Fiskarna- Jag!

Skrivet 2010-08-04 @ 18:39:44
Har alltid varit jätte intresserad av astrologi. Och fick en super bra sida av Isabella , man skriver in namn stället man föddes på (ALLA finns) tid datum osv.

Och detta kom upp för mig:

Som den tolfte och sista Stjärntecken innehåller Fiskarna inom sig en liten erfarenhet av alla tecken. Detta ger Fiskarna förmågan att identifiera sig med människor från alla samhällsskikt - oavsett bakgrund - på något sätt. Dessa personer är inte bara föränderlig och anpassningsbar, de har öppna sinnen och en enorm förståelse. Men Fiskarna känner sig ofta missförstådd. Fiskarna får tillbringa en stor del av sitt liv längtan efter förståelse, och å andra sidan i ett tillstånd av gudomlig missnöje. Lidande är ibland glamoriseras i Fiskarnas värld.

Fiskarna är stämda på ett högre syfte och sina drömmar bortom individen. En djup kärlek till mänskligheten, och medkänsla som inte känner några gränser finns med denna placering av solen.

Konsten, marknadsföring, musik, undervisning, drama, helande konst ... alla dessa är områden där Fiskarna kan finna uttryck.

Fiskarna är ett känsligt tecken - både känslig för kritik och känslig för andras känslor. Lätt rörd av mänskligt lidande, åtminstone i teorin skulle Fiskarna inte skada en fluga. De tror på människor, och har svårt att säga NEJ.

Andra finner Fiskarna tendens att vara för sent till möten, långa mellanrum beteende och tankspriddhet uppgår till oansvarighet.

Många Fiskarna verkar nästan allergisk mot saker som inköpslistor, kartor, vägbeskrivningar och instruktioner, och för vissa tappra själar, även klockor - de föredrar att känna sig fram genom livet än att följa vissa plan.

Kort beskrivning:

Hon är medlidsam och sentimental. Hon tycker om isolerade yrken: administration, arkiv, historia. Anda av självuppoffring.

Svagheter: tendens att vilseledas, bristande erfarenhet eller oförmåga att tillämpa erfarenhet praktiskt. Letargi, över-känslighet och känslosamhet.


Älskar practical jokes och höja ögonbrynen.




Hon kan vara otålig. Hon gillar motsägelse. Hennes argument är högljudda och animerade.


Du är mycket kraftfulla och aggressiva med era åsikter. Du har en tendens till fanatism och ofta vill införa dina idéer på andra, ibland på ett subtilt sätt och ibland mer nödvändighet. Du kommer att hitta dig själv lockas av det ockulta och andra mysterier men vi rekommenderar att du undviker dessa ämnen eftersom de kan generera vissa upptagningar eller besatthet. Du måste lära dig att kontrollera din otålighet och impulsivitet, att tänka över saker innan de talar, och att respektera svagheterna i andra.


Vill ta ledningen i kärlek, älskar erövringen, kan en slösare med pengar, åt att göra impulsiva köp, gillar att hålla saker spännande i kärlek. Mycket varm. Spontan och charmig i hennes direkt och okomplicerad metod i kärlek.


Haha va? Jasså, hmm ja jag vet inte , lite stämmer väl ;)



Oberoende i kärlek. Hennes kärleksliv är rik, men eventuellt med passerande kärleksaffärer. Hon tröttnar snabbt och är rädd att förlora sin frihet. Traditionella äktenskap får inte för henne. Hon har det där lilla som attraherar det motsatta könet: hon tycker om amorösa äventyr, hon är romantisk. Hon är den eviga älskare och kanske är otrogen om hon har ett seriöst förhållande. Hon gillar konst, något nytt.

Detta stämmer helt och hållet :)


förmågan att komma överens med - och accepterar - människor från alla samhällsskikt som vänner är stark med denna ståndpunkt. Hon kan lätt se igenom falskhet i andra. I relationer, tolerans den viktigaste "ingredienser" till henne. Hennes sexuella preferenser är något okonventionell, och hon kommer inte vara nöjd med en partner som försöker begränsa hennes sexuella uttryck. Hon är oftast ganska lätt  behålla relationer som kräver en stor frihet och tolerans, till exempel långa romaner eller uppställningar där partner inte kan se varandra konsekvent. Hennes stil i kärlek är något gratis och tempofyllda och intetsägande. Hon helt naturligt accepterar tanken att hennes partner kan behöva några personliga utrymme och frihet


Hon lockar flest lycka när hon tar ledningen, initierar, inspirerar och visar entusiasm och mod. Tror på styrkan av positivitet, att livet är vad du gör av det. Älskar konkurrens, att göra saker självständigt.



De verkar se rakt igenom människor, se igenom ytlighet. Detta kan vara ganska avskräckande för en del, och spännande för andra.


detta är bara lite av allt som står .. jädrans va mycket text det är, men spännande.
Ja nu har ni fått veta lite dirty fakta om mig kan man som säga, för det mesta stämmer, men dock inte allt. Den feta stilen stämmer nog mest sku ja tro!

Vill ni själv kolla upp erat så gå in på
: http://astro.cafeastrology.com









Kommentarer
Postat av: Isabella

Hej du kanske skulle ha nämnt att det är din personliga födelsekarta så den stämmer inte in på alla=)

2010-08-05 @ 20:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback