Shuffle, Hardstyle!

Skrivet 2010-09-30 @ 18:37:45

Posted in Video | Kommentarer (0)
Grym dans, och jag vill bara lära mig.. :) Men kommer nog att ta några år innan jag blir lika duktig som hon :P





Vad tycker ni ? Cool dans va? :)

funderar..

Skrivet 2010-09-29 @ 15:15:02

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Jag har så mycket planer..
Men det är inte så mycket som blir gjort .. Synd. Funderar på att börja med hem projekt. Alltså göra om i hemmet. Kan dock inte måla om och ha mig för jag ids inte lägga pengar och energi på en lägenhet som jag ej kommer att ha så länge.. Men man behöver inte måla om väggar eller tapetsera för att det ska bli snyggt och hemtrevligt. Men det gör ju faktiskt ganska mycket, rummet blir som nytt efter att man målat det. Men iaf, funderar på att göra hemmet lite mer mysigare och hemtrevligare, tror att jag ska göra en förråds rensning och besöka myrorna! :)

Inget är säkert än, men funderar på det iaf. Men för att kunna hålla på med sånna saker så måste man verkligen ha pengar.. Och då ligger jag ganska risigt till.. Men om man sätter upp en månads budget och följer den så kan det funka, men det kommer naturligtvis bli ett lååångt projekt, men värt det ! :)

Sen så tänker jag inte lägga ut så mycket pengar på nya saker, det finns mycket skräp som bara ligger och väntar på att få göras om .. :)

Älskar sånt här..

Får fundera vidare på den saken.. Sen blir det ett till projekt men det är riktigt hemligt .. Mitt och Rubens hemliga projekt, får se om vi hinner med det! Hoppas iaf på det..


VILKET SOVRUM SKULLE DU KUNNA TÄNKAS HA?


Rummet längst upp till mitten, fondväggen där är handmålad, super snyggt!! :)

Nyser..

Skrivet 2010-09-29 @ 13:22:27
Jaa, gud vad jag nyser och det ger sig verkligen ALDRIG! Nåja, har varit på arbetsförmedlingen och pratat och pratat.. Tycker att besöken dit är inte alls nödvändiga.. Försäkrningspengarna är väl bra men de är det enda.. Man kommer som ändå aldrig fram till något.. igentligen. Till en början kan det ju vara bra, självklart! En liten start så där.. men i längden.. inte värt alls!!

Vad tycker ni? Är det värt att gå på arbetsfömedlingen?



Efter arbetsförmedlingen så gick jag och mötte upp mamma. Vi for hem till henne och satt och åt lite mat och pratade på , ni ska höra när jag och mamma diskuterar.. Vi pratar i mun på varandra hela tiden typ, men vi har våra lyckliga stunder också. Och det är dom man ska komma ihåg och tänka på! :) Älskar min mamma..
Nåja, satt iaf där ett tag och sedan traskade jag hemmåt..

Nu är jag hemma och nu blir det väl att städa lite och dola på .. gud vad tråkigt jag är. Men det finns inte så mycket att göra, hade varit skoj att ta kort, men det finns inte så mycket mer att ta kort på, känns lite lönlöst faktiskt. Måste hitta en ny hobby tills vidare! ;)

Ne nu ska jag städa..
Ha en bra dag gott folk!

Trivs..

Skrivet 2010-09-28 @ 21:30:21

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Måste säga det att jag trivs bra med mig själv. Med det menar jag att jag behöver igentligen inte någon, är ju lite av en "ensamvarg" .. Mina två bästa vänner har dragit, saknar dom oerhört men vi pratar ibland med varandra och det kommer vi att fortsätta med.. :) Sen har jag ju min wonderbara Malin och Supersköna Åsa .. som ja älskar oerhört mycket! Tack för att ni finns..

Jag vet att jag är dålig på att höra av mig, men det vet mina bästa vänner om. Och jag behöver inte känna mig tvingad att höra av mig hela tiden vilket känns skönt.. Dom uppskattar mig ändå, för den jag är..

Gör man inte det, så fine for me.. :) Bryr mig helt enkelt inte! Jag har det jag behöver .. ;)

Ja iaf, har sett på idol i kväll, det blir väldigt tight i kväll ...

Snart blir det "The O.C season 3" .. spännande!

Det svåra ..

Skrivet 2010-09-28 @ 15:05:36

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
For ut för att handla lite, Ruben ska få en överaskningsmiddag i dag! :) Ska göra något riktigt gott åt honom, men det var svårt att komma på vad man skulle ha gjort. Har alltid beslutsångest, men jag tror nog att han kommer att gilla det.. hoppas då det iaf! :) Inget märkvärdigt men de är gott!

Har hunnit städa lite också, känns skönt att ha det städat.. men när ruben kommer hem så börjas det svina igen .. och nu säger jag inte att de är bara han, vi är båda lika lata! :) hahaha.. nåja.. nu ska jag börja förbereda maten innan han kommer hem, måste slita mig från datorn först :D

Jobbigt att vara och handla, eller vad tycker ni?

The ugly truth

Skrivet 2010-09-28 @ 10:39:19
Jag är en väldigt slarvig människa, har ingen som helst ordning på mina saker, har aldrig haft ordning på mina saker. Förstår ej varför, växte upp i en miljö där det var självklart att damsuga och hålla ordning på saker varje dag.. men jag har aldrig varit den som har ordning och reda.. Mamma städar i stort sett varje dag i huset, pappa lika pedant, syrran jaa hon börjar gå åt det hållet hon med, men jag då? Jag älskar när man har det rent och snygg, då känner jag frid och lycka, men så fort det blir stökigt då blir jag deprimerad kan man som säga, men det blir väl alla? Men att städa varje dag? damsuga varje dag? tänk så mycket man städar och tjoar på under hela sin livstid? Lite bortkastad med tid kan man tycka.. Jag försöker att städa varje dag, städar i ca 1-4 timmar men det lyckas aldrig bli lika rent ordningsamt som min mamma kan få till det..
Men man kan nog skylla på att det sitter i latheten själv.. Men jag ser verkligen upp till folk som är ordningsamma och har det rent och fint i hemmet varje dag, för det lyckas verkligen inte jag! Jag stökar inte ner men jag har en karl, och ni vet ju hur dom är ..

Nåja haha .. thats the ugly truth, Jag är SLARVIG!
Men försöker varje dag att bli mer ordentlig.. - plus då att man har två katter och då blir det ännu mer jobb... katthår överallt , frustrerande!



Pyton

Skrivet 2010-09-28 @ 08:20:10

Posted in FOTO | Kommentarer (1)
Det gick väldigt bra på jobbet i går. Men hade dock väldigt ont i huvet och i magen..
Men Ruben räddade min kväll :) hihi .. Han skrev först ett sms om att jag skulle ringa innan jag kom hem från jobbet.
Så jag ringde honom direkt då jag gått från jobbet och han lät så nedstämd så jag trodde att det hade hänt något så jag skyndade mig hem , upp för dom jobbiga hemska trapporna och in i lägenheten, det var mörkt överallt, såg inget! Då kom han fram och kramade mig och tog mig till vardagsrummet, där hade han gjort det riktigt mysigt. Han hade tagit bort tv rumsbordet och ställt dit det lilla runda bordet, det var ett ljus på bordet och en meny med en massa härligheter. Vilken romantiskt pojkvän jag har!! Vi satt där och åt och pratade, han hade hett på mitt favorit tv program på tv;n, pananormal state.. :) Guuud så mysigt vi hade..

Nu är han på praktiken och jobbar på och jag sitter här och nyser hela tiden, har sån smärta i magen.. Inte alls kul..
Men ska ta mig en dusch och se om det hjälper ..

Från det ena till det andra, på tal om bananer..
Det är riktigt kallt ute i dag, frosten ligger på... Snart kommer nog snön ..
Den första snön är alltid speciellt, men sen går det till överdrift.. så lite snö som ligger på backen skadar inte men när det blir snö överallt, bilar täckta med snö, husen täckta med tonvis med snö.. då är det jobbigt och läge till att dra till Bahamas..

Men julen är underbar, det måste ni ju hålla med om, man får så mycket stämmning, känner stämningen redan nu när kylan kommit..

Vad tycker ni? Sommar,höst,vår eller vinter? :)

Fullt upp

Skrivet 2010-09-27 @ 15:55:05

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
I dag har jag haft riktigt fullt upp. Har fixat en massa saker till min kusin, men tyvärr så är det hemligt för tillfället.
Har suttit från klockan 10. Mycket jobb.

Har just ätit rester från i går, köttfärsås och spagetti :) gott!! Snart drar jag iväg till jobbet , älskar att jobba kväll. Men jag hatar mörkret, jobbar mest självständigt så det är inte så mysigt att gå i dom läskiga korridorerna ensam.. :/ Nåja, bara bita ihop..

Toppen på det är att jag håller på att bli förkyld också, men som sagt bara bita ihop.. :) jag är en tuffing! haha


Nu drar jag .. Ha en fortsatt trevlig dag gott folk! :)

Foto..

Skrivet 2010-09-25 @ 20:58:48

Posted in FOTO | Kommentarer (3)
Jag och Ruben har varit riktigt sega i dag. Men hör och häpna, Ruben vaknade före mig! Haha ganska otroligt , han satt vid sängkanten och väckte mig på det mest underbara sättet du kan tänka dig! Vilken underbar pojkvän jag har! Nåja sen blev det lite Oc i sovrummet. Vi såg ett par avsnitt och sedan begav vi oss ut för att ta lite kort och se om de hände något på samhället, inte en enda kotte typ.. Nåmen fick iaf mina bilder, kanske inte dom bästa men det var skoj iaf.. Älskar ju att ta kort, då kommer min konstnärliga sida fram vilket är super bra för oss fiskar , haha! :)

Här kommer lite bilder som ja tagit i dag, alla är inte superfina eller så. Men kommentera gärna! :)





















Det kommer mer bilder senare, hoppas vi! :) haha

Vi ses gott folk! Och glöm ej att kommentera!

Idol

Skrivet 2010-09-24 @ 21:20:37

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Vem vill ni ha med i IDOL ? Jag ska då ringa och rösta på Jamilla! Helt klart, tror verkligen på henne, hoppas ni andra också gör det! Madeleine , ja jag tycker personligen inte om henne, men vi får väl se vem som kommer med i Idol! Spännande!


Lämna gärna en kommentar om vem ni vill ha med! :)

Boring?

Skrivet 2010-09-24 @ 15:33:04

Posted in FOTO | Kommentarer (0)








Har jag tråkigt? Inte alls.. Eller?
Jo jag har suuuper duper tråkigt, Ruben är sjuk och ligger och sover, får väl ta fram min bästa vän damsugaren och göra hemmet renare! :)

Kände inget sug att fara ut i kylan och ta kort :/ så det får nog bli någon annan dag!

Vi seos!

Fotografera

Skrivet 2010-09-24 @ 11:33:06

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Ja, den stora frågan! Vad skulle man ha gjort i helgen ? Är riktigt sugen på att fara ut och fotografera lite men vi får väl se, skulle vilja ta riktiga foton. Som ex bilden nedanför, hur fint träd är inte det där? Skulle vara en ära att fota ett sådant träd, kolla färgerna? Åhh så underbart det skulle vara. Önsketänkande! Men man får försöka göra det bästa av det.. helt enkelt..

Håller på att tvätta för fullt nu, det behövdes verkligen, hade verkligen "slut" på kläder, haha! Tycker inte alls om att tvätta, men man måste ju, eller nja kanske inte måste och måste, kan ju gå naken också. Men inte värt det!

Jag vet att de är många som är in och läser min blogg, men ni är väldig snåla på kommentarer.. Kommentera gärna. :)
Man kan faktiskt vara anonym om man nu vill det!!

Nåja, nu ska jag gå ner till tvättstugan och sen blir det duschen!
Vi ses gott folk!

Klockren..

Skrivet 2010-09-24 @ 09:29:50

Posted in Video | Kommentarer (1)
Jamilla Idris måste ju bara gå vidare tycker jag!! Hon har en sån fruktansvärt fin röst, hon har DET! Hon har väl gjort bort sig lite i tävlingen, men jag hoppas domarna ser bortom det... Och ger henne en chans, jag lovar att dom kommer inte att ångra sig!! Och ett litet plus i kanten är att hon är för jädrans lik Rihanna!!! Damn ..



Sen har vi ju kära Olle Hedberg.. Han med ögonen! haha , dom vackra ögonen, han är så otroligt charmig, han kommer att komma långt.. VILKEN RÖST!

The Last Song..

Skrivet 2010-09-23 @ 11:29:14
Jag och Ruben såg den i går, alla sa ju att den var såå himla bra. Men vet ni vad? Den var värdelös, stängde av den efter att vi sett halva filmen. Jag brukar ALDRIG göra det, men ja klarade inte av att se på den, seg, ingen som helst spänning, dåligt skådespeleri. Miley är den dåligaste skådespelaren i världen alltså! Jag klarade inte av henne!! Ojoj, och jag störde mig så mycket på hennes mun, hela tiden, det såg ut som hon hade löständer..

Nä fy bubblan vilken värdelös film alltså..



Snart så..

Skrivet 2010-09-21 @ 10:07:32

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Helgen var great! Sista helgen med Bella, vi hade riktigt kul! Kommer att sakna alla tider med dig .. Men vi skapar nya tider , självklart!! ;) Kommer och hälsar på i England! Glad för din skull, du kommer att få det toppen!

Bjuder på en bild som togs i Lördags!





Ha en skön Tisdag gott folk! :)

Bra låt!

Skrivet 2010-09-21 @ 08:37:13

Posted in Video | Kommentarer (0)
En gammal låt va? Men jag tycker den är så jädrans bra! :)

Bellinen..

Skrivet 2010-09-20 @ 13:02:05

Posted in FOTO | Kommentarer (2)
Jag kommer att sakna dig vännen min!

Min kärlek & jag..

Skrivet 2010-09-17 @ 12:46:20

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Jag älskar min Ruben så himla mycket. Minns första dagen vi hade tillsammans, vi låg och lyssnade på musik och pratade om allt möjligt i flera timmar, det var helt underbart. Så småningom så blev vi kära i varandra och innan vi viste ordet av det så flyttade vi ihop. Nu har vi bott med varandra i över ett år och umgåtts i stort sett varje dag. Det är ju klart att när man umgås så mycket kan man störa sig på saker, men vi blir bara starkare och starkare tillsammans för varje dag som går. Vi är som menade för varandra, vi pratar om allt, vi hjälper varandra, vi respekterar varandra osv..
- Ruben är en väldigt speciell människa, han är en sån otroligt stark människa, han ger mig verkligen hopp och lycka! Han är verkligen den jag vill spedera mitt liv med. Det finns så mycket att säga om denna fantastiska människa. Men jag väljer att inte berätta allt för då skulle ni bli så avundsjuka! :) haha ..

Men Ruben, Jag älskar dig på riktigt!






Klicka på dom för att förstora!

Foto

Skrivet 2010-09-15 @ 13:52:34

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Lördags:
Jag bella och Kajsa for och åt middag på afrodite, super jädrans gott! :) Sen for vi till Bella och startade upp.. Vi hade så sjukligt roligt, har inte skrattat så mycket på lääänge! Vi kan verkligen festa till det .. Lägger upp bilder sen på facebook.. Och kanske någon video? haha

Söndag, bakis dag , mådde inte alls nå vidare! Ruben likaså.. Men det var bara fixa till sig för 90 års firandet. Dom bokade "dream food" men kan gott och kort säga att det var det värdelösaste i världen alltså, har aldrig ätit sån äcklig mat i hela mitt liv faktiskt.. Köttet var som gummi och potatisen som sten. Nåja, vinet smakade bra, det var dock vårat men men.. Vi hade iaf en super super trevlig kväll.. Och det fanns två supersöta flickor där också, dom gick och tog kort hela tiden, så sjukt söta!! :) Haha

Måndag- jobb
och på kvällen kom Ness & Vera förbi, vi hade det jätte trevligt, satt och prata allmänt och såg på tv.. :)

Tisdag- Jobb

I dag - Hade velat fara ut och ta kort, men jag tror det regnar? :) får väl ta det någon annan dag!
Vad har ni gjort i dag?




Vad tycker ni ?




FOTO

Skrivet 2010-09-15 @ 11:29:54

Posted in FOTO | Kommentarer (0)

Klicka på dom för att förstora.


Modell: Annahita Ljungqvist

CRAZY!

Skrivet 2010-09-11 @ 16:19:45

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Jag blir tokig på mitt hår, sliter snart av det, så tokig är jag! Jag kan inte göra något med det alls..
Det ser rent för jädrigt ut! Vad ska jag ta mig till? Jag måste ju vara sämst på att fixa mitt eget hår alltså..
Sen är jag inte nöjd med klippningen jag fick heller, stör mig jädrigt mycket! Nästa gång jag klipper mig så blir det
i en storstad med kunniga frisörer!! Punkt.

Från det ena till det andra, var ju ut med Bella i från typ 2 till 6 .. gud va roligt vi hade! :) Vi gick runt och kollade lite i affärer och sen for vi och fikade .. Jag köpte en maskara, puder, parfym och en massa annat smått och gott ..

Jag har fått min telefon nu också, jag ÄLSKAR den! Den är sååå fin, men lite jobbigt med touch faktiskt, men de funkar! :)
I kväll är det feeeest i massor .. hoppas vi får det kul i kväll!

Först ska vi gå och äta på Afrodite och sen till Bella för att pimpla lite vin ;)
Ojoj, hur kommer detta att gå? haha, är inte så duktig på att dricka vin, brukar sluta dåligt..
Men det är ju huuur gott som helst!

Nåmen nu ska jag ta och försöka få till mitt hår, FÖRSÖKA! Men ni får ha en trevlig lördag kväll gott folk!
Bjuder på en gammal bild, då ja va blond..

Foto

Skrivet 2010-09-11 @ 12:16:53

Posted in FOTO | Kommentarer (1)
Vilken redigering är bäst?







Modell: Annahita Ljungqvist

Foto

Skrivet 2010-09-11 @ 10:57:37

Posted in FOTO | Kommentarer (1)
Foton på Annahita och Nina! :)

Kom gärna med en kommentar!





Modell: Annahita Ljungqvist




Modell: Nina Ökvist


Foto

Skrivet 2010-09-10 @ 20:47:00

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Testade lite .. :) Vad tycker ni?


Modell: Nina Ökvist

Foto

Skrivet 2010-09-10 @ 09:12:55

Posted in FOTO | Kommentarer (0)

Modell: Erika Danielsson


Modell: Erika Danielsson

Scary mary..

Skrivet 2010-09-10 @ 07:50:29

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Gick mest och var rädd på jobbet, fy bubblan! På dagen gick det strålande men så fort mörkret kom så jaa, jag var super rädd! Plus att man gå själv mestadels av tiden.. Längst upp är det som obehagligt..

Nåja, när jag kom hem så mötte jag Ruben vid porten till lägenheten, han hade just slutat jobba! :) Han fick jobba ett par extra timmar och det är ju toppen!! Tummen upp för honom.. My superman! haha

I dag hade jag tänkt gå och samhället en sväng, behöver lite smink och så.. Åhh va jag önskar att jag bodde i en stad nu! Tillgång till jävlat allt!! Skulle ha behövt en fixeringssprej för ansiktet.. men det finns ju självklart inte, och en primer skulle inte sitta helt fel heller.. Helst från Make Up store, det finns ju heller inte här..

Nä färdig klagat! :) haha..

Nuså blir det att hoppa in i den sköna duschen, kommer nog att stå där ett tag! ^^,


Modell: Erika Danielsson

Work!

Skrivet 2010-09-09 @ 11:15:59
Nu snart ska jag iväg till jobbet..
- Är lite irriterad över telefonen som jag skulle få, den kommer ju aldrig. Är ju så otålig! Vill ha den NUU!
Och mina O.C skivor! Vill ha vill ha! Men dom kommer väl så småningom..

Nu drar jag!

Modell sökes..

Skrivet 2010-09-09 @ 09:29:01

Posted in Tips | Kommentarer (0)
Söker en ansiktsmodell med många ansiktsuttryck..
Och en som kan hjälpa till på ett hörn, det blir ganska enkelt fast ändå inte, blir nog svårt att
få till en bild .. Men jag ska lyckas! Hoppas bara någon är sugen ..
Skulle vara ett plus med en som har fint leende, men det är inte nödvändigt, men hade tänkt mig en lite mer
finare och en lite mer grovare .. svårt att förklara nåmen de är det jag söker! :)

Så TVEKA inte att "söka" .. ;)

-
Nåmen har just duschat, fy bubblan vad jag älskar min dusch men måste dock köpa något som håller upp duschen, svårt att förklara .. haha .. Men den är GRYM! skulle kunna stå där hur läääänge som helst!




Rekomenderar starkt!
Peeling för ansiktet: Den var grymt bra, men dock inte för känslig hud!
Facemask- GRYM! Blev sjukt fin i huden redan efter första gången.
Båda är köpta på Kicks , 99 kronor per st. Sjukt billigt!





I dag ska jag iväg och jobba kväll! Från klockan 11.45- 21.00 .. :)
Vi hörs sen! Ha en bra dag gott folk!



Splash Colour..

Skrivet 2010-09-08 @ 19:51:26
Har varit och solat, super skönt! När vi kom hem gick jag direkt till badrummet för att peela ansiktet, efter att jag gjorde det så har jag haft i en ansiktsmask. Vilket var väldigt behövligt!!! Nu känner jag mig riktigt fräsch!!

Funderar på att skaffa en ny blogg, den bloggen kommer bara att handla om smink, mitt stora intresse! :) Men vi får se hur det blir med det, är inte så duktig på att uppdatera så ofta, ibland har jag ett il men det är inte ofta.. haha ..

Vad tror ni?

Summer..

Skrivet 2010-09-08 @ 17:56:35
Måste säga det att det har varit riktigt fint väder ute i dag, satt en stund på balkongen och försökte få nå färg men det räckte inte till så jag beger mig till Solariumet en stund! :) Har varit VIT hela sommaren.. Det var ju tänkt att jag och Ruben skulle utomlands, men det blev inget eftersom han har bara jobbat en och en halv månad i sommar så han har inte tjänat ihop tillräckligt med pengar, han försökte få sålt bilen men det gick ju inte .. Så det blev alltså inget, synd för vi hade sett fram imot det! Nåmen det får bli en annan gång :)

Nu ska jag bege mig till "Sunland" .. vi ses!

The Backup Plan & Robert Pattinson..

Skrivet 2010-09-08 @ 15:45:38

Posted in FOTO | Kommentarer (1)
Har inte gjort så där värst mycket i dag, bara tagit det lugnt som vanligt..
Kikade runt lite på dom "kända" bloggarna, vissa är riktigt bra! Fokis gillar jag hemskt mycket, för hon
har som en egen stil, kul att läsa hennes blogg. Kikade på paows blogg för första gången, söt tjej och hennes
kille är ju ruggigt snygg, men han verkar inte ha nå vett i huvet dock, synd! Annars hade han nog haft hela
paketet! :)

I går var det ju IDOL! vad tyckte ni om första avsnittet? Jag tyckte det var lite så där tråkigt innan hon kom!
Gå in på länken här : http://www.tv4.se/1.1800321/2010/09/07/jamilla_ar_chockad_men_glad_over_att_ga_vidare_i_idol

Efter Idol så såg jag och Ruben " The Backup Plan", hade inte så höga förväntningar på denna film, men vilken chock jag fick, tycker att den var ritkigt rolig och bra! :) Fick mycket skratt!!



Från det ena till det andra, såg på Ellen som vanlig i dag, vem dök upp där? :) JO! Robert Pattinson, han är alltså det grymmaste som finns! Vilken personlighet, vilken utstrålning, vilket utseende! Jaa fy bubblan!




Nu ska jag laga mat och idag blir det lax på saltbädd med kokt potatis, mmm..så gott! Vi ses gott folk! :)
Avslutar med en bild på mig!

Ordered..

Skrivet 2010-09-07 @ 19:49:35
Har städat och tjoat på i dag, har forfarande tvätt i torkskåpet , det tar aldrig slut!!
Kollade lite på exorsism och sånt, tycker att det är väldigt intressant, jag vet att det är många som inte tror på detta men jag tror då verkligen på det, finns gud så måste djävulen finnas också. Tror på dem båda! Tyvärr så finns det inga konkreta bevis så folk har svårt att tro på sånt. Men det existerar tro det eller ej!

Kikade lite på youtube.com om detta, hittade något väldigt intressant, kolla om DU VÅGAR!



Har beställt en telefon och en seriebox.. :) läääängtar .. kommer väl så småningom! ^^,
Och i kväll är det ju IDOL! Ska bli intressant.. Missa det inte! Klockan 20:00 gott folk!



a white paper..

Skrivet 2010-09-03 @ 09:13:04
Det var så fruktansvärt härligt väder i går på kvällen när jag gick hem från jobbet. Det var mörkt men förfärligt tyst, nog kan det vara skönt med tystnad men snälla.. Lite mer liv än så va ? Nåja, när jag gick upp för trapporna till lägenheten så kände jag är fruktansvärd lukt, surströmming.. Någon har ätit surströmming.. haha nä fy blä va de stank! Tur att det inte luktade i lägenheten för annars hade jag blivit sur som fasen.. - ingen skada skedd iaf :)

Såg film med Ruben i går och det blev Vampyrer suger, måste faktiskt hålla med alla andra som sett den, den var faktiskt inte så där jätte bra, men jag fick mig många skratt ändå..
- Men gott folk, Jakob var mycket mycket snyggare i vampyrer suger ..
Och Edward , ja vad ska man säga.. Robert Pattinson, vilken dröm! ^^,

Nä nu ska jag ta och duscha och sen städa .. som vanligt, haha!
Sen tror jag nog att jag tar en promenad till mamma med systemkameran i högsta hugg ! haha

Vi ses!

locked out..

Skrivet 2010-09-02 @ 14:19:47
Gick ut för att ta mig ett bloss och Ruben skulle precis iväg så han gick ut på balkongen för att pussa mig hej då.
Jag satt och rökte en stund och till slut släckte jag ciggen för att gå in. Och precis då märker jag att dörren är låst. Skit kul, så jag blev alltså utelåst! Och han skulle till skolan och vara borta i minst en timma. Jaa, så jag satte mig ner och vänta.. Efter ca 20 min så kom han tillbaka, han hade glömt något. Och det var ju då verkligen tur.. för annars hade jag fått vänta riktigt länge!

- Jag hade tur i oturen kan man säga!



It hurts so bad to pay the bills..

Skrivet 2010-09-02 @ 12:42:49
Jaa, nu har man betalat räkningarna och det gör lika ont varje gång. Pengarna bara flyger iväg.. Har nästan inga pengar kvar .. Nåja, det måste ju göras!



I dag så har jag inte gjort något alls, bara tagit det lungt .. Har blivit alldeles för lat, måste ta och skärpa mig..
I kväll blir det iaf jobb så de är ju bra.. Börjar klockan 16:15 - 21:15 .. 5 timmar, inte så mycket men det är ju iaf nått!

Jo just det ja, var in på Lindqvist i går och kikade, hittade en superfin höstjacka som passade riktigt bra på mig, den framhävde mina former , XD HAHA! Den var inte så dyr heller - 799 kronor ..

Men vill ju ta mig till en stad först .. Bättre där ;)

Nä nu ska vi fara och handla ..
Vi ses Gott folk!

Movie time ..

Skrivet 2010-09-01 @ 18:13:51
Nu blir det att se Dear John med Ruben , många säger att den är bra. Men vi ser väl, men den kan heller inte vara så himla dålig för Channing Tatum är ju me så ;) Ska bli intressant..



How old is my body?

Skrivet 2010-09-01 @ 14:45:48
Ja, nu har jag varit och kollat hur gammal min kropp igentligen är. Är verkligen inte förvånad egentligen, min kropp är 27 år gammal. Men vissa saker tycker jag var konstigt , jag är tydligen NORMAL , haha!

Detta är resultatet:

* Fett % = 28,9
* Vatten % = 53,2
* Muskler kg = 48,3
* Fysisk Gradering = 5 , Normal fettprocent & normal muskelmassa
* Benmineral kg = 2,6
* Viloförbränning = 1561
* Metabolsk ålder = 27
* Bukfett = 2 , Normalt är från 1 - 12 ..

Så det var ändå inte så värst farligt ändå, men man skulle nog ha börjat träna och äta rätt..
Och jag tänker absolut inte käka nå pulver för jag tycker att det är SKIT! Ska man gå ner i vikt så
krävs det att man tränar och tycker att det är roligt och äter i måttliga mängder, vad du äter spelar
inte så stor roll bara man rör på sig. Man kan inte bara sitta hemma och käka piller och pulver och tro
att man går ner i vikt, det funkar inte så mina vänner.

Mitt superbra tips är att när du stiger upp på morgon (spelar ingen roll om när man stiger upp) gå ut och gå i ca 40 min sen när du kommer hem vilar du en stund (läs en bok eller något) typ en kvart tjugominuter och sen äter du LITE frukost, du ska inte proppa i dig. Sen behöver du inte gå eller något under dagen det räcker så.. iaf till en början!!
Sen äter du Lunch middag och inget mer efter det helst!

Många gör fel också att dom tar i för hårt för början och det ska man ABSOLUT inte göra.. DU börjar smått och sen tar man i mer..

Och mår man bra när man tränar då går man verkligen ner i vikt.
Jag mådde inte bra när jag först började med det och jag gick inte ner ett skit.. men sen gjorde jag något riktigt dåligt och det var att jag slutade äta, inte helt men åt väldigt väldigt lite för ja ville verkligen gå ner i vikt.. Och då gick jag ner 6 kg .. Mådde väldigt bra och fick verkligen super sug för att träna.. och se på fan de hjälpte gick ner i vikt som bara den.. och de roliga är att efter att ja slutade att träna så har jag inte gått upp så mycket .. på ett år har jag gått upp 1 kg kan man säga och då har jag VERKLIGEN inte varit nyttig..

Nä jag tror ta mig tusan att jag ska börja.. man mår mycket bättre också och får mycket mer energi, så skippa pillren och pullvren och börja att vara ute och gå .. :)

Mitt absoluta bästa tips!

Ne nu ska jag ta och göra någon nytta som att städa..
Vi Ses gott folk!