Aj då

Skrivet 2010-03-30 @ 16:58:03
Länge sedan ja uppdaterade, IGEN! Men känner mig så seeg och har som inte tid heller, pluggar för fullt och tar hand om min gamle man! Han är ju så fruktansvärt lat så jag får ju göra allt. Men ja älskar honom ändå, gud så tur han har som har en sån underbar tjej som jag som orkar med honom! ;) Hahaha ..

Snart är det ju härliga PÅSK, så nice! :) Tycker att de är så mysigt på påsken, solen kommer fram och snön tinar bort!! SOMMAREN ÄR SNART HÄR .. förhoppningsvis. Vi har ju haft ganska konstigt väder på senaste, först varm som s*tan och sen snöar det och är kallt men nu blir det nog varmt igen .. :) SKöööönt..

Ska börja med mina långa morgon promenader nu snart tror jag! :) De är ju så jäkla skönt så det ska bli!


Jorden går under 2012..

Skrivet 2010-03-26 @ 19:05:59
Enligt forskare ska jorden gå under år 2012


År 2012 kommer planeten Niburu in i vårt solsystem, senaste gången den var här ska enligt teoretiker varit när dinosaurierna dog ut. Den vetenskapliga teorin är att den ska avmagnetisera jorden och därmed ställa hela planeten ur balans/ få planeterna ur deras banor och kollidera med varandra.

NASA upptäckte att en komet var i jordens riktning o skulle antingen träffa eller passera jorden år 2012. Mayaindianerna hade spått domedagen år 2012. I tidningen för ett tag sedan stod det att kometen hade en väldigt liten chans att träffa jorden, ungefär en på miljonen. Men många påstår att det stod så endast för att inte skapa panik (ganska logiskt). Enligt NASA är det ganska stor chans att det inträffar. Även bibeln nämner årtalet 2012 och ger ledtrådar.

Och skulle nu denna komet visa sig vara på väg rätt mot oss, påstås den vara omöjlig att spränga sönder eller få den att ändra riktning.


Syd och Nordpolen byter plats så hela jorden kommer att bli översvämmad.

Vad tror ni ??



Ringen av Mormor..

Skrivet 2010-03-25 @ 10:21:29
Mamma kom hem i går :) Hon hade med sig en massa saker från mina kusiner och speciellt min mormor..
Hon är den underbaraste människan på denna jord, hon har så jäkla härlig humor och hon får mig alltid att skratta .. Jag älskar att se min mormor glad och jag älskar när hon skrattar! Hon är den som förstår mig mest och jag behöver inte säga så mycket till henne för hon vet redan! Hon är världens bästa, världens finaste människa! Jag har inte träffat henne på ca över 2 år .. Och jag saknar henne så fruktansvärt mycket!! Vet ni hur jobbigt det är att inte kunna träffa någon som man älskar så mycket på så länge??? I går fick ja mycket presenter av henne .. Jag fick hennes förlovningsring som hon har haft på sig hela sitt liv, den gav hon till mig .. Meddelandet var att jag aldrig får ta av mig den, den ska påminna mig om min mormor .. Jag blev så lycklig och jag tänker ALDRIG ta av mig den !!

Jag saknar alla så mycket!! Har inte träffat min ena kusin på ja typ 7 år , åhhhhhhhhh va jag saknar honom! Och alla där borta.. jag saknar dom något så fruktansvärt mycket!! NI anar det inte!


- Tack SuperGulligaMatilda för tipset, tycker att det var ett skit bra tips! :)) Jag tror nog att jag beställer den! ;)
Gå gärna in och läs hennes blogg - http://matildafuck.blogg.se





JAG ÄLSKAR STRIPPAN!

Skrivet 2010-03-24 @ 12:42:00

Posted in Video | Kommentarer (2)
Alltså han är ju för underbar! :) I LÖÖÖVE HIM! haha .. så otroligt underhållande och rolig, visst måste man bara älska honom och hans dans? Sen så dansar han ju till världens bästa sångerska också - Aguilera!





Vad tycker ni?

Sorry..

Skrivet 2010-03-22 @ 13:24:06
Har inte tid att blogga i dag!! Håller på med matten och de är sjukt jäkla svårt.. Får ju ingen hjälp så ja måste ju klara mig själv .. Ska göra minst 10 tal till innan jag slutar ..
sen så har jag ju min kära syster här i några dagar så mycket av tiden kommer att gå till henne , men ska försöka uppdatera så ofta jag bara kan! :)


Bio

Skrivet 2010-03-21 @ 21:31:25
Jag, Ruben, Frans, Emmelie och Linus var just och såg bio.. :)
Trodde att den skulle vara värdelös men ja blev allt förvånad, den var skit bra tycker jag!




Kommer att uppdatera lite mer i morgon om vad som hänt i helgen åså :)
Men nu blir det Söndagsmys på HÖG nivå ! haha







Lite fränt så där..

Skrivet 2010-03-20 @ 10:26:50


Många av er har redan säkert gjort detta, men jag tipsar ändå.. :)
gå in på
http://bloggvarde.se/ och beräkna vad din blogg är värd..

Ganska roligt att se ändå! :)

Mitt bloggvärde är :

Badminton

Skrivet 2010-03-20 @ 10:08:30

Posted in FOTO | Kommentarer (0)

God morgon gott folk!

Vad gör jag uppe nu? :O åhh vill sova men kan inte sova! Får väl städa eller ngt fram till 12, för då blir det BADMINTON! Så jädrans roligt det är alltså! :) Men i dag blir det nog bara jag och Ruben som spelar, för syrran hade tydligen träning varje dag i veckan och det blir träning för henne hela nästa vecka så hon måst ju få vila lite :) Ska försöka att ta lite kort i dag på när vi spelar, lägger in det så fort jag kommer hem!

Är väl hemma vid 2 någon gång ..

-Bjuder på en gammal bild!




Ny Video, En Vanlig dag II

Skrivet 2010-03-19 @ 23:07:34

Posted in Video | Kommentarer (0)

Detta är då min blivande make. Han är det snyggaste som finns i denna värld. Jag älskar honom!
Visst är han snygg???


Fredag..

Skrivet 2010-03-19 @ 20:20:48

Posted in FOTO | Kommentarer (0)

Mätt och belåten :) kött med klyftpotatis, muuuuums! Yes, nu har vi ätit färdigt, så nu blir det att smälta ner maten i en timma eller något. Men vad skulle man ha gjort i kväll då?

Kanske fara ut på en prommis eller hälsa på någon rolig människa !? haha .. aa vi får väl se. Vad ska ni hitta på i kväll?? :) Någon med ngt bra förslag?


Mumms

Skrivet 2010-03-19 @ 18:41:08

Fixat

Skrivet 2010-03-19 @ 15:22:40

Nu har jag varit på Arbetsfömedlingen och pratat. Sen gick jag till Miroy ( "Utbildnings centrum" ), ska börja plugga där nu den 12/4 :) Men jag tror jag ska börja lite i förväg.. Så jag börjar redan i dag!! :)








plugg plugg plugg plugg plugg plugg..


Dagens Smink!

Skrivet 2010-03-19 @ 12:42:30





Foundation - Loreal, Paris. True Match
Mascara - Loreal, Paris.
Ögonskugga - Viva La Diva
Kajal- Max Faktor , ritade ett sträck under ögat och suddade ut med en pensel (funkar bäst)

Vad tycks?


Svar

Skrivet 2010-03-19 @ 12:07:34

Fick en förfrågan på vad jag använder för smink och vart jag köper mitt smink.
Jag bor i ett litet samhälle och här har vi bara två ställen som heter Underverket och Lungrens. När jag inte tar mig till en stad för att gå i riktiga affärer så går jag på Underverket eftersom där har dom mitt favorit märke och det är Loreal, Paris. Men så fort jag tar mig till en stad så blir det Kicks och där har dom allt. Och ibland make up store. Nåmen på kicks så handlar jag Loreal, Max Factor, Lancome och Viva La Diva.

Ska du ha en bra ögonskugga så handlar du på antingen Lancome eller Viva La Diva, Jag tycker att Lancome har riktigt fina ögonskuggor och dom håller längre än dom billigare skuggorna, men dock är det ju lite dyrare men helt klart värt det, och dom smular INTE. Viva la diva älskar jag, älskar deras ögonskuggor för dom har så tuffa färger och mycket glitter! :) Men köp EJ nagellack där för det är skit dåligt. Max factor har en super bra Mascara, den hittar ni efter denna text. Sen så har Loreal också en super bra mascara , den hittar ni på samma.

Allt som ja nämt här använder jag mig av! Och bilden nedanför. Hoppas ni förstår er på bilderna :)



God Morgon Gott Folk!

Skrivet 2010-03-19 @ 08:47:42




Det är iaf morgonens planer med det kommer mer..  :)

Natti Natti

Skrivet 2010-03-18 @ 22:47:11

Nu har vi spelat lite kort och sett lite tv och myst :) Så nu blir det sängen, känner mig så fruktansvärt trött!

Vi ses i morgon!



Kärlek

Skrivet 2010-03-18 @ 20:37:42







I dag är det 11 månader med älsklingen. Vi har ätit god mat och bara myst på som bara den, men kvällen är inte slut än! Jag blir allt kärare och kärare för var dag som går, han är den mest fantastiska människan på denna jord, jag är så fruktansvärt glad för att jag har honom vid min sida! Det är vi för evigt min kärlek.




Dagens Smink! + tips.

Skrivet 2010-03-18 @ 11:52:15










Lite som tidigare fast med en vit ögonskugga iställer för "gul-vit" .. :) det kan göra väldigt stor skillnad, ögat ser mer frächare ut i det vita tycker jag!



Sen dagens Tips från mig är att pudra istället för concealer.
Ta en pensel och lite puder och "pudra" på, men inte för mycket!
Jag tycker att det funkar bättre än en concealer.. Men då måste pudret vara lite ljusare än din vanliga hudton, men har du ingen ljusare så pudra på lite av det du har och sen tar du en vit ögonskugga, men EJ för mycket!!




Gulligt.

Skrivet 2010-03-18 @ 10:06:28



Hittade något som jag verkligen måste ha! Tycker den var sjukt söt. Göra maten lite mer sötare , haha! :)


God morgon Gott folk! :)

Skrivet 2010-03-18 @ 08:50:56

I morse vaknade jag av väckaren ca. 07:40 .. Ruben bara ligger kvar! Blir tokig för väckaren tjuter så högt, så då måste jag ligga och peta på honom tills han vaknar och sen stiger han upp och stänger av den. Men vet ni vad han gör sen? Jo han går och lägger sig igen, så då måste ja ligga och peta på honom hela tiden för att han ska stiga upp och INTE komma försent till skolan. Varenda MORGON! haha .. åhhh .. det är inte så trevligt alla dagar heller, han har inget trevligt morgon humör :P

Fick då inget boktips, va dåliga ni är ! :(
Det är ju ganska många som läser min blogg men inte en enda fjuttig kommentar!
Nåmen , det är ju kul att de är så många som läser min blogg ändå .. :)


Nu ska jag ta och se klart the Voice , DET BÄSTA! (y) ..
Sen hoppar ja in i duschen!












Nu så!

Skrivet 2010-03-17 @ 22:04:02

Nu har jag varit och sagt hej då till Mor min :) hon blir ju inte borta så länge men ändå, JAG BARA ÄLSKAR MIN mamma, hon är UNDERBAR! <3 och klart att man ska ta ett redigt farväl (sålänge) ;) haha ..

Väntar på att tvätten ska torka, de tar ju såååå länge!
Blir väl att se lite tv då, eller läsa en bra bok .. :) men måste inskaffa mig en ny bra bok, någon som har något boktips ? :)

Fy bubblan va less jag är..

Skrivet 2010-03-17 @ 18:48:23





Har gjort om mitt CV nu, och det är lika jobbigt och svårt varje gång.. men den förbättras iaf ;) haha ..
Vad tycker ni ? Visst är det svårt att skriva CV? :) man vet ju som inte vad man ska skriva..
Man kan ju inte överdriva för mycket heller ;P

Nåmen, i dag har jag varit förbi mamma men ska nog dit igen om en stund, skulle bara fara hem och äta lite, hon sticker ju i morgon! Måste krama om henne en gång till innan hon far :) Det var så underbart härligt väder i dag, så man fick ju passa på att vara ute i det fina vädret! Sen så har jag stoppat i en tvättmaskin i dag också :) Blev intre riktigt klar i går! :P

Nåmen nu ska ja ner till tvättstugan och dona och sen iväg till mamma :) <3 ..

Vi hörs !


Favoritfilm

Skrivet 2010-03-16 @ 16:46:43

En av mina favoriter är ju:



Den är så otroligt bra! :) Jag ville verkligen inte se den från början för jag trodde att den var VÄRDELÖS, men jäklar vad förvånad jag blev! Nu älskar jag filmen! :) Ruben har inte sett den än och han vill inte, men jag ska tvinga honom att se den!! :) Måste bara fixa filmen först ;) Någon som har den ?




BANG BANG!

Lady gagas nya låt! :)

Skrivet 2010-03-16 @ 12:13:26

Sjukt bra! :)

 

Videon är sjukt braaaaa! Jag älskar den! :) thihi

Dröm

Skrivet 2010-03-16 @ 11:43:59

Jag har en dröm som ja haft länge, flytta till USA i ett superflott hus, men det är väl allas dröm?
Har suttit och tittat lite på Hus där borta, och jag är kär i ett hus, Ruben med, 14 Miljoner, inte så himla farligt dyrt, kikade på ett annat hus för över 30 miljoner kronor som inte alls var så där jätte super flott ..

Kikade efter billiga hus och hittade detta hus för ca 500 tusen kronor, de är ju inte alls så farligt dyrt, ganska gulligt hus ändå, med pool och walk-in-closet! :)))






Ganska fint ändå? :)
Åhh man blir verkligen sugen på att flytta dit men innan jag flyttar dit så ska jag då besöka landet först för att se hur det är där osv! Men de är sjukt frestande!
haha
JOMEN JUST! Visst vet ni om att twilight huset är till salu? :)

Man kanske skulle ha köpt det, Edward kanske dyker upp ;) haha



Nåmen tillbaka till vardagen, i morse vaknade jag att de var skummigt slem på min kudde, sen tittade jag upp mot sängbordet och där står kissen och skummar, fick panik, jag torkade av slemmet från munnen men det komme bara mer mer mer mer.. osv. Väckte Ruben i panik, han tod kissen till badkaret och stod där med honom ett tag, till slut spydde han och då var allt bra igen, han har varit lite borta i dag men han börjar tillfriskna. Ringde till Veterinären men han sa att katter brukar göra så innan dom ska spy, så de var typ vanligt.. om det skulle bli värre så skulle jag höra av mig! Hoppas min sötnos blir bättre .. man är så fruktansvärt försvarlös, man kan inte göra något.. SJUKT JOBBIGT!

Nåmen, håller på med tvätten nu och ska väl städa snart .. ska kika en stund till ;)

Finemang

Skrivet 2010-03-15 @ 00:03:58

Är trött men mår skit bra just för tillfället :)
Har suttit och funderat en massa på allt, det ser ljust ut iaf ..
Har börjat tänka possitivt nu, skit bra ANNA! :))

Nåmen , i morgon börjar det, nu ska jag köra hårt!!
Har inte så mycket mer att säga, träffade Bella i dag - känns jäkligt bra! Du är en underbar tjej som förtjänar det bästa!!!! Kört hårt bruden!!

Nu blir det en bra bok och sen natti natti :)

Dagens smink!

Skrivet 2010-03-11 @ 20:12:25

Dagens smink! :)





Vad tycks?? :)

Bilder!

Skrivet 2010-03-11 @ 20:11:02

Posted in FOTO | Kommentarer (0)

Från i Lördags! :)








LOVELY! :)

Hade en toppendag! Vi körde till Rubens stuga och grillade där :) Hur mysigt som helst!!

Oaktiv i sinne..

Skrivet 2010-03-10 @ 21:14:14

Gud så hemskt, har rent haft ångest! Har inte skrivit på fleeeera dagar, fyyy skäms!
Men då är det ju så att ja har haft ganska så mycket att göra, typ! :P Ruff har ju lov så jag har spenderat goode mycket tid med honom, vilket är riktigt skönt! :)

Nåmen ska försöka uppdatera mycket i morgon.. ska uppdatera om allt som hänt dom senaste dagarna ;) ni har missat mycket,?..?
:)

Nåmen i dag var vi då och såg bio, prinsessan och grodan, riktigt rolig film :) Jag gillade den iaf men Ruff blev lite missnöjd..

Sen har vi varit och ätit fisk (lax) med potatis , sjukt jävla gotttt!!!!!! :) MUUUUUUUUUUUUMS
Nu är vi hemma och myser :) Vad gör ni i kväll??

Kommer att bjuda på nå bilder i morgon, från skoterdagen i Lördags! :) missa inte det! ;)

seee ya!


22 år

Skrivet 2010-03-04 @ 12:48:15

Jepp nu är man 22 år, känner mig gammal! inte gammal - gammal men med tanken på vad man gjort, har ju typ inte gjort något!! Men förhoppningsvis så får ja mycket att göra till hösten! :) Ska väl gå skola, har 2 olika skoler som ja ska söka på :) Men jag tänker inte avslöjja något ! Vi får väl se om ja tar mig in på något :) Får hoppas det..

Nåmen gårdagen var helt underbar, jag vill tacka alla som grattade mig :) TACK! Sen vill jag tacka min underbara familj, Ruben och Rubens föräldrar, och mina vänner! :)

Fick mycket fint i går, fick pengar, smink, parfym, presentkort, blommor, kort, badsaker, gossedjur :) TACK!
Kände mig som en prinsessa :) thihi

I dag så har jag varit på skolan och pratat lite, fick lite hjälp, så nu vet jag hur jag ska gå tillväga, måste plugga upp lite men de är inte så farligt mycket, har mycket kreditpoäng :) så hoppas allt går vägen så ja får börja snart! (y)

Sen så har jag städat och nu håller ja på att tvätta :)

Detta blev ett långt inlägg, men har inte varit så duktig på att uppdatera, men ska försöka att ändra på det.. :)
Allt för mina älskade läsare ;) haha

GRATTIS TILL MIG! :)

Skrivet 2010-03-03 @ 08:58:22

I dag fyller jag år! :) tiden går så himla fort!!! damn !!! :)

FYYYY!!

Skrivet 2010-03-01 @ 15:33:13

Fy fan va äckligt!!!

Bilder

Skrivet 2010-03-01 @ 15:14:50

Posted in FOTO | Kommentarer (0)


Collage!









 

MatildaJulia var det!

Skrivet 2010-03-01 @ 13:36:57

Posted in Video | Kommentarer (3)

Vi hade riktigt roligt! :)

Dåligt ..

Skrivet 2010-03-01 @ 12:00:55

Har varit dålig på att uppdatera i helgen, men det har bara varit mycket nu ! Lite för mycket för mig ..
Mår väl inte så där jätte bra psykiskt och fysiskt .. Lite jobbigt! Nåmen allt löser sig, jag har mycket att tänka på, men ja tänker alldeles för mycket .. vilket inte är så där värst bra! Nåmen ska försöka uppdatera så ofta jag bara kan! :)

Puss på er!