Oh my..

Skrivet 2011-01-31 @ 21:16:07
Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Men jag har ett skyll till varför, och det är för att jag bara har haft en massa att göra. Allt detta med skolan gör mig så otroligt stressad men det löser sig, lägenheten i arvidsjaur gör inte saken bättre, alla betalningar måste göras men vet inte vart jag riktigt ska börja? Ska börja ta en sak i taget istället för att rusa över alla saker samtidigt, som jag gjort dom senste två veckorna. - Andas ut, allt kommer att lösa sig!

Har flyttat till Skellefteå nu på heltid, kul med en stad meeeeen.. Ja det finns mycket meeeeen ..
Från det ena till det andra, Ruben har varit här i helgen och det var så otroligt skönt att ha honom här hos mig, han är min klippa, tyvärr så var han tvungen att fara hem i dag eftersom han också har skola. Saknar honom redan..

Nee gott folk, nu ska jag ta en kvällsmacka och läsa den engelska artikeln, big day tomorrow.


Sussa sött!


Jobbig dag..

Skrivet 2011-01-18 @ 14:33:54
Och den är inte slut än ...

Fy fan säger jag bara!

Universitet

Skrivet 2011-01-17 @ 21:50:56
Fick ett samtal av skolan i dag. Satt i bilen påväg till jobbet, jag kom in på universitetet i Skellefteå på Socionom Utbildningen, jag frågade om jag fick fundera lite, fick två timmar på mig. Jag hade ställt in mig på att jag inte skulle gå någon skola i år.. Så jag var riktigt vilsen och det var jobbigt att jobba samtidigt. Jag funderade och funderade och till slut bestämde jag mig för att ta chansen, det är inte ofta man får en sådan chans eftersom mina betyg är super dåliga och högskoleprovet gick ju inge bra det heller.. Så jag ringde upp och tackade ja till erbjudandet, frågade när jag skulle börja och då sa hon;
- I dag!

Oj , trodde verkligen inte att det var sant. Men bara gilla läget, det kommer att bli en intensiv vecka/månad..
Ska dit på onsdag och har absolut ingen aning om vart jag ska eller göra.. men det löser sig säkert.

Har mycket jobb framför mig, men ska nog klara det! Ska göra allt jag kan. Men man har gode mycket press på sig..

Nu vet ni :) Nu ska jag ta och krypa till kojjs, mycket att göra i morgon!

Ha det fint..

En dröm..

Skrivet 2011-01-16 @ 14:38:29

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Spike (min kisse) väckte mig i morse, vet ni hur? Jo han tog sin tass och tryckte den på min kind.. Jag älskar min katt men jag funderar starkt på att stänga dörrarna till sovrummet så att man inte behöver bli väckt klockan 5-6 på morgonen ..

Men som sagt jag älskar ju min katt, så det kommer nog bli ganska svårt! Han är alltid vid min sida!
Måste berätta lite mer om min katt. Det är ingen "vanlig" katt, han har stora ljusa ögon när det är ljust och stora mörka när det är mörkt, nosen sitter nästan i höjd med ögonen och den sticker inte ut, underläppen hänger lite så där sött, öronen är små och pälsen är otroligt obeskrivligt mjuk. Han älskar att följa efter mig och han gör det nästan alltid, när man ropar på honom så kommer han direkt, enligt honom så är jag bara hans, kommer Nils (min andra kisse) eller Ruben och ska mysa med mig så skrämmer spike iväg dom och han är tokig i MAT! Jag minns när jag första gången såg han, det var på landet i Norrköping. Han var den vackraste i världen. Han fick följa mig hem till Arvidsjaur med tåg, det var en lång och jobbig resa, han jamade mycket när han var i buren så jag tog ut honom när vi satt på tåget, försökte hålla mig vaken för han låg helt öppet i mitt knä, ville inte att han skulle rymma. Men att hålla sig vaken i 13 timmar när man är riktigt trött går nog inte, jag somnade och sen vaknade jag i panik när vi var framme. Men vet ni vad? jo han låg kvar på samma ställe och samma sätt, han hade inte rört sig ur fläcken.

Jag älskar min katt Spike. Han är den underbaraste helt enkelt.

Detta är min katt..



Man kan inte rädda alla..

Skrivet 2011-01-15 @ 14:41:03
I går blev det jobb på flyget :) Nu strömmar det in pengar, eller så inte! Nåja när jag kom hem så gjorde jag kyklinggryta med potatis ( less på ris ) Och resultatet blev fantastiskt på riktigt .. haha

I dag har jag och Ruben varit och spelat Badminton, hur roligt som helst, jag börjar bli gode vass alltså! Vann 3 gånger över Ruben :) Skulle nästan ha låtit honom vinna en gång :P

När vi kom hem så bestämde vi oss att vi kommer nog inte att vista oss ute på ett bra tag, tills kylan försvinner! För vi är så förbaskat less på denna kyla alltså, vem vill leva i - 33 grader KALLT! Näää huvva..

Nu ska jag ta och hoppa i duschen.. och värma mig lite ..

Plättar Inte Pankakor

Skrivet 2011-01-13 @ 13:37:18
Jaaa, det finns små plättar, plättar och pankaka. Enligt vissa så
heter det plättar, pankakor och ungs pankaka.. Men det är så feeel.. haha, nåmen i dag ska jag iaf ta och göra plättan, det var ganska länge sedan :) Plus att jag har en "hemlig" ingridiens till mina plättar.. fy bubblan så gott det kommer att bli :) hihi

Känner mig så trött i dag, lite jobbigt faktiskt eftersom jag har ganska mycket att göra i dag! Nåmen bara bita ihop, hålla sig vaken och göra det bästa man bara kan!


Föräldrarfritt

Skrivet 2011-01-12 @ 21:06:46

Har just sett färdigt föräldrarfritt, tycker att det är väldigt intressant att se hur barn beter sig när inte föräldrarna är där och kollar till dom. Hur dom klarar sig själv .. Jag tycker att dom är ganska duktiga faktiskt.. för att vara 11 år och neråt. Tycker att alla borde se detta program! - Kanal 5 på Onsdagar - Klockan 20.00



Pojken som står i mitten längst fram är så otroligt charmig och söt! :)

Förändring..

Skrivet 2011-01-12 @ 13:59:50

Förra året var ett ganska bra år för mig. Jag tog verkligen tag i saker och gav aldrig upp. Jag känner hur mycket jag växt bara på en kort tid. Jag tror faktiskt att denna tid har varit den bästa för mig, jag har fått vara mycket själv, tagit mer ansvar och bättre beslut. Vissa beslut har självklart inte varit så bra men dom har jag lärt mig massor av. Jag börjar lära känna mer av mig själv och hur jag är som person. Men det finns ett år där jag mådde riktigt dåligt eftersom jag visste igenting om mig själv och jag var så kluven, visste inte vilken väg jag skulle ta, tänkte mycket på framtiden och försökte planera, tänkte inte på vad som var bäst för mig utan tänkte bara på alla andra hela tiden, det var ett ganska jobbigt år. Det var när jag var 20/21. Inget i livet är lätt men jag har börjat se livet från ett annat håll och det känns mycket lättare på något konstigt sätt. Jag kommer att få mycket motgångar framöver men även massor av lycka. Men jag är mer beredd nu.

Man ska aldrig skynda på något, utan låt det vara och lev i nuet. Man ska inte oroa sig för framtid, det kommer att ordna sig till slut.


(Bild lånad från google.se)

Tiden

Skrivet 2011-01-11 @ 21:12:57

Posted in Video | Kommentarer (0)
I dag har det gått undan.. Har tvättat hela dagen, städat lite, gjort färdigt alla arbeten på datorn, oj oj oj så duktig jag har varit i dag! Jag ger mig själv 4 stjärnor :)

Jag och Ruben har hunnit se en film, en otroligt bra film dessutom! Helt klart värd att se för er som inte har sett den! Har hunnit prata med Bella också, vilket var riktigt roligt . Är glad för att allt går som det ska :) Och hon kanske kommer hem igen och hälsar på inom en snar framtid, får hålla tummarna. Saknar henne enormt! Men jag kommer nog och hälsar på en vacker dag i England ;)



Nu ska jag snart bege mig till sängen för att sussa..
Natti natti

tre stjärnor

Skrivet 2011-01-11 @ 10:59:34

Little Fockers- Den var ganska bra men jag föredrar dom tidigare filmerna. Fick mig ett litet skratt här och där, den var värd att se i alla fall.. :)

Just nu håller jag jag på med tvätten för fullt, ska städa lite också när jag väl är igång..
annars händer det väl inte så mycket i dag, en lugn dag! :)

Blev lite små sugen på att fara och åka snowboard, det måste bli av väldigt snart .. :) Men då måste det var riktigt bra väder så att man inte fryser ihjäl ..

Skriver mer senare...

Robert De Niro - Funny man

Skrivet 2011-01-10 @ 17:04:11

Posted in Video | Kommentarer (0)
Nu har vi prövat smörgåsgrillen och det blev riktigt gott. Har hunnit skriva färdigt mitt CV, är så otroligt stolt över mig själv haha :) Nu är det perfekt tycker jag! Fick dock ej igång Microsoft på min dator så jag fick låna Rubens dator .. Nu ska jag fixa lite i vårat fotoalbum och sedan blir det en film.. Nämligen Little Fockers, ska bli kul att se men jag tror inte att den är lika bra som dom förra filmerna. Men vi får se, skriver senare i kväll eller i morgon om hur jag tyckte att den var :)

Chili

Skrivet 2011-01-10 @ 13:02:33
I morse när jag vaknade fick jag panik, glömde att jag hade träff på Arbetsförmedlingen i dag, så det var bara att he sig in i duschen och tvär duscha och göra sig färdigt .. Hann iaf i tid , mötet gick fint :) Efter mötet gick jag hem och städade lite. När Ruben kom hem så for vi ut och handlade lite behövliga saker.. Vi köpte oss en smörgåsgrill på expert .. :)

Så det blir att testa den snart :) Mums va gott! Nu måste jag verkligen försöka fixa igång mitt Windows program, önska mig lycka till!

Lyssna mer på Sean Banan :)

Skrivet 2011-01-09 @ 20:20:21

Posted in Musik | Kommentarer (0)

 

Sean Banan
är numera pappa till alla rumpor här
Kött fifaan
älskar jag med mera kött mera blir jag kär
Celluliter här och där
helt okej men inga konkelbär

hantera stora och små som körsbär, jag svär
Köttig som Beyonces halo
saftig som rumpan på J-Lo
Skaka på kroppen från topp till tå
Shaka på götten så långt det går

RUMPA
Måste shake, upp och ner sen vägg till vägg
RUMPA
Kött fyfan, shaka den för Sean Banan!

x2

Skaka rumpa
Skaka rumpa
Vad gör du?
shaka den för Sean Banan!

x2

Ursäkta mig nu alla beniga tjejer
lyssna på vad bananen säger
kött fifaan eat some more

sluta se ut som en crackwhore
Gynning Rosing Silverstedt
beninga bimbo utan fett
så ta mitt råd och ät dig mätt
varsågod med kebabspett!

RUMPA
Måste shake, upp och ner sen vägg till vägg
RUMPA
Kött fyfan, shaka den för Sean Banan!

x2

Skaka rumpa
Skaka rumpa
Vad gör du?
shaka den för Sean Banan!

x2

Eh he he he he
Hallå där kött och blåbär
yo yo yo Sean Banan här!
Den här låten är en underbar
dedikation till alla domhära saftiga
runda
kurviga
stora (Skaka på rumpan)
sköna (Skaka på rumpan)
underbara (Skaka på rumpan)
goa (Skaka på rumpan)
varma kvinnorna (Skaka på rumpan)
i hela jävla världen (Skaka på rumpan)
(Skaka på rumpan)

RUMPA
Måste shake, upp och ner sen vägg till vägg
RUMPA
Kött fyfan, shaka den för Sean Banan!

x2

Skaka rumpa
Skaka rumpa
Vad gör du?
shaka den för Sean Banan!

x2

Sean Banan number one rankad,
inte som Anna Anka,

number one planka.


HAHAHA! :)

Good Morning..

Skrivet 2011-01-09 @ 12:47:27

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Tog lite sovmorgon i dag igen, skönt var det :) I dag har jag inte så mycket att göra, ska gå en sväng till mamma för jag måste fixa ny musik till min ipod och mp3.. Måste skriva under några tråkiga papper i dag, boka tvättstugan, städa undan lite, kolla på internet efter tyg till himmelsängen, skriva lite på mitt CV :)

men nu ska jag börja göra mig i ordning , skriver mer sedan :)

Lite bilder från när jag var blondie.. Saknar mitt blonda hår ..


Luleå..

Skrivet 2011-01-08 @ 23:00:26

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
I dag har jag, Ruben, mor, far och syster varit på en liten shoppingtur i Luleå :) Fick mig en mysig tröjja från gina och ett fint linne från Cubus, köpte smink från kicks, prydnadskuddar och bordsdukar från jysk, lite små gejjs från Lagerhaus, en välbehövande rosa superfin plånbok från en plånboksaffär (minns ej vad den hette), dyrt schampo och balsam.. Så jag är iaf nöjd. För vi fick bara 2 timmar på oss att vara på stan, så jag var gode stressad, sprang igenom allt.. Lite jobbigt, kändes som att hjärte skulle hoppa ut. Ville ju hinna så mycket som möjligt, det är inte så ofta man är i en stad. Sedan for vi till storheden för att mor och far ville så gärna på Elgiganten för att köpa en ny spis, medans dom var och kollade på tråkigheter så gick jag, Ruben och Erica till Djurmagasinet. Erica köpte mat och skålar till hennes Gerbil "florry" och jag köpte lite kattmynta åt kissemissarna , dom måste ju också få bli hög någon gång ;) haha

Vid tre tiden så begav vi oss till Coop Arena för lite hockey.. Fast inte för jag och Ruben, vi lånade pappas superbil och åkte in till storheden igen och kikade vidare. Vi var på biltema, jula, rusta och jysk. Ruben hittade en massa skrot till bilen och en dator .. :) Så nu är han också nöjd.

När hockeyn var klar hämtade vi upp dom andra och drog iväg för lite käk och sedan raka vägen hem! Är så sluuut , men de var riktigt roooligt :)

Och jag MISSADE Annahitas telefon samtal igen, fasiken också! Så om du ser detta så ring upp.. igen, om du orkar och vill! så klart! :)

Här väntar vi på att fader skulle komma och plocka upp oss..



Jag- nyvaken och frusen


Jag- nyvaken och frusen





Ruben- trött, less på att springa efter mig på alla tjejaffärer.. tapper man!



Ruben- ser riktigt uttråkad ut haha ..



En liten söt kanin på Djurmagasinet



Söta små Gerbiler på Djurmagasinet :)



Nu ska jag bara sööva, natti natti! :)

Badskum

Skrivet 2011-01-07 @ 19:54:19

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Har just badat färdigt , det var riktigt skönt :) Men blev lite föör mycket skum, haha .. men mysigt!
Nu ska jag och Ruben mysa framför tv:en ett tag och sen blir det nog att sova, vi ska fara till stan och shoppa lite i morgon.
Ni ser ju, masssssa skum :)


Jag bland allt mysigt skum :)

Mysigt..

Skrivet 2011-01-07 @ 18:21:19
- Annahita, jo tack jag kommer på en gång, det kan ju ta ett tag ;P
Men hade varit gött med sol och plusgrader just nu ..

Nu har iaf jag och Ruben varit ute på våran lilla promenad, myysigt! :) Men det snöade på ganska bra, hade fullt med snöflingor i ansiktet .. - enligt Ruben ..

Vi gick till mamma och sedan tillbaka, jag hamnade i snöhögen ett par gånger.. Ruben klarade sig ..
Hade ju tänkt ta med mig kameran men glömde helt bort den .. men jag lovar att det kommer att komma upp nya bilder väldigt snart :) för jag vet att de är otroligt tråkigt med bara text och inga nya bilder..

nu ska jag ta och försöka fixa lite på CV:t.. Och sen blir det nog bara myyys hela kvällen .. :)

Ha en trevlig kväll..

sköönt..

Skrivet 2011-01-07 @ 12:46:16
God morgon eller rättare sagt god dag! haha .. Har sovit alldeles för länge men skönt var det! :) Nu blir det lite frukost och sen blir det ut på en promenad med Ruben i snöovädret.. Det snöar fortfarande och jag börjar bli riktigt less, hatar SNÖ! Kan det inte bara sluta så att solen får titta fram lite..

Nee nu ska jag ta och göra oss nå frukost och sen göra mig färdigt för att fara ut ..

Vi ses!
Ge mig sommar nu...

Det gick inte så värst..

Skrivet 2011-01-06 @ 17:42:55
- bra, med Cv:t ..

Fasen också, började ganska fint, tappade lusten och gick och dansade/flumma en stund.. Sen kom jag på att jag skulle spela in, fråga mig inte varför? :S haha .. Nää nu måste jag försöka göra någon nytta alltså.. Och äta något, har inte ätit något på hela dagen.. Ruben är ju borta :( Tycker inte om att bara laga mat åt mig själv så då brukar jag oftast skippa att laga mat när jag är själv, vilket inte är bra!! Gjorde ju köttsoppa i går så jag kan väl värma upp littte :) mums så gott det är..

skriver mer senare.. :)

---Cv

Skrivet 2011-01-06 @ 15:41:32

Posted in Tips | Kommentarer (0)
Ojoj så lat jag har varit i dag :) Skönt men lite jobbigt på samma gång.. Men ska ta och göra någon nytta nu, ska försöka att bättra på mitt CV lite .. Kommer nog att ta ett tag.. Undrar om man skulle ha gjort ett video CV men jag tror inte jag vågar haha .. Vi får väl se :)

En bra sida är ju http://cvhandboken.se mycket bra tips! :)



Tusan..

Skrivet 2011-01-05 @ 21:31:49

Posted in FOTO | Kommentarer (0)
Nu var det länge sedan jag skrev ..
GOTT NYTT ÅR och god fortsättning på det nya året..

Måste ju berätta om hur jag firade in det nya året, Jag och Ruben firade hos min mor och far. Vi kom dit någon gång på dagen och då var det bara att sätta igång med maten och styla mammas och ericas hår :) Maten gick inge vidare bra för ugnen sa upp sig, det tog ca 2 timmar att göra potatisgratängen , haha ! Håret gick bättre ;) Gästerna kom vid klockan 18.00.. Först förätt med en massa sallader skinka frukt med mera, huvudrätten var oxfile och potatisgratäng, efterrätter fanns det gott om.. :) mums så gott det var, min mamma är så duktig på att laga mat.. Efter all mat blev det lite lek, syrran hade fått ett Michael Jackson spel till Wii'et, man ska då försöka att dansa som honom .. och det var sjukt svårt men sjukt roligt :) Efter det så blev det lite charader. Vid tolvslaget så drack vi champange och sköt raketer, det var underbart! Efter raketerna blev det med andra ord och absolut överrens.. :) Klockan slog 02.00 när jag och Ruben bestämde oss för hemfärd, vi gick hem och det var super mysigt :)

- dagens gulligast var nog när lilla 5 åriga Annie kallade mig för Mamma .. hihi, så sööt hon är!

Nyårsdagen så for jag Ruben, mor, far och syster och spelade badminton. Och på kvällen blev vi bjudna på middag hos en trevlig Georgisk familj.. Vi åt god och spännande mat och hade allmänt trevligt :) Det blev mycket bus, spel och skratt med barnen :)

Bra start på ett nytt år :) 

Så såg min nyårshelg ut, alldeles perfekt och underbar! tack till alla som jaq fick dela den med!

Ska verkligen försöka att bli bättre på att uppdatera .. :))

Nyår