Helgen ..

Skrivet 2010-04-12 @ 10:10:39
Den har varit riktigt skön!
Det var så fruktansvärt skönt att få komma bort från Arvids och spendera tid med Ruben på hög nivå.  :)
När vi kom fram till stugan i Torsdags så gjorde vi oss lite mat och sen spelade vi lite kort eller jaa, lite och lite , i 7 timmar faktiskt.. haha :) Men de var mysigt! Fredagen så gjorde vi en snögubbe just utanför stugan och grillade utomhus. Vi skulle igentligen fara och fiska men vädret var inte på topp så vi stannade istället och hoppades på att de skulle bli fint väder på Lördagen istället. Rubens mor och far kom senare på fredagskvällen och bjöd på kladdkaka med grädde, mumms!

Lördagen, alla steg upp förutom Ruben, haha! Han var riktigt svår i lördags , men till slut fick han nog av vårat tjat och steg upp! Vi åt frukost och tog på oss kläderna .. Sen tog vi skotrarna och drog iväg för en fisketur! :) Vi fick mycket småfisk! haha :) Nåmen , sen efter några timmar så gav vi upp och for tillbaka till stugan, nilla (rubens mor) hade fixat upp eld och våffelsmet.. :) Så då var de bara att grädda våfflen :) seee gott de var! Sen satt vi ute i solen och gottade oss ett tag. Senare på kvällen efter middagen så beslöt vi oss för att bada ute :) Så vi badade ute vid sjön i ett badkar , så jädrans mysigt..
Ni ska få se bilder sen ;)

Vi satt där i nästan två timmar med öl och ostkrokar och roser i vattnet ;) romantica ..

Söndagen så skulle vi upp på nå berg men det gick då inte så värst bra så vi for tillbaka till stugan :P
sen var det bara att packa och göra sig i ordning för hemfärd-..
Min helg var toppen..
Tack till RUBEN och till Nilla och Dan! :) Känner mig som en människa igen! :D


Kommentarer
Postat av: Sara Wikberg

ostkrokar i vattnet? :P Ja, så kan man ju också göra. Nä, så gjorde ni nog inte, men man kan tolka det så när man läser. Jag håller med om att Storträsk är toppen. Det är min fristad.



/Sara

2010-04-13 @ 07:14:25
URL: http://sara.brannvidd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback