25/8

Skrivet 2009-08-25 @ 13:44:45
Har inte hunnit eller idas sitta och blogga , för Ruben kom ju hem förra Måndagen så jag har som mest spenderat dagarna med honom! Och det har varit helt underbart! Han kunde inte ringa mig dom sista dagarna när han var borta för att ingen ville låna ut telefon till honom, och sen så hade han glömt laddaren, osmart .. :P
Vi har pratat så himla mycket om allt , vi har så lätt för att prata med varandra och det känns så skönt, sen så tycker vi för det mesta lika men inte allt .. haha

Har iaf jobbat i helgen, var ritkigt jobbigt två delade turer, dom värsta i hela mitt liv tror jag! Men men helgen är iaf avklarad, nu ska jag bara jobba i kväll från fyra till nio och sen på måndag nästa vecka från sju till ett så det känns riktigt bra! Vill ha något annat att jobba med ! Är så less Vården nu .. på riktigt!

Men men det är bara att söka vidare!

Nu i veckan blir det bara att packa saker i lådor och städa hela lägenheten, bra att den inte är så stor! :)
Jag och Ruben flyttar ju ihop på fredag, i tvåan! Ska bli riktigt mysigt!
Det har gått ganska fort för oss, vi har varit tillsammans i 4 månader och flyttar redan ihop, men allt känns så bra och så rätt.. Och jag tror verkligen att detta kan funka, och jag hoppas verkligen på det! Men han har ju som bott här sen vi blev tillsammans, han har typ varit hem någon gång i sommar men inte är det mycket! Så vi har ju som bott tillsammans men nu blir det på ritkigt kan man säga :) Och Ruben tycker att detta är så roligt, haha man märker verkligen hur lycklig han är :) Men jaa det ska bli spännande .. ^^

Nä nu ska jag torka håret och packa in lite i lådor och sen blir det iväg till Jobbet!

Ha det så fint .. :)






                                                         

16/8

Skrivet 2009-08-16 @ 16:25:07

Sitter här i sängen och lyssnar på Sean Paul - Press it up, riktigt skön låt!
Mår inte så där jätte bra i dag, blev lite för mycket i går, skämmde ut mig lite, eller ja ganska mycket kanske!
Nu blir det ett bra tag tills nästa gång, jobbar ju nästa helg så det känns bra för då kan jag inte fara ut :)

Men i Fredags då så bestämde jag och Anna för att ta oss nån öl och sen bara sitta och umgås lite, men vi for då ut en sväng och raggade , sen for vi till Kajsa och sen vidare till Capsicum, var en stund där och sen så for jag då ..

Lördagen var lite jobbig,
Var ganska så seeg hela dagen, stressade ju inte direkt, så de var nice som fan! För det behövdes också !
Sen hoppa ja in i duschen och gjorde mig i ordning, pappa ringde då och ville bjuda mig på mat, så jag stack dit vid fem tiden , vi satt och prata ganska länge och åt pizza, mumma! :) Sen så satt jag där till typ 7 och sen ringde Tobbe så då följde jag med honom ut på en ragg, vi hade det jätte trevligt tills snutarna stoppa oss, fick bältesböter - 1500 kronor mindre i plånboken, så de kändes verkligen inte bra!! Jaja, sen så hämta vi upp Anna och Tobbe skjutsa oss hem till mig, jag gjorde henne i ordning, fixa till håret och sminket, hon blev riktigt söt! :) Vi började väl dricka vid nio tiden så det var ju som ganska sent, men nog blev jag då full ändå! Sen gick vi till kajsa och K4-ringarna! Men nästan alla for då till Prästberget men vi beslutade oss för att stanna hos kajsa! Sen ringde Tobbe , så då kom han och Patrik , hanna, elin och liliana dit :) vi hade det jätte trevligt!
Sen efter ett tag så bar det iväg till capsicum, och där sög det iaf!
Men fick då träffa Johanna och prata en stund med henne och det kändes som bra! Saknar att prata med dig! :)

Sen for jag då hem och sov, för jag ides rent inte! Det var bara fullt med K4ringar..  men det kan vara roligt med nytt folk ibland  :) 

Så jaa, nu sitter jag här och är bakis och mår bara allmänt skit, somnade väl kring halv sju i morse .. haha
 
Och har då inte pratat med Ruben något på fyra dagar! Han skrev ett kort sms från Frans telefon i går, men de är det enda! Så jag vet som inte riktigt hur han har det och det är fruktansvärt jobbigt, skulle ju vara skoj och veta hur min pojkvän har det åså! Men men inget att göra åt, bara leva me nä! Fick höra av Johanna att bilen pajjat? :S så när kommer han hem ? jaa, vi ser väl! Men saknar honom iaf jätte mycket .. Hoppas han kommer hem i morgon iaf! Klarar inte en dag till utan honom,utan att höra hans röst! Blir tokiii

I morgon blir det iaf jobb ! Dom ringde och ändrade tiden så jag börjar 07.00 - 15.30 .. Har ingen lust alls ! Vill bara sova ut ordentligt och bara ta de lugnt!

Sen på Tisdag så jobbar jag från 07.00-16.00 .. men sen är jag då iaf ledig i tre dagar och så jobbar jag helg då efter det! 

nämen nu ska jag gå och röka
Ha det gott!


- Anna är underbar! :)


Nisse myser i min Gucci väska :)
Jag :)Resultatet! Het som fan ;)

13/8

Skrivet 2009-08-13 @ 23:26:55

ÄNTLIGEN! Har fått sova lite längre än vanligt, sov till 12 i dag, och det var så fruktansvärt skönt! :)
Sen var det bara att sticka på jobbet, slutade klockan nio i dag, tiden gick fort i kväll , så de var som skönt!
Men är så fruktansvärt less, måste verkligen ligga i mitt jobbsökande nu! Måste ha ett annat jobb!

Jag gick till fönstret för att tända en cigg, då rasar hyllan ner, fick panik! Blev så jävla rädd alltså, har aldrig hänt förr..
men nu fick jag då upp igen, fick byta skruvar .. dom hade gått sönder .. helt sjukt..

har en obehaglig känsla i magen, det är något som inte stämmer! är riktigt orolig, känns som att något hänt eller kommer att hända :( och det känns inte som något bra heller! Hoppas jag har fel!

I morgon åker Bella till Umeå, tråkigt! Tycker att du skulle ha stannat här hos oss istället! Men men.. vi får väl göra något någon annan helg,. men nästa helg så jobbar jag .. :( vill inte men men jag får ju iaf pengar

i morgon blir det en kort dag på jobbet - SKÖNT! från 8-13 .. sen blir det på systemet och sen städa och stöka lite hemma, har inte idas i dag, tog det bara lugnt! Så de var härligt..

Sen på kvällen blir det väl lite öl .. och sen på Lördag blir det FEST hos Kajsa :) Känns bra! Hoppas det blir skojjigt!

Har inte pratat med Ruben på hela dagen och det ser ut som att vi kommer inte att kunna prata med varandra i dag! :( Är riktigt ledsen över det! Han har slut ström på telefonen .. :( Fixar han det inte i morgon så tar jag första och bästa flyg till Vallåkra på Lördag! Haha nää skojja bara, men ledsen blir jag! :( Hoppas han lyckas ladda telefonen snart! Saknar honom så fruktansvärt mycket .. har ju som inte träffat honom sen förra fredagen kan man ju som säga! För jag var ju bara en snabbis i brännberg i söndags.. så nu har det iaf gått en vecka snart! Och fler dagar till blir det , åhhhh vad jag saknar honom, nu börjar det kännas riktigt jobbigt! Men jag klarar mig, det får jag göra iaf!
Älskar dig Ruben! Och saknar dig i SINNE!

Nä nu ska jag göra mig klar för sängen.
Ha det så fint

:]

Skrivet 2009-08-13 @ 00:09:09

Före


Efter

12/8

Skrivet 2009-08-12 @ 23:57:04
Har varit en rikitgt tung dag i dag, har mått riktigt dåligt, snurrade på kraftigt i huvet i morse, sen har jag kallsvettas, haft lite ont i halsen och bara så sjukligt trött! Så dagen har varit en plåga, jobbade från 7-16 sen direkt till mamma och efter det så for jag med Bella på Sibylla och käkade ett skrov, det var som ett tag sedan, sen for vi på konsum för att hyra en film men den vi ville ha fanns inte där så det blev ica, inte där heller så vi gick till ok men inte där heller, vi gick till shell sen till teckans och sist till statoil, vi hade riktigt tur, filmen fanns där! och sen hem till mig, så hela vägen tillbaka då, men det var helt klart värt det! Skit bra och rolig film :) - En shopaholics bekännelser

Så i dag har man fått nå motion iaf, så det är ju då iaf bra, men jag är heeelt slut nu!
Ska gå och lägga mig strax, och i morgon så ska jag ha sooooovmorgon, jobbar kväll i morgon så det känns riktigt skönt! Sen så måste jag städa lite, för det behövs verkligen! Har inte idas, har kännt mig så himla trött!

Jo sen ringde dom i dag och ville att jag skulle jobba extra, så jag ska jobba mån-tis sen lör-sön och sen ons-tors och sista dagen 31 Augusti, Måndag! Sen får vi väl se om jag får jobba nå mer, får hoppas på det! Är penga tokig nu :]

Saknar Ruben väldigt mycket , önskar att han var här hemma med mig! Men det kan också vara ganska bra att vi är lite ifrån varandra , så vi verkligen får längta efter varandra! Och han har det jätte bra och han har det roligt, och det är jätte bra, blir så glad! Älskar att se honom glad! :) Och han var så söt i går när vi pratade på telefonen , han sa att allt kändes så bra nu där borta, han har pengar , han har det riktigt roligt, han är med gänget men han saknar mig så fruktansvärt mycket, han sa att han hade en obehaglig känsla hela dagen, det viktigaste var jag och jag var inte där med honom.
Men när han sa det där så blev jag så varm, fick en sån skön känsla som bara rusa genom kroppen! Han hade en sån varm och härlig ton på rösten när han sa det! Känner mig så lycklig för att han är min, bara min! Jag är den lyckligaste tjejen på jorden! :)


Nä nu ska jag krypa ner till kojjs och invänta ett viktigt telefonsamtal! ;)

Ha det så bra nu!

11/8

Skrivet 2009-08-11 @ 15:16:55
Började 7 i morse, dagen har väl gått ganska bra, har tagit det väldigt lugnt i dag, så de var ganska skönt, brukar ha så brottom jämt, men det behövdes inte i dag! :) Tråkigt väder ute nu, man blir så deppig! :( Hade tänkt gå till mamma i dag och hälsa på, men vi får se hur det blir med det, det spö regnar ju !

Blev så lat när jag kom hem, så ja åt lite gröt och satte mig framför tv:n, måste igentligen städa i dag men det får bli en annan dag, på torsdag kanske :P

jomen i går hade jag ju besök av Bella, vi satt och prata i timmar, så skönt att få prata ut ett tag! det behövs ibland!
vi satt och hängde läpp ett tag men sen fick vi vårat skrattanfall som vi jämt har! Åhh jag minns den där tiden då jag bodde ovanför stalo, där dom har starkeman nu, när vi satt på ballen hela nätterna och skrattade i timmar, det var så roligt, bästa sommaren tror jag nästan att det var! vi hade ursinnigt roligt, inga bekymmer inga tråkigheter, dom kom närmare mot hösten! men fick koppla av en heeel sommar! Jaa, det saknar jag nå så fruktansvärt, vi har alltid så roligt ihop, kommer alltid att finnas vid din sida, glöm aldrig det!

jaa och i morgon är det tillbaka till arbetet igen, klockan 06.50  16.00 .. sen kväll på torsdag och sen bara till ett på fredag, känns riktigt skönt :)

nä nu ska jag mysa lite framför tv och vänta på att det ska sluta regna så att jag kan börja gå till Mamma! :)

- här kommer det lite bilder från i helgen! :)
Ha det så bra nu!
Take Care!




9/8

Skrivet 2009-08-09 @ 23:40:31

det var länge sedan man skrev här, så de är dags med en uppdatering!
har jobbat endel, och haft massa annat för mig, men nu har jag en stund över till bloggandet ;)
jobbar från 11.30 till 20.00 i morgon, skönt med sovmorgon ..

Jag bella och kajsa drog till Skellefteå i går för Robert's inflyttningsfest, när vi kom fram till skeå så var vi på stan och shoppade lite, hittade ett fint linne på gina och nå örhängen på glitter, sen hann vi in på snuskaffären, haha där var vi en stund och flummade runt, sjukligt roligt .. sen drog vi till badstranden , jag och kajsa solade och dom andra badade, det var riktigt härligt :) sen drog vi till Robert's kompis och där fixade vi till oss, dusch och smink. Sen när vi var färdiga så åt vi grillat med potatisgratäng och därefter spelade vi lite kubb, gick inte så bra för vårat lag, hehe men men blir ju lite svårt när man har alkohol i kroppen.. sen drog vi till Roberg för att fortsätta festen där, det var trevligt, men jag var riktigt pinsam som vanligt, ahh men de bjuder ja på ;) blev lite för mycket fylla, hann bara ut genom dörren så satte jag mig på gräsmattan, var ritkigt full , så jag gick in och la mig i sängen istället medans dom for ut och hade skoj på stan .. ångrar att jag drack rött vin, blir så konstig av det, men men man lär sig ju aldrig, de är ju see gott! hehe , men inge mer sånt nu på ett tag!

Kajsa och bella kom hem efter puben och dom andra drog på efterfest, bella somnade på soffan och kajsa la sig brevid mig i sängen, jag hade tydligen vaknat mitt i natten och sagt :
- vi byter täcken!
och sen hade jag bara dragit hennes täcke över mig och så gav jag mitt täcke till henne, haha till va nytta? :P
nåmen ja minns då inget av det !

vi vaknade vid tio tiden, sen så slappade vi hela dagen, vi mådde inte så där jätte bra haha , sen drog vi in till stan för att äta på subway och sen drog vi hemmåt, vi stannade en stund i brännberg, fick säga hej då till Ruben en till gång, ghuu va jag saknar honom ! redan! och det har bara gått några timmar, han ska vara borta i en hel vecka, över en vecka, och vi har aldrig varit borta så länge ifrån varandra så det kommer att bli riktigt jobbigt, men vi ska nog klara det! <3 älskar honom så himla mycket alltså <3

Sen när jag kom hem var det bara att gå på konsum och handla mat, slut i kylskåpet, men nu är det fyllt , så nu ska jag nog kanske klara mig hela veckan ..får vi hoppas :)

Nä nu ska jag nog krypa till kojjs,
Take Care!




ÄLSKAR DIG RUBEN WIKBERG! <3