ta. Skulle vara så otroligt roligt att få ha en sån kamera, älskar ju att ta kort! :)



Vill ha en Canon Eos 500D, verkar ta superfina kort. Men har inte råd. Men drömma kan man väl?

Kläder

Skrivet 2010-06-22 @ 15:35:35
Det var väldigt länge sedan man shoppade kläder, är så grymt sugen på att shoppa! Har suttit och kollat på nätet en massa och hittat lite som jag vill ha, men man hittar mer när man väl är i en stad :) men detta hittade jag iaf ..

Allt detta skulle gå på 1000:- , inte alls dyrt! :)

Allt detta skulle gå på ca 500:-, inte dyrt där heller



Allt detta skulle gå på ca 1300:-, billigt billigt! :)




Har alltid velat ha sånna där träpjucks med klack :) tycker dom är grym! Den där röd prickiga klänningen är söt och Ruben vill så gärna att jag ska ha en sån klänning så jag har letat och letat å nu äntligen funnit den perfekta klänningen :)
Åhhh jag vill ha!

Redigt förbannad..

Skrivet 2010-06-21 @ 14:14:45
Nu är jag jävligt less denna människa. Jag förstår mig verkligen inte på DIG! Du måste vara den mest ELAKASTE människan på denna jord, och då överdriver jag verkligen inte. Det finns en person som gör typ ALLT för dig och vad får denna underbara person tillbaka, inte ett jävla piss. Du är den mest egotrippade, störde jäveln på jorden. Du tänker bara på dig själv hela tiden, sen skiter du i resten. Jag fattar rent inte hur man kan vara så störd? Jag tycker att alla borde ta del av hur du beter dig mot vissa personer, du är ett jävla missfoster och jag hoppas allt ont händer dig.

I dag är jag verkligen INTE på humör. Åhh, det gör mig tokig. DU SÅRAR FAKTISKT människor i din omgivning med ditt jävla störda beteende.

Jag måste bara få ut det här, annars kommer jag att explodera.

Lite ute, mer kvar. Men jag ids rent inte lägga nå mer energi på dig din fjant. Du är som en jävla fjärt i rymden vettu och jag skiter fullständingt i dig.

Nåmen, i dag har jag varit och tagit kort för tjänstekortet, blir väl färdigt om någon dag bara. Sen var jag förbi apoteket och hämtade ut "superhostmedicinen" cocilliana (något i den stilen) .. Får väl se om det funkar..
Har inte hunnit på ams, men ska dit strax och sen vidare till mamma, soppan är ju kvar efter i går ;) måste ätas!


Nä gott folk, vi ses!



Ny design.

Skrivet 2010-06-20 @ 22:43:41
Jepp nu har jag skaffat mig en ny design :) Har gjort om den lite ..

Men det krävs lite mer jobb med den.. får se om jag hinner och orkar göra det i morgon men just nu så ids jag inte..  :)

Natten var hemsk.

Skrivet 2010-06-20 @ 16:59:07
Vilken natt! Huvva, har hostat konstant.
Testade en massa nya "botemedel" mot hostan i går, men inget funkar ..
Det enda som lugnade ett tag var - Varmt vatten med bakpulver .. Men man måste ta det varje timme för att det ska hålla i sig ..

Nåmen, i dag har jag och Ruben varit riktigt duktiga, vi har städat i hela lägenheten, diskat och just nu så tvättar vi för fullt.

Snart ska vi till Mor och äta soppan som Mormor gjort, gud så gott, har längtat så mycket efter Mormors soppa..
Så det blir trevligt och gott ..


Ska fixa en ny design på bloggen men jag tror inte att jag ids göra en själv utan jag latar mig och snor från någon annan :)


Nä nu ska ja ner till tvättstugan ..
Vi Ses!

Hosta

Skrivet 2010-06-16 @ 14:09:07
Jaa, jag hostar som bara den . Har hostat ett par dagar nu.. Men fick iaf sova i natt, så det känns bra. Men har ont i hela kroppen.. Det är ganska ansträngande att hosta konstant.

Nåmen har iaf Klarat Matte B & Samhällsen så jag är riktigt nöjd över det, ÄR SKIT GLAD! :) hihi Gud så duktig ja är.
Ska nog få besök av Malin i sommar, vilket känns TOPPEN, saknar verkligen henne enormt mycket. Så de blir skit skoj.
Alla flyttar ifrån mig nu, Malin flyttar till Göteborg, Bella flyttar till England , Annahita ska väl nog också flytta till höst..
Vill också flytta, men måste ta mig in på någon skola först..

Vi har bestämt klassfest på Fredag med brännboll och middag :) Vi får väl se om jag ska dit , hostar jag som nu och har feber blir det inte av men vi får hoppas att det ger sig innan helgen :)

Vad händer midsommar? Vad ska ni hitta på?

Jag och Ruben har ingen aning om vad vi skulle ha gjort, men det blir väl att fira den med antingen Rubens familj eller min :)
Kom gärna med förslag! :)

Ha det fint alla.. vi ses

Jag ryser när jag hör dig sjunga..

Skrivet 2010-06-14 @ 10:47:02

Posted in Video | Kommentarer (0)
Ja visste ni att Robert Pattinson sjunger ? Och han gör det bra också!
Lyssna och njut! :)

Jag ryser mest på 1:30 :)




Han är en riktig pudding ;) mums.. haha

Aldrig tid.

Skrivet 2010-06-07 @ 19:19:10

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Aldrig finner jag tid till att "sköta" om mig själv. Vill sola, vill göra ansiktsbehandlingar, för tro mig det behövs verkligen.. bara ta hand om mig själv, men icket. Har plugg, mormor är här så man får passa på att vara med henne så ofta som det bara går, jag har en pojkvän som behöver min kärlek, vänner, lägenheten måste städas och skötas, snart börjar jag att jobba också, nåmen bara bita ihop och se glad ut som alltid :)

Nu är det en massa plugg i veckan, jag kommer att explodera snart. Måste läsa en bok och kunna alla orden utan till, har prov på hela boken sen. Samma med Matematik B , har räknat ut hela boken, men nu är det repetering på hög nivå, har prov på hela boken där med.. - allt ska hinnas med i veckan. Tänk positivt, jag klarar detta! Jag ska försöka i alla fall, går det inte så går det inte, men då har jag då iaf försökt. Och klarar jag det inte så ger jag inte upp, för jag ska ta mig in på den där skolan, så är det bara!

Det är verkligen en dröm, min dröm. Att kunna gå på högskola och utbilda mig till .... :)

Som ni vet så får man inte allt severat på silverfat så det är bara ta tag i hårdhandskarna och kämpa på!

Student & Bal i veckan. Grattis till alla som tar studenten nu :) 
- det är en härlig känsla!

Nej , nu ska jag ta och göra någon nytta.
Vi ses!

Bjuder på några bilder från min Bal & Student :)










:)



Min drömsäng.

Skrivet 2010-06-05 @ 22:30:35

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Jag och Ruben håller på att fixa upp våran säng, men det är bara en tillfällig sängram :) Sparar ihop till min himmelsäng, har alltid velat ha en himmelsäng. Första gången jag började prata om en himmelsäng var väl när jag var kring 5 år gammal.. En stor dröm alltså! Skulle vara så underbart, läsa en bra bok i den sköna stämningen eller bara ligga och ta det lungt och fundera :) Visst är det viktigt att man har en skön, fin och en säng som man känner sig bekväm i ? Jag tycker att det är jätte viktigt. :) Har inte hittat min ultimata Himmelsäng men hittar jag den inte så bygger jag en egen av enbart kärlek från mig.  <3



Bara en bild på en himmelsäng, fin men inte den ultimata för mig! - (bilden är tagen från google)

Ojski..

Skrivet 2010-06-03 @ 19:11:15

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Sjukt länge sedan man skrev här, dålig uppdatering.
Men har haft ganska mycket att göra, håller fortfarande på med matte B .. men nu när jag räknat hela boken så fattar jag mer och mer, repiterar som fan nu :) får väl se om man klarar det, men jag kämpar på iaf..

Har fått jobb i sommar, ska vara på hemtjänsten, blir väl skoj antar jag :P Skoj att ha något att göra :)
Jag tror det kan bli en intressan sommar ..

I morgon kommer min mormor, jag är så himla glad alltså :) ska bli så otroligt roligt att träffa henne, förhoppningsvis så stannar hon här hela sommaren :) guu se skoj! Hon är verkligen min IDOL- hihi, hon och Christina Aguilera ;)


Och min mamma, hon är underbar.. jag är så glad över att hon finns, hon har hjälp mig så mycket .. och bara att hon finns där för mig i alla väder.. Tack mamma ..


Ruben- åhh vilken mupp. Nee men han är verkligen är hel skön kille, man har aldrig tråkigt med honom .. tur att han finns, han gör mig verkligen på gott humör .. hans leende får mig att smälta.. jag älskar dig Ruben - hjärtat mitt..

Ville bara skriva av mig lite .. :) hehe .. ganska dåligt inlägg men ska försöka uppdatera mer ..

Bjuder på lite bilder :)
JAG från i Lördags


Bella från i Lördags


Vera, Annahita, Bella & Kajsa från i Lördags :)



Kladdkakan som jag gjorde åt mamma på morsdag <3


JAG




Min älskade Ruben