28/7

Skrivet 2009-07-28 @ 18:50:59

Jag är helt slut, vet inte vad jag ska ta mig till? Känner mig så orkeslös och helt borta, förstår inget! Känner mig trög, trött och deppig. Har aldrig kännt mig så här förut, mår riktigt dåligt!

Nåmen jobbet gick då i alla fall bra i dag men är riktigt less på att stiga upp så tidigt, vill ha sov morgon någon dag! I morgon jobbar jag från sju till fyra, sen är jag ledig Torsdag så det känns bra, så att man får vila lite, behöver verkligen det just nu! Det suger sten hårt att vara så här när man just börjat jobba, jamen sen så jobbar jag då helg, tjänar ju lite mer på det så det känns ju bra :) kommer att bli jobbigt i helgen, men det ska nog gå bra, får rycka upp mig. Måste söka mer jobb nu också, måste jobba, spelar ingen roll med vad men bara jag får peningan! Är i stort behov av det nu!

Och Ruben är så underbar, han stöttar mig, finns alltid där när jag behöver honom, han ger mig så mycket kärlek och värme, han gör mig alltid glad och får mig skratta riktigt mycket! Du är verkligen min ängel! Och kom alltid ihåg att du är en helt fantastisk människa och om någon säger något annat så är dom helt från vettet. Tack för att du finns i mitt liv!


Vi var på bibblan i dag, jag och Ruben! Läste lite i böcker och lånade böcker, riktigt mysigt! :)
Ska ta och hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och läsa lite och sen blir det att sova, blir en tidig kväll känner jag, för jag är ursinnigt trött!

Ha det gött!

24 - 25/7

Skrivet 2009-07-27 @ 13:24:40
I fredags så vaknade man 6, gjorde sig klar för jobbet . Dagen gick ganska så fort fast att jag ej hade något att göra på hela dagen typ. Men det var skönt att inte ha något att göra, är ju så väldans trött hela tidn! Satt hos en tant och pratade i nästan en timma, hon hade så mycket att berätta, var riktigt intressant! Sen så var det bara hem och väcka Ruben när ja slutat, men jag upp efter första försöket och la mig brevid honom ett tag, somnade på direkten och vaknade just före 5 någon gång, så då var det bara att stressa sig till mamma & pappa för dom hade bjudit oss på middag! Vi hade det jätte trevligt där, först middag och sen lite sällskaps spel på det var inte helt fel du! :) Vi fick skratta mycket.
Sen for vi då hem och såg en film och sen var det bara att sova..

Lördag morgon så försov vi oss, pappa ringde och väckte oss och sa att han skulle hämta oss så vi var tvungna att göra oss färdiga, bara på en kläderna packa med smink borsta tändren och ut och ta en rök, sen for vi, fick då sminka mig i bilen, det var inte en höjdare kan ja säga dig! Fi fan aldrig mer, peta mig i ögat ett par gånger med både maskaran och kajalen .. Nåmen sen for vi till Rosvik för att hämta Erica, vi fick fika, satt och prata en stund och sen till stan då.
Jag hade lovat Ruben att jag skulle åka några karuseller för hans skull, håller det jag lovar! Men skulle aldrig ha gjort det, den första gick bra, den andra gick väl så där, den tredje var helt ok men den sista , fiiii fan, mår dåligt än av den där hemska karusellen, bara tanken på den där karusellen får mig att spy alltså! huvaligen aldrig mer igen. Sen kom Matilda och hon hade en konstig hälsning må jag säga , blev riktigt chockad när hon kom och nöp mig på rumpan, haha , vem faan - tänkte jag!  Sen vann Ruben en liten playboy kanin åt mig genom att han kastade pil på nå hjärtan .. :) så gölligt! Blev så glaa, så jag fiska upp en påse åt honom , han fick en liten vit tiger ..

Sen for vi och åt på blå ängeln och sen for vi hem.
Har haft en bra dag :)

23/7

Skrivet 2009-07-23 @ 22:36:47
Ghuu vilken hemsk dag alltså, vaknade med att mamma stod och banka och plinga som fan på dörren! Jag hade då försovit mig två timmar, ojojoj vad stressad jag var! Skämdes nå så gud förbannat mycke! Men det var lungt, allt löste sig, fick sluta 3 istället, så jag tog igen dom där två timmarna! Och tur att dom var flera på morgon, annars hade dom fått det jäktigt och då hade jag nog skjutit mig själv! Inte roligt sånt där! Men men det händer alla som chefen sa, och att det var lugnt! Men jag tänker jävlar imig inte göra om det! Nu ska jag ställa alla alarm klockar jag har i lägenheten, plus att Ruben är här så han får slänga mig från sängen när han hör dom ringa! För jag är riktigt svår väckt..

Nåmen dagen gick väl hyfsat bra, fast än att jag gick ohc skämdes hela tiden! Hade då fullt upp hela tin i dag, fick sitta en liten stund bara, men de är bra det! Tiden går mycket fortare då. Sen så sprang jag iväg på Ams och skickade in nå papper och sen hem i duschen! En stund efter att jag hett mig ur duschen så kom älsklingen min! :) Blev så himla glad, kändes som att vi inte setts på flera veckor, fast det bara var för två och en halv dag sen ja träffade honom sist .. haha

Men det känns bra nu när han är här, vi har varit och handlat och haft oss, tvättat kläder, renbäddat, diskat och städat lite , så nu sitter han och spelar lite x-box medans jag sitter en stund vid datorn ..

Måste iväg ner till tvättstugan snart , lite tvätt kvar i torkskåpet och i torkrumlaren, men sen är det färdigt för i dag, och i morgon blir det mer tvätt ..

I morogn blir det jobb från 07.00 - 13.00 .. skön dag det med.. sen får jag tillbringa resten av min tid till att umgås med Ruben och familjen och Anna :)

Svar till Anonym - ja jag kanske är gravid, men jag tror inte det! hoppas inte det iaf, är inte redo än! men får nog ta och kolla upp det för säkerhetens skull! :)

Nä nu ska jag springa ner till tvättstugan och sen mysa med älsklingen min!

Men ni får ha det så bra nu!
Tjoo

22/7

Skrivet 2009-07-23 @ 00:22:58

Vilken jobbig dag alltså! Somnade ca. vid 4 tiden och vaknade klockan ett. När jag steg upp så kunde jag inte gå och höll på att svimma flera gånger, sen kändes det som att jag skulle spy . Har alldrig mått så dåligt, kändes som att jag festat i flera veckor . Nåmen sen var det bara att göra sig i ordning, gå på ok och köpa cigaretter och sen till konsum för att köpa kattmat och sen då vidare till jobbet. Började 16.10 och slutade 21.10, gick väldigt bra i dag med, men jag gäspade mig igenom hela kvällen, är så sjukligt trött sen så kändes det som obehagligt i kroppen, har inte mått så bra i dag! Men i morgon kommer Ruben, ska bli så skönt att få vara nära dig igen, hålla om dig, bara vara i din närhet! Nåmen när jag slutade så kom bella ut så vi satt och prata ganska länge, trevligt! Man kan prata allt med henne, och vi är så öppna med varandra och skäms inte för något, det känns så bra att få kunna prata så öppet ibland. Nu är jag i alla fall hemma, så skönt! Ligger här i sängen och ser på Scrubs, haha inte likt mig! Men men det är faktiskt helt ok.
I morgon blir det en kort dag , från åtta till ett och på Fredag från sju till ett, Lördag och Söndag så är jag ledig, känns ju bra!

Men måste rycka upp mig, kan ju inte gå och gäspa heeela tin, fattar det inte, är trött hela tiden nu!

Nä gott folk nu är det natti natti!
Ha det fint

Kärlek till dig Ruben.

Skrivet 2009-07-22 @ 03:10:15

Den där kvällen du vet, när båda blev så het, när du satt vid sängkanten och andades djupt, det pirrade i hela kroppen ända ut till fingertoppen, du såg på mig och jag på dig, vi kramades hårt så hårt att det bara var vårt, jag visste redan då att du var min och att jag var din, kärleken flödade över våra kroppar och vår kärlek kunde ingen stoppa, nu när vi har varandra, den lyckan kan ingen knycka, vi för alltid min prins, du är glittret på min lins.

Denna skrev jag på fem minuter, men den kom från hjärtat! <3


Älskar dig ! Du är bäst!

21/7

Skrivet 2009-07-21 @ 18:47:56

Första dagen på jobbet gick riktigt bra tycker jag ! Hade en riktigt bra dag! Började 06.50 och slutade 16.00 .. Kändes lite jobbigt med tanke på att jag bara sovit i 2 timmar. Fick i alla fall mycket beröm i dag, av två härliga tanter, jag var tydligen den bästa som fanns på stället! Blev så glad när jag fick höra det, dom ville ge mig extra pengar och allt, men icket, man får ej ta emot och det skulle heller inte kännas rätt att ta emot pengar heller!

Efter jobbet så gick jag vidare till mamma för att göra henne sällskap under middagen, rökt  flundra med kokt potatis och bröd, fi faan se gött! Sen har vi bara suttit och surrat ett tag :) Riktigt trevigt!

Ska väl börja dra mig hemmåt snart och städa lite, måste få ordning på lägenheten! Men jag är as trött så vi får väl se om jag orkar, annars får jag göra det i morgon på dagen! Jobbar kväll i morgon så nog ska det hinnas om det inte hinns i dag dvs.

Ha det bra!
Tjoo!

20/7

Skrivet 2009-07-20 @ 18:56:42

Första inlägget, försöker på nytt med bloggandet!

Har haft en rätt så bra vecka och helg, följde med Ruben till Brännberg och vi hade det såå mysigt!
Torsdagen så gjorde vi inte så mycket, tog det bara lungt! På fredagen så spolade vi av traktorn och gjorde den klar för målning, men det blev då ingen målning för Ruben är så lat och seg, så vi fick göra det på Söndagen istället, vi hann inte med så mycket! Så nu får han göra allt själv, men han får ta mig tusan skylla sig själv ;) I lördags så så var det ju tänkt att vi skulle börja måla lite smått, men då dök det upp en massa folk där, det blev då iaf fest för våran del, och skoj hade vi! Roligt att träffa Johanna :) Var ju så länge sedan!

Nu är det Måndag och jag känner mig riktigt stressad, kom hem vid 12 tiden, tänkte vila en stund för ja var så fruktansvärt trött, så jag vaknade för ca 2 timmar sedan . Inte bra det, har ju så mycket att göra och har inte gjort något ännu! Måste springa på jobbet och hämta nycklarna, fara och hämta ut Rubens paket på ica, fara till mamma, träffa Bella, städa, tvätta, men men allt detta hinns inte i kväll! Får ta det viktigaste i dag ..


Men men nu ska jag kila i väg, ha det gött! :)